Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα insomniacs!!

βρηκα μια καλη προσφορα για καρτα γραφικων και λεω να προχωρησω στη αγορα της!!

ειναι λοιπον μια 8800gt nvidia edition (αυτη που πιανει ενα slot στο πισω μερος του κουτιου)στα 30€

η ερωτησεις μου ειναι 2:

η μητρικη μου(gigabyte ga g31m-s2L θα την εκμεταλευεται ολοκληρη λογω του οτι εχει διαυλο pcie x16??

και η αλλη ερωτηση ειναι αν το τροφοδοτικο μου(nιtrox sl-550 θα μπορει να ανταπεξελθει σε μια τετοια καρτα??)

το υπολοιπο συστημα ειναι αυτο στην υπογραφη μου (pc2)

**μετα την αγορα της καρτας θα μπει και ενας core 2 quad q8400(να το λαβετε και αυτο υποψη σας)**

Δημοσ.

καλημερα insomniacs!!

βρηκα μια καλη προσφορα για καρτα γραφικων και λεω να προχωρησω στη αγορα της!!

ειναι λοιπον μια 8800gt nvidia edition (αυτη που πιανει ενα slot στο πισω μερος του κουτιου)στα 30€

η ερωτησεις μου ειναι 2:

η μητρικη μου(gigabyte ga g31m-s2L θα την εκμεταλευεται ολοκληρη λογω του οτι εχει διαυλο pcie x16??

και η αλλη ερωτηση ειναι αν το τροφοδοτικο μου(nιtrox sl-550 θα μπορει να ανταπεξελθει σε μια τετοια καρτα??)

το υπολοιπο συστημα ειναι αυτο στην υπογραφη μου (pc2)

**μετα την αγορα της καρτας θα μπει και ενας core 2 quad q8400(να το λαβετε και αυτο υποψη σας)**

Περνοντας θάρρος και απο τα δύο συστληματα της υπογραφής σου.

Μα γτ πατε και πέρνετε τροφοδοτικα του κιλου ενώ το τροφοδοτικό είναι ίσως το πιο σημαντικό κομμάτι για την ευρυθμη λειτουργία του υπολογιστή όπως και για την υγεία του??

Δημοσ.

ολα καλα παιδια!!!

πηρα την καρτα σημερα απλα προεκυψε ενα προβληματακι!!

οποιο παιχνιδι και να βαλω εχω τρελο lag!!

εχω βαλει τους drivers και ειμαι σιγουρος οτι δεν εχω κανει βλακεια οσο αφορα το hardware!!

μηπως τρωω μπουκαλι???

ο υπολογιστης ειναι αυτος της υπογραφης μου!!!(pc2)

περιμενω απαντησεις!!

Δημοσ.

Bottleneck σίγουρα δεν έχεις. Έχω Ε6600 με αντίστοιχο με το δικό σου o/cing, 4GB RAM και πριν 5 χρόνια πήγα απ την 1900xtx στην 8800GT. Οι διαφορές ήταν ορατότατες τότε. Αλλά πλέον η 8800GT είναι αρκετά αδύναμη ειδικά για υψηλές αναλύσεις.

Σε όλα τα παιχνίδια έχεις χαμηλά fps; Σε τι ανάλυση παίζεις;

Δημοσ.

ειχα κανει βλακιεα με τα drivers και μου εκανε τετοιες βλακειες!!

τωρα παιζω modern warfare 3 σε 1280χ1024 με 4xAA ολα στα full γραφικα και δεν κολλαιει καθολου!!!

πως βλεπω τα fps???

Δημοσ.

παιδες αλλη μια βοηθεια!!

οταν πεζω ενα οποιοδηπτε παιχνιδι(ειτε full ειτε low γραφικα)..κανει παντα τα ιδια...

πιο συγκεκριμενα απο κει που πεζω league of legenends στα 62fps πεφτει αποτομα στα 05 και σβηνει για λιγο η οθονη!! εχει προβλημα η καρτα η μηπως οι drivers???ξερετε κανενα προγραμμα που να απεγκαθηστα drivers????

Δημοσ.

Βάλε ένα πρόγραμμα να βλέπεις τη θερμοκρασία της κάρτας, πχ άσε ανοιχτό ένα HWMontior στο background και δες μετά τη μέγιστη θερμοκρασία που πιασε η κάρτα.

Δημοσ.

η μεγιστη θερμοκρασια που πιανει σε full load ειναι 75°C..πιστευω οτι ειναι καλα για μια τετοια καρτα!!

παντως εκανα update τα drivers αι φτιαξανε ολα τα games εκτοσ το league of legends!!

αλλα μαλλον το προβλημα ειναι το παιχνιδι και οχι η καρτα!!!

Δημοσ.

παιδια!!

μονο το mw3 πεζει πολυ καλα ολα τα αλλα δεν ανταποκρινονται και μαυριζει η οθονη για λιγο!!

πχ farcry 2 undercover και αλλα πολυ πιο ελαφρια απο το mw3 δεν παιζουν!!

ενας φιλος μου μου λεει οτι ειναι drivers 1000%..εσεις τι λετε????

Δημοσ.

Δυστυχως ειναι ενα απο τα γνωστα bugs των νεοτερων drivers της nvidia. Βαλε τους 290.53 απο εδω http://www.geforce.com/drivers/beta-legacy

Ακομη η nvidia δεν εχει λυσει τα προβληματα (κρασαρισμα του driver, μαυρισμα οθονης). Συμβαινουν συνηθως στις παλιοτερες σειρες (αλλα και παλι εξαρταται απο την υλοποιηση της καρτας και την εκδοση του bios της, αλλα βεβαια και απο το υπολοιπο συστημα).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...