fandago Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Καλημέρα παιδιά. Εκτός απο το whatsapp που χρησιμοποιώ για μηνύματα, δοκίμασα και για κλήσεις το skype και το viber και απο οσο είδα λειτουργεί μια χαρά με το CU που έχω και σε 3g εκτος απο wifi. Εκτος οτι ετσι πλεον το καρτοκινητο ερχεται πολυ οικονομικό μπορειτε να μου πειτε στο Skype γιατι δεν μπορω να δω τον ομιλητή μου; Οκ το κινητό δεν έχει κάμερα αλλά δε θα πρεπε να δω τον άλλο που έχει;Το χει δοκιμάσει κανείς;
laptop_man Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Άμα παίρνεις από 3g,η αύξηση του πακέτου διαμεταγωγής δεδομένων θα σούρθει μία η άλλη με τις κλήσεις. Μόνο με WiFi.
fandago Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Άμα παίρνεις από 3g,η αύξηση του πακέτου διαμεταγωγής δεδομένων θα σούρθει μία η άλλη με τις κλήσεις. Μόνο με WiFi. Απο οτι εχω διαπιστωσει για 5 λεπτά κλήσης χρεώνομαι περίπου 1Mb οπότε είναι πάρα πολυ φτηνό έτσι, δε νομίζεις;;;
Moderators stormrain Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Moderators Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Το θέμα μεταφέρεται εδώ από την ενότητα Κινητη και Σταθερη Τηλεφωνια. Παρακαλώ να ελέγχετε προσεκτικά τις περιγραφές των ενοτήτων στον κεντρικό κατάλογο του forum ώστε να επιλέγετε αυτήν που είναι καταλληλότερη για να φιλοξενήσει το θέμα σας. Ευχαριστώ.
anrim27 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Ναι,γενικα ψιλοσυμφαιρει αν σε βολευει (δηλαδη εχουν skype στο κινητο τους αυτοι θες να παρεις) και η ποιοτητα των κλησεων ειναι καλη. Το κοστος καπου τοσο ειναι (~2MB για 5λεπτα). Για βιντεοκληση μεσω skype πρεπει και οι δυο να εχουν μπροστα καμερα. Αν τα κινητα εχουν ομως μονο πισω καμερα , μπορεις να δοκιμασεις βιντεοκληση με αλλα προγραματα οπως yahoo messenger,tango...(ισως να υπαρχουν και αλλα) αλλα η χρεωση εκει ειναι πολυ μεγαλυτερη.(απο τριπλασια μεχρι εφταπλασια,στο περιπου)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα