john78 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Καλησπερα! θα ηθελα μια μικρη βοηθεια σχετικα με την αναβαθμιση του υπολογιστη μου! ga 946gmx-s2 αυτη ειναι η μητρικη μου. Θα ηθελα να μου προτεινετε τι ram να βαλω (παντα οικονομικα) και μια καρτα γραφικων με ανωτερη τιμη 130€.... και 132€ να εχει δεν θα τα χαλασουμε!!!! Ευχαριστω!!!!!
baskon Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Τι επεξεργαστη εχεις τωρα και τι μνήμη? Απο μνημη μαλλον πας για 4 gb ddr2 Μεταχειρισμένες στα περίπου 40 ευρω απο τις αγγελίες εδώ ,οπότε σου μένουν 90 ευρώ για την καρτα γραφικών. Σε καινουρια πάλι λίγο δυσκολο να παρεις καλη καρτα γραφικών οπότε μαλλον θα πας σε μεταχειρισμενη.. Αλλα πριν σου πουμε θα πρεπει να μας πεις τι τροφοδοτικό εχεις ,τι ανάλυση οθονης και τι παιχνιδια θες να παιζεις..
john78 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Τι επεξεργαστη εχεις τωρα και τι μνήμη? Απο μνημη μαλλον πας για 4 gb ddr2 Μεταχειρισμένες στα περίπου 40 ευρω απο τις αγγελίες εδώ ,οπότε σου μένουν 90 ευρώ για την καρτα γραφικών. Σε καινουρια πάλι λίγο δυσκολο να παρεις καλη καρτα γραφικών οπότε μαλλον θα πας σε μεταχειρισμενη.. Αλλα πριν σου πουμε θα πρεπει να μας πεις τι τροφοδοτικό εχεις ,τι ανάλυση οθονης και τι παιχνιδια θες να παιζεις.. Ο επεξεργαστης μου ειναι 2πυρηνος intel.. το τροφοδοτικο μπορει κ να το αλλαξω γιατι ειναι 400αρι οσο για τα €, 130 θελω να διαθεσω μονο για την γραφικων!!! ram θα ηθελα να μου δειξεις κατι συγκεκριμενο γιατι δεν γνωριζω απο συμβατοτητες!!!!!
magdalhnh Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Η μητρική σου παίρνει Maximum Memory 2GB. Έχει 2 Slots οπότε θα πάρεις 2 Χ 1GB DDR2. Κατέβασε αν θες και το CPU-Z για να δεις, ποιά ram έχεις τώρα επάνω.
john78 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Η μητρική σου παίρνει Maximum Memory 2GB. Έχει 2 Slots οπότε θα πάρεις 2 Χ 1GB DDR2. Κατέβασε αν θες και το CPU-Z για να δεις, ποιά ram έχεις τώρα επάνω. Πολυ φοβαμαι οτι εχεις δικιο κ δεν μπορω να βαλω μεγαλυτερες απο 1G.... Αν κι οταν εχεις χρονο κανε μου λινκ καμια καρτα γραφικων στην τιμη που ειπα!
magdalhnh Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Καλημέρα john78. Αν και δεν ασχολούμαι με παιχνίδια, αυτή http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/soundvideocards/74015-sapphire-hd-6870-1gb/ είναι μια καλή κάρτα γραφικών και ακριβώς στα λεφτά σου. Ζήτα όμως και άλλες γνώμες.
john78 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Καλημέρα john78. Αν και δεν ασχολούμαι με παιχνίδια, αυτή http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/soundvideocards/74015-sapphire-hd-6870-1gb/ είναι μια καλή κάρτα γραφικών και ακριβώς στα λεφτά σου. Ζήτα όμως και άλλες γνώμες. Καλημέρα magdalhnh! Πράγματι ειναι πολύ καλή κάρτα και νομίζω με καλυπτει μια χαρά στα χρήματα που διαθέτω! Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ που ασχολήθηκες!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα