Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο αδερφος μου εχει εδω και 3 χρονια περιπου εναν WD External Drive, δυστυχως δεν θυμαται πιο μοντελο αλλα απο κατω γραφει WD1600ME-01, ο οποιος πλεον δεν εμφανιζεται στον υπολογιστη μου και στο disk management εμφανιζεται οπως στην εικονα!

Τι μπορω να κανω για να ξαναγινει λειτουργικος;; Δεν με ενδιαφερει αν χασει αρχεια που υπηρχαν μεσα.

Ευχαριστω εκ των προτερων.

post-239865-0-31731300-1340356719_thumb.jpg

Δημοσ.

Δεξί κλικ & επιλογή "initialize disk". Αν είσαι τυχερός & δε σου βγάλει μήνυμα σφάλματος τότε θα γράψει στο δίσκο το MBR & θα αποκαταστήσει την επικοινωνία του.

Δημοσ.

πλεον δεν μου επιτρεπει να κανω κλικ πανω σε αυτην την επιλογη, ενω πιο παλια οταν πατουσα initialize disk μου εβγαζε "incorrect function".

Τι κανουμε;; :fear:

Δημοσ.

Μμμ... nice. WD Passport ε; Το κακό μ'αυτούς είναι αν ξεκινήσουν τα προβλήματα δεν έχεις εναλλακτική να τους ξηλώσεις & να τους συνδέσεις αλλιώς (been there).

Σε άλλο pc τα ίδια ε;

unsure.gif

Δημοσ.

Ακολούθησε τις οδηγίες της ΝΒestgirl, στη σελ. 4 του "sticky" thread "Τα έχασα όλα;", ώστε να κάνεις χρήση του προγράμματος Test Disk (η τρέχουσα έκδοσή του διαφέρει λίγο, αλλά θα την βγάλεις την άκρη αν δώσεις λίγη βάση). Μερικά πoστ παρακάτω στη σελ. 4 θα δεις φωτός που δεν φαίνονται στο αρχικό ποστ της Nbestgirl. Mετά το πέρας, αποσύνδεσε και ξανασύνδεσε τον δίσκο (αν τυχόν δεν εμφανιστεί στο My Computer, κάνε κι ένα restart το μηχάνημα). Κατά πάσα πιθανότητα θα εμφανιστεί το/τα partition που είχε ο δίσκος, με τα περιεχόμενα αρχεία, και γενικά θα ξαναέχεις πρόσβαση σε αυτόν (του κάνεις κι ένα φορμάτ μετά, εάν το επιθυμείς).

Μη βιαστείς ακόμα να ανοίξεις την θήκη και να βγάλεις τον σκληρό (..δεν χρειάζεται κι όλας, τον βλέπει ως συσκευή, δεν βλέπει μόνο τον controller της θήκης). Αν τυχόν δεν γίνει δουλειά με το TD, υπάρχει ακόμα μία επιλογή να δοκιμάσεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...