Προς το περιεχόμενο

Samsung F3 1TB SATAII 32MB 7200RPM VS Western Digital 2TB SATA3 6Gbps Caviar Green

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια, θελω εναν δισκο με min χωρητικότητα 1ΤΒ. Μεχρι στιγμης ειμαι μεταξυ αυτων των δυο

1. http://www.amazon.co.uk/Samsung-HD103SJ-internal-SATAII-7200RPM/dp/B002MQC0P8/ref=sr_1_5?s=computers&ie=UTF8&qid=1340328765&sr=1-5

2. http://www.amazon.co.uk/Western-Digital-6Gbps-Saving-Internal/dp/B004VFJ9MK/ref=sr_1_1?s=computers&ie=UTF8&qid=1340328652&sr=1-1

Προοριζεται μονο για αποθηκευτικο χωρο. Αν εχετε καποια αλλη προταση δεκτη :)

Δημοσ.

Αν είσαι εντάξει με χωρητικότητα 1ΤΒ χωρίς δεύτερη κουβέντα ο F3. Δεν έχει καμία σχέση με τον green. Πολύ πιο γρήγορος (ίσως ο γρηγορότερος μηχανικός δίσκος σε αυτή την χωρητικότητα). Από την άλλη βέβαια αν τον θέλεις μόνο για αποθήκη με τα ίδια σχεδόν χρήματα παίρνεις τον διπλάσιο σε χωρητικότητα...

Δημοσ.

Αν είσαι εντάξει με χωρητικότητα 1ΤΒ χωρίς δεύτερη κουβέντα ο F3. Δεν έχει καμία σχέση με τον green. Πολύ πιο γρήγορος (ίσως ο γρηγορότερος μηχανικός δίσκος σε αυτή την χωρητικότητα). Από την άλλη βέβαια αν τον θέλεις μόνο για αποθήκη με τα ίδια σχεδόν χρήματα παίρνεις τον διπλάσιο σε χωρητικότητα...

ακριβως αυτο ειναι το διλλημα μου! χαχα... ταχύτητα vs χωρητικότητα

Δημοσ.

Προσωπικά έχω επιλέξει την λύση του F3 και έχω 3-4 του 1TB.

Έτσι έχω πολύ καλύτερα ταξινομημένα όλα τα αρχεία μου (Π.χ. ο 1ος έχει μόνο μουσική, ο 2ος μόνο ταινίες κ.τ.λ.) και αποφεύγω -κατά το δυνατόν- άμα γίνει μπαμ να τα χάσω όλα.

Πληροφοριακά πάντως μου έχει βγει off F3 10μηνών με ΕΛΑΧΙΣΤΗ χρήση εντελώς ξαφνικά.

Βέβαια όλα αυτά είχαν γίνει πέρσι όταν ο F3 1ΤΒ έπαιζε στα €50-60...

Δημοσ.

Αφού είναι για αποθήκη ταχύτητα δεν μας αφορά. Όταν με τα ίδια χρήματα παίρνεις 2πλασια χωρητικότητα για ποιό λόγο να πάρεις τον F3 ?

Δημοσ.

Έτσι είναι. Απλά ο F3 μπορεί να παίξει μόνο στην περίπτωση που υπάρχει πιθανότητα να χρησιμοποιηθεί μελλοντικά σε αυτό ή σε κάποιο άλλο PC και να μπει σε αυτόν το λειτουργικό...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...