Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα,

είμαι καινούριος στο forum και μπήκα για να μαθω μερικά πραγματάκια για υπολογιστές. Ετοιμάζομαι να στήσω ενα καινούριο pc και σκέφτομαι για διπλή asus geforce gtx550ti δεν εχω δει όμως τοσο καλές κριτικές όσο για τις 560 και θέλω να τρέξω απαιτητικά games στην καινούριο μου 3d τηλεόραση....Κάθε βοήθεια δεκτή

Δημοσ.

πρεπει πρωτα να μας βοηθησεις εσυ, δινοντας μας ολες τις πληροφοριες, και μετα εμεις...!!

τον εχεις στησει ή θα τον στησεις?

απο τι αποτελειται?

τι οθονη - TV εχεις?

κλπ........

Δημοσ.

τον στήνω αυτές τις μέρες κομμάτι κομμάτι βεβαια....

CPU: amd fx8150 3.6ghz

Motherboard: Asus Sabertooth 990FX

Τροφοδοτικό: Thermaltake W0356 Litepower 700W

και βασικά συνδέω και παίζω σε μία Toshiba 40TL838G 40", LED LCD / 3D, 1920x1080, Full HD

και επειδή είμαι έτοιμος να ρίξω πολλά στο case και να παρω το thermaltake lvl10 gt lcs δεν μου βγαίνουν τα φράγκα για 2x 560ti

Δημοσ.

Καλημέρα. Είναι προτιμότερο να πας σε 8120 με μια φτηνότερη μητρική όπως αυτή: http://www.skroutz.gr/s/344340/Gigabyte-GA-990XA-UD3.html και να πάρεις μία 670 ή ακόμα καλύτερα σε i5 με μια z77 μητρική παρά σε αυτά που σκέφτεσαι.

Θα έχεις άριστες επιδόσεις σε full hd (και όχι μόνο) + το ατού της επιπλέον vram (στο sli η μνήμη δεν προστίθεται. Έχεις συνολικά όσο η μία κάρτα). Συν τοις άλλοις θα έχεις και καλύτερες θερμοκρασίες και κατανάλωση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...