marios_geo Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Πήρα την νέα θήκη της apple (αυτη που προστατεύει και το πισω μέρος). Ήμουν πολυ επιφυλακτικος μετα τα διάφορα αρνητικά review, αλλα πρεπει να πω ότι ειμαι πολυ ευχαριστημένος. Το πάχος είναι ελάχιστο, και το κενό που παραπονιούνται δεν το καταλαβαίνω. Ειναι πολυ ελαφριά και φαίνεται ανθεκτική. Τη συνιστώ.
akatsim Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 απο που την πηρες φιλε? Απο ΗΠΑ προφανως, στο Ντενβερ φαινεται οτι μενει ο φιλος.
PaZaRiOTiS Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Χθες την πήρα με μια κάποια αφέλεια, χωρίς να διαβάσω κανα review.. Ειναι λεπτή κ ελαφριά. Το πλαίσιο είναι ανεξήγητα μυτερό και επιπλέον δεν κολάνε τα μαγνητάκια του smart cover στην οθόνη με αποτέλεσμα αυτό να ανοίγει όταν το κρατάς ανάποδα. ποιότητα υλικού παρόλα αυτά κορυφαία. Της βάζω 5/10..
atsddd Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Την πηρα προχτες και μπορω να πω οτι Ειμα πολυ ευχαριστημενος.το μονο αρνητικο της ειναι για μενα το αρκετα αποτομο κοψιμο που κανει στο πλαισιο της.βεβαια δεν δημιουργει κανενα προβλημα ακομα κι αν κρατας τη συσκευη για πολλες ωρες. Η ερωτηση μου. Επειδη καλυπτει το ipad ολοκληρωτικα .γυρωγυρω. Δεν δημιουργει προβλημα υπερθερμανσης; Οσο για το κενο που αφηνει το ipad να πεσει πιο κατω οταν αυτη ειναι τυλιγμενη σαν βαση, δοκιμαστε να την διπλωσετε αναποδα.με τη σκληρη πλευρα προς τα εξω και δεν υπαρχει κανενα προβλημα.
koumos Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Την σκεφτομαι κ γω αυτη τη θηκουλα... Με την υπερθερμανση τι γινεται;; Γιατι το ατιμο ζεσταινεται απειρα οταν τρεχεις βαρια apps... Sent from my iPad using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα