liakos356 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Καλησπέρα παίδες. Δουλεύω εδώ και χρόνια σε OSX και το mac mini που έχω δεν θα υποστηριχθεί στην επόμενη αναβάθμιση του mountain Lion. Σκέφτομαι λοιπόν την αγορά ενός νέου mac mini ή να συναρμολογήσω ένα hackintosh στα ίδια λεφτά που θα πατάει κάτω ακόμα και ένα mac pro. Μήπως κανείς γνωρίζει κάποια σελίδα που να σου έχει έτοιμα desktop συστήματα που είναι δοκιμασμένα και σταθερά για να τρέχουν OSX; Δεν αναφέρομαι σε κατεβατά με λίστες από περιφερειακά, αλλά η σύνθεση ενός συγκεκριμένου μηχανήματος με συγκεκριμένα περιφερειακά που συνεργάζονται μεταξύ τους απροβλημάτιστα και δεν έχουν πρόβλημα σε μελλοντικές αναβαθμίσεις. Π.χ. : Για επιδόσεις mac mini 2011 με ι7 motherboard :. xxx RAM : xxx GPU : xxx estimated cost : 300€ Για επιδόσεις Mac Pro 2012 i7 : motherboard : xxx Ram : xxx GPU : xxx estimated cost : 800€ Το pinned thread πιο πάνω είναι 300 σελίδες και δεν έβγαλα άκρη. Αν και πολλά άτομα καταθέτουν τις απόψεις τους, αυτό δεν βοηθά εμένα που θα ήθελα να φτιάξω από την αρχή ένα σταθερό μηχάνημα που θα κάνω την δουλειά μου. Οπότε αν κάποιος γνωρίζει μια τέτοια σελίδα, θα με βοηθούσε τα μέγιστα. Επίσης, καλό θα είναι μια τέτοια σελίδα να αναβαθμίζεται συνεχώς με νέα configuration που έχουν αποδειχθεί ότι είναι σταθερά. Ευχαριστώ.
xrdim Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 http://tonymacx86.blogspot.gr/search/label/CustoMac
liakos356 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 http://tonymacx86.blogspot.gr/search/label/CustoMac καλό!
Atapia Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 σταθερό και hackintosh δεν πάνε μαζί έκτος εάν σετάρεις κάτι και μείνεις σε αυτό... Εφόσον είχες mac πως σκέφτεσαι να κάνεις πισωγύρισμα;; πάρε ένα mac όσο σηκώνει η τσέπη σου να μην μπλέξεις με τίποτα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα