Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδώ και κανα 6 μηνο ο επεξεργαστής στο λαπτοπ μου κάνει όταν ζορίζεται πάρα πολύ (σε παιχνίδια πχ crysis 2 όλα high δεν κάνει θόρυβο ενώ αν ανοίξω mediaplayer ή κάνω διαμόρφωση κανένα στικακι κάνει τον θόρυβο) έναν περίεργο θόρυβο σαν σκληρός δίσκος. Ωστόσο προσπάθησα να το ηχογραφήσω αλλά δεν κατάφερα κοιτάξτε αυτό το βιντεακι που έχει ίδιο πρόβλημα με το δικο μου με την διάφορα έμενα μου το κανει σε ορισμενες μονο ενεργεις του υπολογιστη , για ελαχιστο χρονο και σε παρα πολυ πιο χαμηλη ενταση ηχου. Ενας στο βιντεακι λεει για να σταματησει ο θορυβος πρεπει να γινει αλλαγη παστας. Τι προτεινετε εσεις? το εχω το λαπτοπ λιγοτερο απο χρονο και λυπαμε να το λυσω(ξερω να λυνω λαπτοπ εχω αλαξει παστες σε πολλα ). Το λαπτοπ μου είναι ACER ASPIRE 5750G-2414G64Mnkk και σιγουρα ο θορυβος δεν ειναι απο τον σκληρο ελεγμένο 1000%.

Υ.Γ.: Επισης το λαπτοπ το εχω προσεγμενο δεν εχει ιχνος σκονης και το προβλημα θυμαμε μου το εμφανισε οταν εκανα ενα project σε γλωσσα C για την σχολη μου κατα το compiling αλλα οταν κανω compile ακομα και τωρα δεν μου κανει τον θορυβο.

Δημοσ.

χωρις να θελω να σε παρω στο λαιμο μου βεβαια εχω την εντυπωση οτι αυτο που ακους ειναι coil whistle αν το γραφω σωστα,δηλαδη καποιος πυκνωτης σφυραει μεσα

Δε νομιζω οτι εχεις καποιο προβλημα βεβαια,Σε λαπτοπ turbo x με Core 2 DUo T8200(αν θυμαμαι καλα)σφυραει εδω και 3-4 χρονια χωρις κανενα προβλημα και μονο στα μεγαλα ζορια του επεξεργαστη!

και επι την ευκαρια και το dell μου κανει ετσι ΜΟΝΟ στην μπαταρια ομως,οσο αδειαζει η μπαταρια του ακουγεται ολο και περισσοτερο,στο ρευμα δεν ακουω κατι

Δημοσ.

Εδώ και κανα 6 μηνο ο επεξεργαστής στο λαπτοπ μου κάνει όταν ζορίζεται πάρα πολύ (σε παιχνίδια πχ crysis 2 όλα high δεν κάνει θόρυβο ενώ αν ανοίξω mediaplayer ή κάνω διαμόρφωση κανένα στικακι κάνει τον θόρυβο) έναν περίεργο θόρυβο σαν σκληρός δίσκος. Ωστόσο προσπάθησα να το ηχογραφήσω αλλά δεν κατάφερα κοιτάξτε αυτό το βιντεακι που έχει ίδιο πρόβλημα με το δικο μου με την διάφορα έμενα μου το κανει σε ορισμενες μονο ενεργεις του υπολογιστη , για ελαχιστο χρονο και σε παρα πολυ πιο χαμηλη ενταση ηχου. Ενας στο βιντεακι λεει για να σταματησει ο θορυβος πρεπει να γινει αλλαγη παστας. Τι προτεινετε εσεις? το εχω το λαπτοπ λιγοτερο απο χρονο και λυπαμε να το λυσω(ξερω να λυνω λαπτοπ εχω αλαξει παστες σε πολλα ). Το λαπτοπ μου είναι ACER ASPIRE 5750G-2414G64Mnkk και σιγουρα ο θορυβος δεν ειναι απο τον σκληρο ελεγμένο 1000%.

Υ.Γ.: Επισης το λαπτοπ το εχω προσεγμενο δεν εχει ιχνος σκονης και το προβλημα θυμαμε μου το εμφανισε οταν εκανα ενα project σε γλωσσα C για την σχολη μου κατα το compiling αλλα οταν κανω compile ακομα και τωρα δεν μου κανει τον θορυβο.

αμα εχεις εγγυηση πολυ απλα το πας και να προσευχηθεί να βγαλεις άκρη με την acer

Δημοσ.

Παιδια ευχαριστω για τις απαντησεις σας. Επισης πηρα τηλεφωνο την acer και μου ειπα να το παω απο εκει να δουν τι γινετε αλλα αμα δεν εχει τιποτα θα πρεπει να δοσω 36 ευρω. Ωστοσο δεν θα το παω γιατι με 40 ευρω θα βαλω μια επεκταση εγγυησης για αλλα 2 χρονια γιατι την πρωτη Αυγουστου ληγει η εγγυηση του και για να εχω το κεφαλι μου ησυχο και ας βγαλει οτι προβλημα θελει στα επομενα 2 χρονακια :-).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...