panos2171 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Eπειδή έκανε το προφανές ενώ πριν σου έλεγε ότι δεν μπορεί??
NitromanseR Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Επειδή οι άλλοι υπάλληλοι εκεί δεν ήξεραν τι γίνεται δε σημαίνει πως δεν αξίζει ένα μπράβο στον άνθρωπο που από ένα forum βοήθησε.. Ας είμαστε καλοπροαίρετοι
panos2171 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Άλλο στον συγκεκριμένο άνθρωπο και άλλο γενικά στην εταιρία που όφειλε να έχει άτομα που πρέπει να ξέρουν.
mwv Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 παιδια έχω αντίστοιχο πρόβλημα γι'αυτο ξεμουχλιάζω το θέμα αν μπορεί κανείς να βοηθήσει. πριν 10 μήνες πήρα μια τηλεόραση samsung κ χάθηκε η εικόνα μόνο ήχος παίζει. Δε βρίσκω την απόδειξη βλέπω στο λογαριασμό μου στο πλαίσιο την παραγγελία με ημερομηνία παραλαβής κτλ αλλά τους πήρα τηλέφωνο και μου λένε δεν βρίσκουν την απόδειξη αγοράς! είναι κρίμα τώρα καινούρια tv να βγάζει πρόβλημα και να χάσω τα λεφτά μου. Μπορώ να κάνω κάτι; βρήκα 10ετίας αποδείξεις κ αυτη που ειναι καινουρια ειναι χαμένη!!
Sheogorath Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Αφού το βλέπουν και αυτοί στο ιστορικό παραγγελιών σου τυπώνουν νέα απόδειξη. Με το εσοπ που είναι και εκεί ονομαστικά, αυτό γίνεται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα