sLazyy77 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Καλησπερα παιδια ειμαι νεος στο φορουμ οποτε αν εχω κανει το ποστ σε λαθος section πειτε μου. Λοιπον σημερα αγορασα ενα joystick playfect vibration usb controller που ειναι και για pc αλλα και για ps3 . Εγω το θελω μονο για το pc μεσα η συσκευασια ειχε ενα usb stick και ενα καλωδιο usb που λογικα ειναι ο φορτιστης και ενα cd με το setup. Εγω εκανα κανονικα την εγκατασταση και εβαλα το usb και το joystick αναγνωριζεται κανονικα απο τα windows, ομως οταν παω να κανω test του joystick παροτι παταω τα κουμπια δεν γινεται τιποτα. Να πω επισης οτι το joystick εχει πανω αριστερα 4 λαμπακια με τους αριθμους 1 2 3 4 τα οποια αναβοσβηνουν. Μηπως ξερει καποιος τι μπορω να κανω στο προβλημα μου ? στην αρχη σκεφτομουν να το φορτισω ομως λογικα ο φορτιστης μονο για το ps3 δεν ειναι ? απο την στιγμη που υπαρχει και 2ο usb για το pc. Αν καποιος μπορει να με βοηθησει θα το εκτιμουσα ιδιετερα ευχαριστω.
sLazyy77 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Ναι βασικα εβαλα να παιξω το προ 12 και πηγα στο αρχειο που εχει το παιχνιδι για ρυθμισεις joystick και ενω επιλεγω πχ πιο κουμπι να ειναι ο κυκλος ενω παταω τον κυκλο δεν γινετε τιποτα επισης δοκιμασα τις ρυθμισεις emulator και ουτε εκει τα κουμπια ανταποκρινονται .
nickarmy Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 να σου πω την αληθεια δεν ήξερα καν οτι υπάρχουν ρυθμίσεις για pro με joystick , για το προ το ήθελες? , δεν δοκιμάζεις και κανένα με ελικόπτερα αεροπλάνα ίσως αφού αναγνωρίστηκε απο τα windows δεν φαίνεται κάποιο πρόβλημα ίσως κάποιος άλλος έχει κάποια άλλη ιδέα
c0prse_grinder Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Εγω που ηθελα μοχλό συγκεκριμένα για προ πηρα απτον κοτσοβολο ενα της speedlink που ειναι για το ps3 και ειναι συμβατο και με υπολογιστή. παρα πολυ καλη αισθηση και κανενα προβλημα στα κουμπακια... Και εκανε μονο 10,69€. Αποστολή από το Galaxy Nexus με τη χρήση Insomnia App
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα