FallenGod Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Καλημέρα παιδιά.Εδώ και λίγους μήνες είμαι κάτοχος ενός xperia mini pro.Ύστερα από την τελευταία αναβάθμηση μου παρουσιάζει σε άσχετες ώρες το πρόβλημα ότι η κάρτα sim δεν είναι στο τηλέφωνο και ζητά επανεκκίνηση.Εαν κάνω επανεκκίνηση ολά ειναι μια χαρά μέχρι να το ξαναμφανίσει.Γνωρίζει κάποιος αν είναι κάποιο πρόβλημα του τελευταίου λειτουργικού ή του κινητού?Είχε κάποιος παρόμοιο πρόβλημα?Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Kourados Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Επειδή έχω και εγώ το συγκεκριμένο κινητό και προσφάτως έβαλα Android 4.0.4 έχω να παρατηρήσω ότι το καινούριο λειτουργικό μόνο προβλήματα μου παρουσίασε παρά αναβάθμισε την συσκευή . Καταρχήν η διάρκεια της μπαταρίας μειώθηκε κατά πολύ σε σύγκριση με την προηγούμενη έκδοση Android και μιλάω για την ελάχιστη δυνατή χρήση (μόνο τηλέφωνα και μηνύματα, καθόλου χρήση εφαρμογών) . Δεύτερον , κολλάει το κινητό και για να ξεκολλήσει πρέπει να βγάλω την μπαταρία , εν συνεχεία όταν επανέρχεται έχει πάλι εγκαταστήσει τις προεπιλεγμένες εφαρμογές της Sony (σαν να κάνει reboot από μόνο του) που έχει όταν κάνεις το upgrade και τις οποίες τις έσβησα (όσες μπορούσα δλδ) διότι δεν τις χρησιμοποιώ . Τρίτον , δεν μπορεί να αναγνωρίσει ξεχωριστούς ήχους κλήσης στις επαφές , ενδεχομένως να είναι πρόβλημα της SD αλλά δεν μπορώ να προσδιορίσω το πρόβλημα διότι άλλες φορές το κάνει και άλλες όχι . Επίσης με εκνευρίζει το ότι έχουν αλλάξει το interface και διάφορες λειτουργίες και ρυθμίσεις από την προηγούμενη έκδοση αλλά αυτό δεν μπορώ να πω ότι είναι πρόβλημα του κινητού παρά θέμα συνήθειας , φαντάζομαι αργά ή γρήγορα θα συνηθίσω το καινούριο λειτουργικό . Γενικά ενώ περίμενα να είναι πραγματική αναβάθμιση της συσκευής με έχει απογοητεύσει σε σημείο να σκέφτομαι για downgrade (εάν γίνεται) ή Custom Firmware (άκουσα για Samsung Galaxy το CS πετάει και λέω να το δοκιμάσω μπας και λύσω το πρόβλημα της μπαταρίας). Αυτά εν ολίγοις , είπα τα παράπονα μου και ησύχασα (group therapy φάση) :lol:
abc Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Μήπως έχει παλιώσει η σιμ και ειναι γρατσουνισμένη και δεν κάνει καλή επαφή; Πήγαινε στην εταιρεία κινητής σου να την αλλάξεις με 5 ευρώ και τα ξαναλέμε μετά!
nikoskon Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Καμία σχέση η sim. Από αυτά που αναφέρεις και για την μπαταρία και για το λειτουργικό, φόρτισε πλήρως το κινητό και κάνε του hard reset. Παρατήρησε πως θα πάει για μια εβδομάδα και μετά από τουλάχιστον 3 πλήρεις κύκλους φόρτισης. Αν το πρόβλημα επιμένει, service. Custom ROM αν βάλεις, θα είσαι εκτός εγγύησης. Sent from Galaxy S using Insomnia v2 via Vf HSPA
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα