Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά,

μια ερώτηση αν και μπορεί να είναι και χαζή. Όλες οι μητρικές έχουν ενσωματωμένο ελεγκτή δίσκων SATA/SATA2;

Ειμαι άσχετος με hardware.

Δημοσ.

Αναλόγως την ηλικίας της. Οι νέες έχουν SATA2 και πιθανότατα SATA3 τα οποία είναι συμβατά με το SATA(1).

Κάποια απ αυτά υποστηρίζονται απευθείας απ το chipset και για κάποια άλλα μπορεί να υπάρχουν third party controllers πάνω στη μητρική.

Δημοσ.

Αναλόγως την ηλικίας της. Οι νέες έχουν SATA2 και πιθανότατα SATA3 τα οποία είναι συμβατά με το SATA(1).

Κάποια απ αυτά υποστηρίζονται απευθείας απ το chipset και για κάποια άλλα μπορεί να υπάρχουν third party controllers πάνω στη μητρική.

Ευχαριστώ για την απάντηση. Άρα όλες οι ψιλοκαινούργιες έχουν τουλάχιστον ενσωματωμένο SATA; Ρωτάω γιατί βάσει καποιων specs που κοιτάω ζητάνε κάτι τέτοιο αλλα δεν βρίσκω σε κανα δυο καινούργιες motherboard να το αναφέρουν ρητά κάτι τέτοιο (εκτός και αν ειναι αυτονόητο).

Δημοσ.

Κατά 99.9999% ναι. Εκτός αν είναι καμιά εξαιρετικά περίεργη περίπτωση (ξέρω γω καμία για server που να χει SCSI αλλά όχι SATA -δεν ξέρω αν παίζει, υποθέτω-). Καλού κακού δες στο site του κατασκευαστή για να σαι ήσυχος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...