Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδεια μολις τελιοσα μια συνθεση (αρκετα δυσκολη θα ελεγα απο θεμα handware) εχει πανο ενα παλιο σκληρο δισκο δεν ξερω μαρκα επισησ ενα παλιο cd/dvd και εχω βαλει μια μυτρικη p5b-de cpu core 2 dup 8300 karta grafikvn 4870 και 2 ραμ στα 667 mhz ddr2 τροφοδοτικο το cx 430.

καινουργια κομματια ειναι το PSU

MOBO

Kαι ειχα παρει μεταχειρησμενα απο δω την gpu,cpu

λοιπον αυτα απο θεμα handware.

Της μπλε οθονες δεν προλαβενω να τις δω αλλα πειρα το minidump to κανο open με ενα προγραμα Debugging Tools

Οριστε το minidump

capturerrd.png

α να πω οτι βγαζει την μπλε οθονη χορις να ξερω ποτε

Βρηκα κατι καλυτερο plz HELP!

85582353.th.png

57127177.th.png

61450489.th.png

72525275.th.png

17152590.th.png

76519717.th.png

64576950.th.png

• Moderators
Δημοσ.

Γεια σας παιδεια μολις τελιοσα μια συνθεση (αρκετα δυσκολη θα ελεγα απο θεμα handware) εχει πανο ενα παλιο σκληρο δισκο δεν ξερω μαρκα επισησ ενα παλιο cd/dvd και εχω βαλει μια μυτρικη p5b-de cpu core 2 dup 8300 karta grafikvn 4870 και 2 ραμ στα 667 mhz ddr2 τροφοδοτικο το cx 430.

καινουργια κομματια ειναι το PSU

MOBO

Kαι ειχα παρει μεταχειρησμενα απο δω την gpu,cpu

λοιπον αυτα απο θεμα handware.

Ολα αυτα δουλευουν οπως θα επρεπε να δουλευουν? Τα εχεις τεσταρει?

Δημοσ.

κοιτα οι ραμ ητανε οι παλιες οι δικες μου οποτε δουλευουν (τουλαχιστον εμενα πριν δουλευαν) μυτρικη τροφοδοτικο ειναι κανουργια τη στο καλο.. η cpu.gpu ητανε μεταχειρισμενες λες να φτεει κατι απο αυτα τα δυο απο τα παιδια στο insomnia τα πειρα και μου ειπαν οτι ειναι ολα καλα

να αλλη μια μολις μου την εκανε

captureopx.png

• Moderators
Δημοσ.

κοιτα οι ραμ ητανε οι παλιες οι δικες μου οποτε δουλευουν (τουλαχιστον εμενα πριν δουλευαν)

μυτρικη τροφοδοτικο ειναι κανουργια τη στο καλο.. η cpu.gpu ητανε μεταχειρισμενες λες να φτεει κατι απο αυτα τα δυο απο τα παιδια στο insomnia τα πειρα και μου ειπαν οτι ειναι ολα καλα

Κανενα απο τα παραπανω δεν αποτελει αποδειξη καλης λειτουργιας. Και του κουτιου να ηταν ολα, εαν δεν τα δοκιμασεις, δεν μπορεις να εισαι σιγουρος.

Wild guess, η συχνοτητα με την οποια σου εμφανιζονται μπορει ανετα να σημαινει hardware προβλημα. Εαν θελεις να καταπιαστεις με minidumps μπορεις να διαβασεις εδω, αλλα και παλι σου προτεινω το hardware για αρχη.

Δημοσ.

κοιτα ομως αποτι βλεπω λεει κατι για ati και gia microsoft που τα εχει σε κοκκινο πλαισιο .

• Moderators
Δημοσ.

κοιτα ομως αποτι βλεπω λεει κατι για ati και gia microsoft που τα εχει σε κοκκινο πλαισιο .

Κανε λοιπον μια δοκιμη με τους drivers της ati. Eαν συνεχισει να το κανει με αλλους drivers, θα πρεπει να βεβαιωθεις πως η καρτα σου ειναι οκ.

Δημοσ.

ξερης τι σκευτομαι τωρα μολις τον εστυσα τον ανοιξα για να βαλω τους driver της μυτρικης και μολις εβαλα το cd τσουπ μπλε οθονη αρα αποκλειουμαι την καρτα γραφικων σε αυτο το σημειο?

• Moderators
Δημοσ.

ξερης τι σκευτομαι τωρα μολις τον εστυσα τον ανοιξα για να βαλω τους driver της μυτρικης και μολις εβαλα το cd τσουπ μπλε οθονη αρα αποκλειουμαι την καρτα γραφικων σε αυτο το σημειο?

Κανε τον κοπο να δοκιμασεις αλλους drivers και εαν δεν δουλεψει, τοτε απεκλεισε αυτη την περιπτωση.

Δημοσ.

Λοιπον εβαλα τα win xp εβαλα και του driver της καρτας γραφικων και δεν εχω καποιο προβλημα μεχρι στιγμης δεν ειχα καποια μπλε οθονη.Να ρωτησω κατι αχεστο για να μην ανοιγο κιαλο θεμα τι διαφορα εχει (στα προγραμματα θερμοκρασιον)cpu με core0 core1 core2 core3.....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...