toRus Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Πριν λίγη ώρα διαπίστωσα ότι μου έκλεψαν τη τσάντα με το MacBook Pro - Θεσσαλονίκη. Είμαι απίστευτα στεναχωρημένος, δεν με έχουν κλέψει τίποτα και ποτέ. Πέρα των δεδομένων που μπορεί να πέσουν σε λάθος χέρια, τους κωδικούς (θα με πάρει 1 μέρα να τους αλλάξω όλους) κτλ, χάνω και το εργαλείο που χρειάζομαι για τη δουλειά και σε καιρούς δύσκολους. Τί κάνουμε τώρα; Μπορεί η αστυνομία ή η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος να βοηθήσει; Μπορώ να δηλώσω κάπου το σειριακό αριθμό του κλεμμένου laptop;
p8grs Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 800 44145417 παρε τηλεφωνο εδω. Το βρηκα στο site της apple και θα σε βοηθησουν. Το ιδιο ειχε παθει μια γνωστη μου πριν κανα χρονο με ενα iphone. Να κ το site: http://support.apple.com/kb/HE57?viewlocale=el_GR
toRus Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 800 44145417 παρε τηλεφωνο εδω. Το βρηκα στο site της apple και θα σε βοηθησουν. Το ιδιο ειχε παθει μια γνωστη μου πριν κανα χρονο με ενα iphone. Να κ το site: http://support.apple.com/kb/HE57?viewlocale=el_GR Thanks !! Δεν το πρόλαβα για 2 λεπτά, λειτουργεί Δε-Πα μέχρι τις 17:00.
p8grs Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Αν εχεις κεφι και δεν εχεις θεμα με τις χρεωσεις και ξερεις και αγγλικα δοκιμασε να παρεις τηλεφωνο Αμερικη που η ωρα ειναι 10:10 Παρασκευη πρωι και λογικα θα δουλευουν. edit: Το τηλεφωνο ειναι 1-800-676-2775 και ειναι διαθεσιμοι ολο το 24ωρο ολες τις μερες της εβδομαδας οριστε κ το site: http://store.apple.com/us/help/contact
atheatos Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Δεν ξέρω αν δουλεύει το find my Mac στην Ελλάδα,αλλα αν ισχύει δοκίμασε στο iCloud.com να κάνεις sign in αν το έχεις ενεργοποιήσει στο Mac υπάρχει μια περίπτωση να το κάνει locate. Επίσης απο iPhone,iPad με την εφαρμογή find my phone. Sent from my iPad using Insomnia
toRus Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Δυστυχώς/ευτυχώς δεν είχα ενεργοποιήσει iCloud (είχα Snow Leopard ούτως ή άλλως) ή κάποιο tracking πρόγραμμα. Δεν έχω χάσει ποτέ τίποτα και ήταν η κακιά η ώρα - το laptop μάλλον κλάπηκε από το αυτοκίνητο. Τρέχω με αστυνομίες αλλά χλωμό. Στο international support της Apple που επικοινώνησα δεν είπαν ότι μπορούν να κάνουν πολλά, απλά μου άνοιξαν ένα case. Παιδιά, αν πέσει στα μάτια σας κανένα MacBook Pro 13ρι με i7, 8GB RAM και 256SSD Θεσσαλονίκη παρακαλώ ειδοποιήστε. Ευχαριστώ.
p8grs Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Φιλε μακαρι να το βρεις. Επισης θα σου προτεινα να κοιτας για κανα 3μηνο τις αγγελιες σε Χ.Ε. και σε διαφορα διαδυκτιακα site ακομα κ στο ebay. Λογικα τα mac δεν τα κανουν ανταλακτικα γιατι δεν "πουλανε", και το πουλανε ολοκληρο. Τελος δεν χανεις και τιποτα να παρεις τηλεφωνο την Ελληνικη apple. A επισης σου προτεινω αν εχεις αποθηκευμενους κωδικους μην τους αλλαξεις στα forum πχ insomnia και να ζητας αν ειναι εφικτο απο τον admin του καθε σιτε να σου δινει καθε τελος εβδομαδας ενα log αρχειο που μεσα θα εχει ολες τις ip με τις οποιες εχεις συνδεθει και κατα 99% καποια μερα θα πεταχτει και μια "περιεργη" ip που δεν ανηκει σε εσενα και μετα ξερεις τι πρεπει να κανεις πιστεβω. Και παλι καλη τυχη α και το skype αν εχεις εκει σιγουρα θα μπουν απο περιεργια. Επικοινωνησε με την skype και ζητα τους ευγενικα αν μπορει να γινει κατι να σε βοηθησουν.
basilis5 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Γενικά αυτο που παίζει κι έκανα σε Sony tosh a όταν ας διερηξαν είναι να δηλώσω με s/n τα κλεμμένα λάπτοπ με την ελπίδα αν ποτε παει για σέρβις να με ενημερώσουν, Δυστυχώς δύσκολα θα πετύχεις πολλα? Πάνω Θεσσαλονίκη παίζει καμία πιάτσα με κλεμμένα να δεις; Πχ Αθήνα Μοναστηράκι παλιά τα σπρώχνοντας εκει.. Sent from my iPad using Insomnia
toRus Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Γενικά αυτο που παίζει κι έκανα σε Sony tosh a όταν ας διερηξαν είναι να δηλώσω με s/n τα κλεμμένα λάπτοπ με την ελπίδα αν ποτε παει για σέρβις να με ενημερώσουν, Δυστυχώς δύσκολα θα πετύχεις πολλα? Πάνω Θεσσαλονίκη παίζει καμία πιάτσα με κλεμμένα να δεις; Πχ Αθήνα Μοναστηράκι παλιά τα σπρώχνοντας εκει.. Sent from my iPad using Insomnia Στη Θεσσαλονίκη γίνεται χαμός σε διάφορες περιοχές μου είπαν στην Αστυνομία, συνήθως φεύγουν πάνω στο 2-3ωρο σε διάφορους οδούς. Αν πετύχει κάποιος MacBook Pro 13" early2011 i7 2.7GHz με 8GB RAM και 256GB SSD Corsair (δικτυακά ή σε real world) παρακαλώ ας επικοινωνήσει. Thanks
basilis222 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Πήγαινε να ανάψεις κανένα κεράκι στον Αγ. Φανούριο, Δεν Θα χάσεις τιποτα!
toRus Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Πήγαινε να ανάψεις κανένα κεράκι στον Αγ. Φανούριο, Δεν Θα χάσεις τιποτα! I will, αύριο που είναι και Κυριακή Τώρα που το θυμήθηκα υπήρχε και μια φωτογραφική Panasonic DMC-LX3 μέσα στη τσάντα, οπότε αν δείτε τίποτα LX3 χωρίς το κουτί της ίσως συνδέονται.
-snorkel- Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Πήγαινε να ανάψεις κανένα κεράκι στον Αγ. Φανούριο, Δεν Θα χάσεις τιποτα! lol :mrgreen:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα