Προς το περιεχόμενο

Πετυχε το cable managment?

SOADNICK

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Χρηματα για κουτι δεν ειχα ετσι και αλλιως δεν αλλαζει τα FPS στα παιχνιδια (που ειναι και ο σκοπος του συστηματος).

για το τροφοδοτικο ειναι μαλακια αλλα θα το αλλαξω μαζι με το κουτι στα μεσα αυγουστου

το επεξεργαστη τον βρηκα σε καλυτερη τιμη (κανα 15αρι πιο κατω απο οσο ειχε) ε ειχα και τα λεφτα και τον αγορασα αλλα δεν ηξερα μεχρι πριν κατι μηνες οτι δεν κανει O/C με H61

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Χρηματα για κουτι δεν ειχα ετσι και αλλιως δεν αλλαζει τα FPS στα παιχνιδια (που ειναι και ο σκοπος του συστηματος).

για το τροφοδοτικο ειναι μαλακια αλλα θα το αλλαξω μαζι με το κουτι στα μεσα αυγουστου

το επεξεργαστη τον βρηκα σε καλυτερη τιμη (κανα 15αρι πιο κατω απο οσο ειχε) ε ειχα και τα λεφτα και τον αγορασα αλλα δεν ηξερα μεχρι πριν κατι μηνες οτι δεν κανει O/C με H61

δεν χρειάζεσαι OC με τέτοιο επεξεργαστή εισαι πολύ καλός! Εγώ με το 3570Κ και μητρική Gigabyte z77x ud5h ουτε κάν εχω ασχοληθεί με OC .Ισως στο μέλλον.

Το τροφοδοτικό μην το αλλάξεις αν δεν σου κάνει νερά το σύστημα..Εκτός κι αν βλέπεις αστάθεια ή θέλεις να βάλεις κι αλλα πράγματα πάνω.

Αν θές για θέμα ομορφιάς και μόνο βάψε το εσωτερικό με μάτ σπραυ Μαυρο ..(Cosmos LAC) 5e έχει θα είναι πολύ όμορφο.

Βεβαια αυτό ειναι υποκειμενικό .. σου λέω καθαρα τι θα έκανα εγω που ειμαι και λίγο πειραγμένος με αυτα΄..

Βασικα το 20+4 δεν μπορω να το περασω απο πισω ειναι αρκετα χοντρο και δεν μπορει να κλεισει η λαμαρινα

το 4+4 μπορω θα το κανω πιο μετα, του ανεμηστηρα δεν βρηκα καπου αλλου να το περασω...

Αυτό το κουτί άδειο είναι. Τι να το κάνεις το cable management;

Ούτε ανεμιστήρες έχεις ούτε πολλές συσκευές.

Στο δικό μου με dvd-rw(ide), 3 δίσκους (2 sata+ 1 IDE), fan control, 4 ανεμιστήρες να δεις τι γίνεται. Το κουτί ασφυκτυεί :P

Αυτό το κουτί άδειο είναι. Τι να το κάνεις το cable management;

Ούτε ανεμιστήρες έχεις ούτε πολλές συσκευές.

Στο δικό μου με dvd-rw(ide), 3 δίσκους (2 sata+ 1 IDE), fan control, 4 ανεμιστήρες να δεις τι γίνεται. Το κουτί ασφυκτυεί :P

τι γινεται μες στο κουτι? εχεις καμια εικονα?

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Το 24pin μπορείς να κόψεις το μισό sleeve που περνάει απο πίσω να το απλώσεις και το υπόλοιπο μισό να το πιάσεις στην μία άκρη (αυτήν απο πίσω) με δεματικό. Θα απλώσουν τα καλώδια και κλείνει το καπάκι (δεν θα είναι τόσο χοντρό).

Επίσης το 4pin δεν χρειάζεται να το περάσεις απο πίσω, τρύπα κλπ. Δες το απο πίσω-πάνω και πέρασέ το απλά κρύψε το καλώδιο που δεν χρειάζεται να φαίνεται απο πίσω-πάνω.

Επίσης το καλώδιο που περνάει πάνω απο την κάρτα. Σήκωσε την κάρτα και πέρασε το ανάμεσα απο το κενό που υπάρχει με το σιδεράκι των PCI.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...