sakisosf Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Καλημέρα.Χτες άλλαξα έναν επεξεργαστή σε έναν υπολογιστή και ενώ στην πρώτη εκκίνηση άνοιξε κανονικά,μετά τίποτα.Δεν ακούγεται ούτε ο ήχος των Bios ούτε εμφανίζεται τίποτα στην οθόνη.Είναι λες και δεν υπάρχει επεξεργαστής.Please βοηθήστε...
Chris92 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 καλημερα,δοκιμασε να κανεις για αρχη ενα clear cosmos(αν δεν ξερεις πως,πες μας τη μητρικη σου να σε βοηθησουμε)
p8grs Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Οταν περασες τον επεξεραστη ησουν "γειωμενος" ή φορουσες γαντια για να μην γινει καμια βραχυκυκλωση στην cpu???
sakisosf Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Φίλε Chris92 δεν ξέρω πως γίνεται το clear cosmos οπότε χρειάζομαι τα φώτα σου.Η μητρική μου είναι η P4i65G.Φίλε p8grs τα είχα κάνει όλα πολύ προσεκτικά και τα είχα ξανακοιτάξει όλα πριν κάνω την πρώτη εκκίνηση.Δεν ξέρω τι γίνεται.Την πρώτη φορά άνοιξε κανονικά και μετά τπτ...Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη.Ευχαριστώ
johnbond Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Ψάξε να βρεις πως γίνεται το clear cmos,δεν έχεις άλλη επιλογή. Το πρόβλημα πρέπει να είναι στις ρυθμίσεις του bios..
spyros__ Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Ψάξε να βρεις πως γίνεται το clear cmos,δεν έχεις άλλη επιλογή. Το πρόβλημα πρέπει να είναι στις ρυθμίσεις του bios.. φιλε johnbond επειδη σε βλεπω παλιο στο site... απο χτες δεν μπορω να δημοσιευσω νεο θεμα... γραφω, παταω δημοσιευση, αλλα μου λεει η σελιδα δεν βρεθηκε... το εψαξα και στην αναζητηση αλλα δεν βρηκα κατι... ξερω οτι δεν εχει σχεση με το θεμα αλλα δεν εχω αλλο τροπο να ρωτησω... εχεις κατι να προτεινεις?
spyros__ Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 τοτε πρεπει να σου δωσει τα φωτα του ο Chris92 !
sakisosf Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Οπότε Chris92 χρειάζομαι τα φώτα σου.Αν και να ξαναπώ ότι ο υπολογιστής όταν ανοίγει δεν δείχνει απολύτως τίποτα στην οθόνη και η οθόνη γράφει "Ελέγξτε το καλώδιο σύνδεσης" και όπως είπα και πριν δεν ακούγεται ούτε ο ήχος των BIOS.Οπότε Chris92 βοήθααα.
panos2171 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 http://download.asrock.com/Manual/P4i65G.pdf Για clear CMOS άνοιξε το user manual και πάνε στη σελίδα 9 στο 1.3 Motherboard Layout. Το 12 είναι δύο pin όπου βάζεις ένα jumperακι(αν δεν έχεις κάντο με ένα κατσαβίδι, ακούμπα το δηάδή ανάμεσά τους ώστε να ρθουν σε επαφή και να βραχυκυκλώσει για κανά λεπτό. Αυστηρή προϋπόθεση να έχεις βγάλει από πριν το τροφοδοτικό από την πρίζα (όχι απλά να το κλείσεις) και να έχεις βγάλει την μπαταρία.
Αλκης K. Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 την οθονη την εχεις συνδεσει στην καρτα γραφικων η στην motherboard ???
johnbond Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 φιλε johnbond επειδη σε βλεπω παλιο στο site... απο χτες δεν μπορω να δημοσιευσω νεο θεμα... γραφω, παταω δημοσιευση, αλλα μου λεει η σελιδα δεν βρεθηκε... το εψαξα και στην αναζητηση αλλα δεν βρηκα κατι... ξερω οτι δεν εχει σχεση με το θεμα αλλα δεν εχω αλλο τροπο να ρωτησω... εχεις κατι να προτεινεις? Μια περίπτωση είναι φταίει ο browser σου. Δοκίμασε απο άλλον και αν έχεις το ίδιο πρόβλημα πρέπει να ρωτήσεις στον τομέα του forum "insomnia site-forum" μήπως έχει κάποιος το ίδιο πρόβλημα.
Chris92 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 http://download.asrock.com/Manual/P4i65G.pdf Για clear CMOS άνοιξε το user manual και πάνε στη σελίδα 9 στο 1.3 Motherboard Layout. Το 12 είναι δύο pin όπου βάζεις ένα jumperακι(αν δεν έχεις κάντο με ένα κατσαβίδι, ακούμπα το δηάδή ανάμεσά τους ώστε να ρθουν σε επαφή και να βραχυκυκλώσει για κανά λεπτό. Αυστηρή προϋπόθεση να έχεις βγάλει από πριν το τροφοδοτικό από την πρίζα (όχι απλά να το κλείσεις) και να έχεις βγάλει την μπαταρία. +1.με προλαβαν.λοιπον ακολουθησε πιστα τις οδηγιες που σου εδωσε ο Panos2171 και ποσταρε μας αν επαιξε ή οχι.επιπλεον κοιταξε προσεχτηκα τα καλωδια 2,7(δες το λινκ παραπανω) αν ειναι καλα κουμπωμενα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα