sariil Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Αν ξέρει κάποιος κανένα WYSIWYG html editor, κάτι σαν το FrontPage ή το Microsoft Expression Web των windows... Να μπορώ να ανοίξω ένα url να το επεξεργαστώ και να το σώσω.
georgeadams Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Για ρίξε μια ματιά στο SandVox. Δε μου έρχεται κάποιο άλλο WYSIWYG στο μυαλό.
sariil Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Σε ευχαριστώ georgeadams για την γρήγορη απάντηση, αλλά ο sandvox δεν μου δίνει την επιλογή "open site", ή "open url" ή κάτι τέτοιο. Αν ξέρεις κάποιο τρόπο ή πρόγραμμα, που να μπορώ να ανοίγω κατευθείαν κάποιο υπάρχον site, για να το επιμεληθώ.
Haldol Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Υπάρχει συγκεκριμένος λόγος που θέλεις αυτή τη δυνατότητα; Οι καλύτεροι και πιο διάσημοι editors για το OS X (π.χ. Espresso, Coda) δεν την έχουν, αλλά είναι κρίμα να πας σε κάτι υποδεέστερο για τέτοιο λόγο.
sariil Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Το κρίμα αγαπητέ Haldol είναι που, δυστυχώς, αυτοί οι "Super" editors δεν μπορούν να κάνουν την δουλειά που θέλω. Στο frontpage και στο Microsoft Expression Web, πολύ απλά έβαζα το url, άνοιγε η σελίδα, έκανα την δουλειά μου και μετά στο "save" έβαζα username και password και τέλος. Τώρα τι να κάνω?
skiabox Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Συνήθως η home page είναι το index.html , οπότε αυτό ανοίγεις και είσαι έτοιμος. Επίσης υπάρχει και το adobe dreamweaver στον mac αν και θεωρείται ακριβή λύση.
sariil Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Συνήθως η home page είναι το index.html ' date=' οπότε αυτό ανοίγεις και είσαι έτοιμος.[/quote']Και που, όμως, το ανοίγω; Sent from my iPhone using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα