Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδιά έχω φάει άσχημο σκάλωμα. Στην τρίτη πίστα (αν θυμάμαι καλά εκεί είμαι) λέει να κάνω grip το τέρας για να του πάρω τη βόμβα. Και από κάτω λέει ότι πρέπει να πατήσω R2. Λοιπόν το πατάω το R2 και πάει και τον πιάνει. Μετά κάτι σαν κυκλάκι μικραίνει. Και δεν την παίρνει τη βόμβα. Παρακάτω είναι οι προσπάθειες που έκανα:

• R2 σκέτο, το τέρας πατάει πάνω μου με τα πόδια του και πετάγεται πίσω με αποτέλεσμα να χάνω life
  • R2 και μόλις βγαίνει το δεύτερο κυκλάκι πατάω O, Δ, Χ, [] και ο παίκτης μου μαχαιρώνει το τέρας και το πετάει μακριά. Στη συνέχεια αυτό πανικόβλητο τρέχει σαν χαζό και αυτοεκγρύγνυται.
  • Πατημένο το R2, κάνει το ίδιο όπως και το πρώτο
  • Επαναλαμβανόμενο το R2 πάλι κάνει το ίδιο με το πρώτο

Μια φορά μόνο κατάφερα να του πάρω τη βόμβα, πατώντας όλα τα πίσω κουμπιά (νομίζω ήταν έτσι) μαζί από τα νεύρα μου και βγήκε. Μετά όμως ήθελε να πάρω και άλλη βόμβα και δεν τα κατάφερα και με σκότωσαν. Όσες φορές ξαναδοκίμασα πατώντας ότι βρήκα δεν μπορούσε να πετάξει την βόμβα! Τι άλλο θέλει πια?! Μήπως είναι κανένα bug?

Δημοσ.

αν θυμαμαι καλα γιατι εχει πολυ καιρο που το επαιξα, δεν θελει κουνας τον αριστερο μοχλο οταν τους πιανεις ή κατι τετοιο...

Δημοσ.

Όταν βγαίνει ο κύκλος που λές (στην ουσία είναι δύο κύκλοι ο ένας μέσα στον άλλον που ο εξωτερικός μικραίνει) πρέπει να περιμένεις μέχρι ο έξω κύκλος να μικρύνει μέχρι να μπεί μέσα στον εσωτερικό αν θυμάμαι καλά και τότε να πατήσεις το κουμπί.

Δημοσ.

Όταν βγαίνει ο κύκλος που λές (στην ουσία είναι δύο κύκλοι ο ένας μέσα στον άλλον που ο εξωτερικός μικραίνει) πρέπει να περιμένεις μέχρι ο έξω κύκλος να μικρύνει μέχρι να μπεί μέσα στον εσωτερικό αν θυμάμαι καλά και τότε να πατήσεις το κουμπί.

Ποιο κουμπί ακριβώς? Θα κάνω καμία δοκιμή όταν μπορέσω.

Δημοσ.

Ε τωρα δε θυμάμαι γιατί πάει και καιρός που το τερμάτησα στην 360. Τέλειο παιχνίδι παρεπιπτόντως...

Δεν λέει ποιο κουμπί?

Δημοσ.

Εντάξει το πέρασα. Αλλά το παιχνίδι γενικά δεν μου άρεσε και το σταμάτησα :P

Όχι βρε....δωσ'του μια ευκαιρία είναι τεράστιο το game....αν θυμάμαι καλά 12 κεφάλαια είναι....είσαι στην αρχή ακόμα.

Για μένα πάντως ήταν έπος πόσο μάλλον το trailer του LOS2 στην φετινή E3....ίσως το πιο γαμ..το trailer της E3....ΤΟ ΕΠΟΣ.

http://www.youtube.com/watch?v=vUcUz5Vo6iw

Υ.Γ.

Τερμάτισε το "με το ζόρι" στη τελική....!!! :P :-D

Δημοσ.

Το παιχνίδι είναι ΕΠΟΣ πραγματικά. Ναι τερμάτησέ το, και μην ξεχάσεις και τα δύο DLC... ειδικά το δεύτερο έτσι και το τελειώσεις γράψε μου LOL

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...