vlahoskwn Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 οκ ανεβασετες και θα σου πω αυριο τι ακριβως να κανεις
SOADNICK Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Δεν πολυ φαινεται καλα, αλλα οπως βλεπεις μερικα καλωδια ειναι αριστερα απο τον δισκο (HDD)
Navu Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 To c.m. παίρνει νέο νόημα με την τροπή που έχει λάβει το θέμα...
Navu Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Είχα την εντύπωση ότι αν το c.m. έχει κάποια αξία και χρηστικό αντίκρυσμα αυτό είναι η βελτίωση της ροής αέρα μέσα στο κουτά (και κατ'επέκταση) η καλύτερη διαχείριση των θερμικών φορτίων του pc μας. Δύο σελίδες τώρα, συζητάτε για το πως θα είναι πιο όμορφες οι πλεξούδες των καλωδίων από την πίσω μεριά (που σε τελική ανάλυση είναι και τελείως αθέατη!). Και ερωτώ ξανά: από θερμοκρασίες πως πάμε?
SOADNICK Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Απαντησα και πιο πριν περιπου 3 βαθμους κατω
Navu Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Απαντησα και πιο πριν περιπου 3 βαθμους κατω ΟΚ. Τώρα το διέκρινα. Σε αυτή την περίπτωση, άξιζε τον κόπο.
vlahoskwn Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 προσπαθησε να τα κανει οπως εγω και θα δει να πεφτει λιγο ακομη η θερμοκρασια και αν δεν εχει ενα ανεμηστηρακι να σου βαζει αερα βαλε θα δεις μεγαλη διαφορα
SOADNICK Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Τι εννοεις ανεμητστηρακι που να βγαζει αερα? στο κουτι μονο ενα 80αρι εχω που φυσαει προς τα μεσα
vlahoskwn Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 κοιτα μπροστα στο κουτι κατω εχει μια θεση για ανεμηστηρι θα βαλεις ενα αλλα να φυσαει προς τα μεσα και πισω στο κουτι πανω εχει δυο θεσεις για ανεμηστηρακια θα βαλεις ενα να φυσαει προς τα εξω
SOADNICK Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 που ρε συ? το κουτι μου εχει μονο 3 θεσεις (2χ80αρι 1χ120αρι) τον 80αρι που ηδη εχω βαλει (πανω απο την καρτα) μια αλλη θεση για 80αρι ακριβως απο πανω του και ο 120αρης στο πλαι
SOADNICK Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Εκανα μερικες προσπαθειες ακομα (με εναν φιλο μου) περασα τα SATA απο πισω και αλλαξα λιγο τα molex του ανεμηστηρα και της καρτας γραφικων [Αυτη η γκρι γραμμη δεν εχω ιδεα τι ειναι και πως βγηκε]
SOADNICK Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Ααα οκ αρα οταν βαλω εκει ανεμηστηρα θα τον βαλω να φυσαει μεσα στον κουτι και τον αλλον ανεμηστηρα πανω απο τον υπαρχων να φυσαει εξω?
stm00192 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Ναι Ααα οκ αρα οταν βαλω εκει ανεμηστηρα θα τον βαλω να φυσαει μεσα στον κουτι και τον αλλον ανεμηστηρα πανω απο τον υπαρχων να φυσαει εξω? Παντως ειλικρινά δεν μπορώ να σε καταλάβω... πηγες και τα έσκασες χοντρα για πολύ καλό hw... και μου τα έβαλες πανω σε κουτι και τροφοδοτικο να μην πω τι... Ας έκοβες λίγο απο επεξεργαστή και ας έκανες λίγο υπομονη για τον ssd για να έβαζες ένα σωστό κουτάκι και τροφοδοτικο ώστε να ήταν πιο σωστό και ισορροπημένο το σύστημα σου! Να μην μιλησω και για τον Κ πανω σε Η61 μητρική!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα