Προς το περιεχόμενο

Προβλήματα στη 10.7.4

george991

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ρε παιδιά έχω αναβαθμίσει εδώ και καιρό στην 10.7.4 και μπορώ να πω πλέον με σιγουριά ότι πρόκειται για το χειρότερο update ever! Το imac μου late 2009 με 12gb ram i5 κτλ κολλάει σαν windows pc χαμηλών προδιαγραφών! Ειδικά ο safari είναι εντελώς άχρηστος πλέον μετά το τελευταίο update του! Στη 10.7.3 worked like a charm που λένε και στο χωριό μου! :P Τι πράγματα είναι αυτά?? Δεν μας είχε συνηθίσει σε αυτά η apple! Τουλάχιστον όχι μέχρι τώρα! Καινούρια πολιτική για να πάνε όλοι στο mountain lion μόλις βγει?? Έλεος δηλαδή! Τα γράφω αυτά εδώ για να δω αν αντιμετωπίζει κανένας άλλος τέτοιου είδους προβληματα ή αν είμαι μόνο εγω και σαφώς για να δω μήπως έχετε να μου προτείνετε κάτι. Εννοείται repair permissions και λοιπές ενέργεις συντήρησης γίνονται τακτικά!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ως τώρα έχω 10.7.4 σε δύο μηχανήματα:iMac &mbp.Πρόβλημα είχα με το iTunes λόγω music match.Γενικα δεν παρατήρησα πτώση στην απόδοση απο 10.7.3. Γιατι δεν κάνεις restore απο timemachine στo τελευταίο 10.7.3 backup να δεις ότι είναι αυτο και όχι κάποιο hardware πρόβλημα?

Sent from my iPad using Insomnia

μην τρεξεις ΚΑΝΕΝΑ ONYX Απορω γιατι το δινουν εδω... σε μενα δουλευε μια χαρα και το μηχανημα ηταν πιο παλιο φιλε... δεν ξερω δοκιμασε κανα φορματ..... εαν κολλαει γενικως σιγουρα φορματ και κοιτα για τον δισκο εαν εχει κανα προβλημα...

Βασικά εγώ χρησιμοποιούσα το iBoostUp και είχα παράλληλα και το onyx αλλά δεν το έτρεχα ποτέ. Τώρα που μου το θύμισε ο ozelot το δοκίμασα και όντως παρατήρησα φοβερή αλλαγή! Μπορώ να πω ότι δεν κολλάει καθόλου πλέον! Problem solved! Κάπου είχα ξανακούσει να μην χρησιμοποιώ το onyx, ίσως και από εδώ κάπου στο forum. Εσύ dimi.d γιατί λες να μην το χρησιμοποιώ?

Δεν φταίει η .4 Reset τό SMC και disk permissions.To Onyx για cleanup είναι μια χαρά,οι ανήσυχοι που πειράζουν τα πάντα χωρίς λόγο μόνο "ν'ανησυχουν."

Για όποιον δεν γουστάρει το Lion υπάρχει και η 10.6.7 σε rollback που είναι ότι καλύτερο Ever.

"Όσοι χρησιμοποιείτε τον Safari browser στο Mac σας, ίσως έχετε παρατηρήσει ότι η παρακολούθηση video στο YouTube έχει γίνει ολοένα και χειρότερη, καθώς είτε “κολλάει” η σελίδα είτε δεν ανοίγει ποτέ το video που επιλέγετε, ενώ σε άλλους web browsers (Firefox, Chrome) λειτουργεί κανονικά.Το όλο μπέρδεμα οφείλεται, τελικά, σε δοκιμές της Google επάνω στην τεχνολογία HTML5, με αποτέλεσμα σε αρκετούς χρήστες να είναι ενεργοποιημένη αυτόματα (και εν αγνοία τους) η επιλογή “HTML5 trial”.Για να ελέγξετε αν έχετε επιλεγεί για τις δοκιμές, επισκεφθείτε την υποσελίδα http://www.youtube.com/html5 και σε περίπτωση που θα δείτε πράσινο tick, πατήστε “Leave the HTML5 trial”." (macuser.gr)

Λύσαμε και το θέμα του youtube! Δείτε όσοι αντιμετωπίζετε παρόμοιο πρόβλημα!

Καλησπέρα. Μιας και μιλάτε για την ίδια έκδοση ας αναφέρω και εγώ ένα πρόβλημα για να μην ανοίγω καινούργιο θέμα.

Γιατί όποτε κάνω login μου ανοίγει μόνο του και χωρίς λόγο το System Preferences?

Υ.Γ.: Δεν είναι τσεκαρισμένο το Open Login sto System Preferences καθώς και ούτε στα Login Items.

μην τρεξεις ΚΑΝΕΝΑ ONYX Απορω γιατι το δινουν εδω... σε μενα δουλευε μια χαρα και το μηχανημα ηταν πιο παλιο φιλε... δεν ξερω δοκιμασε κανα φορματ..... εαν κολλαει γενικως σιγουρα φορματ και κοιτα για τον δισκο εαν εχει κανα προβλημα...

Είχα πάρα πολλά προβλήματα με τον δίσκο (ήταν ssd, agility) απο την 10.7.2, 10.7.3.

Άλλαξα τον ssd (crucial) και ηρέμησα.

Πολλές φορές ο δίσκος δημιουργεί πολλά προβλήματα (νομίζει οτι τρέχει πολλά προγράμματα και ανεβάζει θερμοκρασία, κλπ).

Προσοχή λοιπόν στο σκληρό...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...