Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα...είμαι νέος στο site και θα ήθελα βοήθεια σε ένα θεματάκι!

έχω το εξής pc:

επεξεργαστή:AMD FX 6100 3.3GHz Six Core Socket AM3+ (black edition)

μητρική: Asus Socket AM3 M5A78L LE Glan Audio Raid

ram:Kingston Hyper X 8GB DDR3 Non ECC CL9 1866MHz

κάρτα γραφικών:ATI Randeon HD6670 1GB DDR5 PCI-E DVI HDMI DP

σκληρό:WD 1TB AV-GP WD10EURX SATA III 5400-7200rpm 64MB

τροφοδοτικό:Corsair 650W ATX 24 pin TX V2 CMPSU-650TXV2EU Active-PFC Retail

το πρόβλημα μου είναι πως έχω πολύ χαμηλά fps π.χ. σε games όπως league of legends, diablo3... και δεν ξέρω τον λόγο. το πήγα σε έναν τεχνικό και μου λέει μάλλον φταίει ο επεξεργαστής!

οποιαδήποτε γνώμη 8α με βοηθούσε πολύ!

υ.γ. όλα τα parts καινούρια.

Δημοσ.

Ο επεξεργαστής? Αυτά τα παιχνίδια παίζουν και σε dual core pc. Μάλλον κάτι με την κάρτα γραφικών παίζει ή με τους drivers της (ίσως είναι και αδύναμη για αυτά τα παιχνίδια).

Δημοσ.

συγνώμη που απαντώ σε ένα μνμα και όχι σε καθέναν ξεχωριστά διότι δεν γνωρίζω ακόμα κλά την χρήση του site.

στο league of legends πιάνω πρίπου 50-56 αλλά πολλές φορέσ πέφτει μέχρι και 20...

απότι μου είπε ο τεχνικός πέρασε αυτόσ ο ίδιος τους πιο νέους drivers που υπάρχουν για την κάρτα γραφικών

και πως η HD6670 με 1GB είναι πολλή καλή για gaming(υποστήρίζει ακόμα και gaming για τριπλό monitors). Επίσης τα games αυτά που έχω αναφέρει δεν θέλουν και ιδιέταιρες απιτήσεις απ'όσο γνωρίζω. Τέλος,έχω Windows 7.

Δημοσ.

συγνώμη που απαντώ σε ένα μνμα και όχι σε καθέναν ξεχωριστά διότι δεν γνωρίζω ακόμα κλά την χρήση του site.

στο league of legends πιάνω πρίπου 50-56 αλλά πολλές φορέσ πέφτει μέχρι και 20...

απότι μου είπε ο τεχνικός πέρασε αυτόσ ο ίδιος τους πιο νέους drivers που υπάρχουν για την κάρτα γραφικών

και πως η HD6670 με 1GB είναι πολλή καλή για gaming(υποστήρίζει ακόμα και gaming για τριπλό monitors). Επίσης τα games αυτά που έχω αναφέρει δεν θέλουν και ιδιέταιρες απιτήσεις απ'όσο γνωρίζω. Τέλος,έχω Windows 7.

H 6670; Πλάκα πρέπει να σου κάνει, έχω την 6770 και έχω χαμηλά Fps και πως είναι δυνατόν να μην έχεις εσύ με την 6670. Να σε ρωτήσω, τι οθόνη έχεις?

Δημοσ.

H 6670; Πλάκα πρέπει να σου κάνει, έχω την 6770 και έχω χαμηλά Fps και πως είναι δυνατόν να μην έχεις εσύ με την 6670. Να σε ρωτήσω, τι οθόνη έχεις?

Δεν ξέρω τι να πω, γενικά διαβάζω καλά σχόλια για την 6670 και η ιδια διαφημίζει παιχνίδια πολύ πιο γερά από Diablo3, 'οπως Dirt3, Battlefield3 κλπ.Επίσης φίλοι μου με πολύ πιο χαμηλή κάρτα γραφικών σε χαρακτηριστικά, παίζουν Diablo3, LoL κλπ. μια χαρά σε high γραφικά. Οθόνη έχω μια παλιά, παρόλαυτά δοκίμασα και την οθόνη του φίλου μου που είναι πολλή καλή αλλά πάλι τα ίδια και εκτός από αυτά τα πάντα δείχναν πολύ σκούρα. Το ίδιο τεστ έκανε και ο τεχνικός με δικιά του οθόνη και δεν μπορούσε και αυτός να βρεί κάποια λύση.

Δημοσ.

Κοιτα, το σιγουρο ειναι οτι ο επεξεργαστης σαν μοντελο σιγουρα σηκωνει αυτα τα παιχνιδια.Αυτα και πολυ μεγαλυτερα σε απαιτησεις.

Δημοσ.

Η καρτα γραφικων ειναι ο αδυνατος κρικος για παιχνιδια, ειδικα αν μιλαμε για αναλυση 1080p..!

Βεβαια, πρεπει να ειναι και σωστα σεταρισμενο το συστημα!

Δημοσ.

Μα αφού λέει ότι έχει παλιά οθόνη,σιγά μην είναι 1080.

Αυτό που μπορεί να συμβαίνει είναι να έχει μπει η κάρτα γραφικών σε pci-ex1 αντί να μπει στο pci-ex16 και να χάνει από εκεί μία άλλη σκέψη είναι να έχει ρυθμιστεί λάθος το bios με αποτέλεσμα να σου κόβει δύναμη ή από την γραφικών ή από τον cpu.

Ενδέχεται μέχρι και να σου βλέπει τον δίσκο σαν sata1 και να χάνεις απόδοση.

Και αυτό που δεν σου το εύχομαι...να έχει χαλάσει κάτι απλά να μην έχει χαλάσει εντελώς με αποτέλεσμα να σε ταλαιπωρεί.

Δημοσ.

To να υπάρχει lag με τη σύνδεση δεν παίζει?? Μιλάμε ότι μπορεί να πιάσει και τα 55fps. Υποθέτω πως αυτά πέφτουν σε κανά μεγάλο μπάχαλο.

Δημοσ.

To να υπάρχει lag με τη σύνδεση δεν παίζει?? Μιλάμε ότι μπορεί να πιάσει και τα 55fps. Υποθέτω πως αυτά πέφτουν σε κανά μεγάλο μπάχαλο.

Έχω δοκιμάσει και άλλες συνδέσεις και πάλι τα ίδια.

Μα αφού λέει ότι έχει παλιά οθόνη,σιγά μην είναι 1080.

Αυτό που μπορεί να συμβαίνει είναι να έχει μπει η κάρτα γραφικών σε pci-ex1 αντί να μπει στο pci-ex16 και να χάνει από εκεί μία άλλη σκέψη είναι να έχει ρυθμιστεί λάθος το bios με αποτέλεσμα να σου κόβει δύναμη ή από την γραφικών ή από τον cpu.

Ενδέχεται μέχρι και να σου βλέπει τον δίσκο σαν sata1 και να χάνεις απόδοση.

Και αυτό που δεν σου το εύχομαι...να έχει χαλάσει κάτι απλά να μην έχει χαλάσει εντελώς με αποτέλεσμα να σε ταλαιπωρεί.

Αν και ο τεχνικός λέει πως το σέταρε εκ νέου κομπλέ θα του πω και αυτά εδώ και βλέπουμε!!!

Πάντως ευχαριστώ όλους για τισ γνώμες τους και την βοήθεια τους!!!

Δημοσ.

Απ' οσο ξερω, τα mmo οπως το league of legends ειναι συνηθως CPU bottlenecked, που σημαινει οτι μπορει να εχεις καλα fps γενικα, αλλα οταν υπαρχουν πολλοι παικτες γυρω, τοτε μειωνονται σημαντικα. Εγω π.χ παιζω TERA και εχω cpu 3570k oc'd στα 4.5GHz και gpu 7850 και παιζω σε 1080p με max settings. Συνηθως ειμαι capped στα 60 fps(λογω vsync) οταν δεν υπαρχει πολυς κοσμος γυρω, ωστοσο εχω βρεθει σε περιπτωσεις με 80+ ατομα γυρω και τα fps εχουν πεσει στο 20.

Δημοσ.

Απ' οσο ξερω, τα mmo οπως το league of legends ειναι συνηθως CPU bottlenecked, που σημαινει οτι μπορει να εχεις καλα fps γενικα, αλλα οταν υπαρχουν πολλοι παικτες γυρω, τοτε μειωνονται σημαντικα. Εγω π.χ παιζω TERA και εχω cpu 3570k oc'd στα 4.5GHz και gpu 7850 και παιζω σε 1080p με max settings. Συνηθως ειμαι capped στα 60 fps(λογω vsync) οταν δεν υπαρχει πολυς κοσμος γυρω, ωστοσο εχω βρεθει σε περιπτωσεις με 80+ ατομα γυρω και τα fps εχουν πεσει στο 20.

Οπότε έτσι όπως το λες ότι εξαρτιούνται πιο πολύ από τον cpu μάλλον είχε δίκιο ο τεχνικός ότι είναι ο επεξεργαστής αν και 6πύρηνος στα 3.3 λίγο κουλό μου φαίνεται.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...