djlou_23 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα και χρειαζομαι την βοηθεια σας. Ένας φίλος μου έδωσε ένα laptop (Multirama tw3 eaa-89) για format Χωρίς cd με driver.Για να μην σας τα πολυλογώ έκανα το format Και τώρα δεν μπορώ να βρω driver για τον ήχο.Για να σας βοηθήσω Έχω μπει στο site της Multirama αλλά δεν μου δέχεται το serial number,οπότε Δεν μπορώ να κατεβάσω από εκεί τους driver.Επίσης έχω χρησιμοποιήσει Το driver genius και δεν τους βρήκε,και κάτι τελευταίο μετά από πολύ ψάξιμο Στο ιντερνέτ βρήκα κάτι driver για το συγκεκριμένο μοντέλο τους έκανα εγκατάσταση Και δεν έχω πάλι ήχο.Στη διαχείριση συσκευών μου δείχνει πως όλα είναι οκ,υπάρχει Περίπτωση οι driver να είναι λάθος κ στη διαχείριση να φαίνονται όλα κανονικά??? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
TheELF Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Αν στην διαχείριση υλικού σου εμφανίζει την κάρτα ήχου και έχει εικονίδιο κάτω δεξιά τότε από driver είσαι οκ,δες μην τυχών είναι στην αποκοπή ήχου το laptop δες το εγχειρίδιο για πλήκτρα που επηρεάζουν τον ήχο.
djlou_23 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Φιλε μου δεν ηταν θεμα driver,το laptop εχει καμενα ηχεια,σε ευχαριστω παντος για την βοηθεια γιατι αυτο το προβλημα το αντιμετοπισα κ σε αλλο pc.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα