nektar13 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Καλημέρα σας. Θα ήθελα αν μπορείτε να με βοηθήσετε σε ένα setup που σκέφτομαι. Θα κάνω πολύ σύντομα αναβάθμιση μητρικής, επεξεργαστή και σκέφτομαι να προσθέσω έναν δεύτερο ssd στο σύστημα μου. Έχω ήδη τον Intel X25-M 80GB όπου τρέχω windows-64 Σκέφτομαι να πάρω και τον Samsung 830 128GB για να ανασάνω και λίγο από χώρο καθώς ο 80άρης είναι μικρός. Η αρχική μου σκέψη ήταν να μεταφέρω το σύστημα στον Samsung ώστε να έχω αυτόν σαν boot και τον 80άρη για data. Είναι σωστή η σκέψη μου? Ή είναι καλύτερα να έχω τα windows στον intel? Επίσης είναι εύκολο να κάνω ένα ghost του intel στον samsung για να μην ξαναστήνω το σύστημα από την αρχή σε περίπτωση που είναι προτιμότερο να έχω τον samsung για boot? Ευχαριστώ πολύ.
Vasilis 07 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Καλημέρα σας. Θα ήθελα αν μπορείτε να με βοηθήσετε σε ένα setup που σκέφτομαι. Θα κάνω πολύ σύντομα αναβάθμιση μητρικής, επεξεργαστή και σκέφτομαι να προσθέσω έναν δεύτερο ssd στο σύστημα μου. Έχω ήδη τον Intel X25-M 80GB όπου τρέχω windows-64 Σκέφτομαι να πάρω και τον Samsung 830 128GB για να ανασάνω και λίγο από χώρο καθώς ο 80άρης είναι μικρός. Η αρχική μου σκέψη ήταν να μεταφέρω το σύστημα στον Samsung ώστε να έχω αυτόν σαν boot και τον 80άρη για data. Δεν βρίσκω το λόγο εκτός και αν ασχολείσαι με απαιτητικές εργασίες. Είναι σωστή η σκέψη μου? Ή είναι καλύτερα να έχω τα windows στον intel? Επίσης είναι εύκολο να κάνω ένα ghost του intel στον samsung για να μην ξαναστήνω το σύστημα από την αρχή σε περίπτωση που είναι προτιμότερο να έχω τον samsung για boot? Αν πάρεις νέο-γρηγορότερο SSD το λογικό είναι αυτόν να χρησιμοποιείς για λειτουργικό. Επίσης καλό είναι να γίνει φρέσκια εγκατάσταση γιατί όσο ναναι η υπάρχουσα εγκατάσταση στον Intel θα έχει και αρκετή σαβούρα. Πάντως προωπικά θα προχωρούσα σε αγορά νέου ssd (όπως και έκανα) μόνο αν υπήρχε 2ο PC/laptop για να βάλω τον παλιό εκεί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα