Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Firmware update τελικά δεν χρειάστηκε φόραγε το τελευταίο.

Το πρόβλημα λύθηκε, 2 αλλαγές έκανα δεν ξέρω ποια από τις δυο ή αν και οι δύο ήταν απαραίτητες.

Το chanel του router ήταν στο αυτόματο και το κάρφωσα στο 1.

Έβγαλα την ασφάλεια του wifi τελείως. Αρχαίο το router δεν υποστήριζε πολλά (wpa σκέτο ενώ στο tplink wpatkip και πάνω.) (είναι μόνο του στη μέση του πουθενά δεν νομίζω να έχει πρόβλημα)

Έπαιξε με την μία και το άφησα έτσι. 

Ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις.

• Απαντ. 67
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Firmware update τελικά δεν χρειάστηκε φόραγε το τελευταίο.

Το πρόβλημα λύθηκε, 2 αλλαγές έκανα δεν ξέρω ποια από τις δυο ή αν και οι δύο ήταν απαραίτητες.

Το chanel του router ήταν στο αυτόματο και το κάρφωσα στο 1.

Έβγαλα την ασφάλεια του wifi τελείως. Αρχαίο το router δεν υποστήριζε πολλά (wpa σκέτο ενώ στο tplink wpatkip και πάνω.) (είναι μόνο του στη μέση του πουθενά δεν νομίζω να έχει πρόβλημα)

Έπαιξε με την μία και το άφησα έτσι. 

Ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις.

ξαναδοκιμασε να βαλεις την ασφαλεια η να βαλεις καποιον αλλον τυπο ασφαλειας για να δεις αν θα παιξει και β.να μην ειναι ξεκλειδωτο.

και το firmware καλο ειναι να υπαρχει παντα το τελευταιο διοτι μπορει να διορθωνει διαφορα παραξενα και σε τετοια ρουτερ ειναι λιγο Must.

Δημοσ.

Δοκίμασα όλους τους συνδυασμούς (το sagem δεν έχει και πολλές επιλογές) και δεν θέλει να παίξει. Το αφήνω έτσι προσωρινά και ζήτησα από τον ΟΤΕ καινούργιο ρούτερ γιατί είναι 6-7 χρονών και είπαν θα στείλουν.

Δημοσ.

Δοκίμασα όλους τους συνδυασμούς (το sagem δεν έχει και πολλές επιλογές) και δεν θέλει να παίξει. Το αφήνω έτσι προσωρινά και ζήτησα από τον ΟΤΕ καινούργιο ρούτερ γιατί είναι 6-7 χρονών και είπαν θα στείλουν.

πιθανοτατα καποια ασυμβατοτητα.οποτε περιμενε το νεο να ερθει να δεις αν θα εχεις θεμα εκει.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

καλησπερα, ποσο ευκολο ειναι να βοηθησει καποιος για το 850RE πριν το πεταξω απο το μπαλκονι?

τι αλλαγη ip στο router εχω κανει, τι ξεκλειδωτο το αφηνω, τι προσευχες, τι ταματα... εκει αυτο...

Δημοσ.

καλησπερα, ποσο ευκολο ειναι να βοηθησει καποιος για το 850RE πριν το πεταξω απο το μπαλκονι?

τι αλλαγη ip στο router εχω κανει, τι ξεκλειδωτο το αφηνω, τι προσευχες, τι ταματα... εκει αυτο...

α.firmware update.

β.αν το adsl router ειναι πχ 192.168.1.254 τοτε θα βαλεις τo  extender 192.168.1.253.δηλαδη στο ιδιο δικτυο αλλα με αλλη Ip.το βαζεις σαν range extender και βρισκεις το ssid του adsl router.βαζεις τα στοιχεια και εισαι ενταξει.το καναλι στο adsl router να ειναι απο 1 εως 11 και οχι auto.στο adsl router firmware update προληπτικα.ελπιζω να μην εχεις κανα zte οποτε εκει πετατο.αν δεν παιξει δοκιμασε ξεκλειδωτο.αν εχει για dhcp τον κλεινεις στο extender.αν ολα εχουν παει καλα θα πρεπει οταν παιξει μεσα στο extender να βλεπεις οτι εχει συνδεθει με το adsl router και ποσο σημα εχει και ποσα πακετα πηγαινοερχονται και θα πρεπει απο ενα Pc ναμπορεις να κανεις Ping και τις 2 Ip.(extender και adsl router)

μπορεις να κατεβασεις το inssider.με αυτο το προγραμμα βλεπεις με βαση mac address τι εκπεμπει κοντα σου οποτε θα πρεπει να βρεις και τα 2 ασυρματα παρολο που εχουν το ιδο ονομα.τα windows θα στα βρουν σαν ενα δικτυο.το inssider σαν δυο δικτυα με ιδιο ονομα αλλα διαφορετικη mac οποτε βλεπεις τι γινεται

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ενα παλιοNetfaster IAD 2 εχω της HOL... η ip πρεπει να ειναι η 192.168.2.1... τι πρεπει να βαλω στο Extender?

Επεξ/σία από mobster21
Δημοσ.

ενα παλιοNetfaster IAD 2 εχω της HOL... η ip πρεπει να ειναι η 192.168.2.1... τι πρεπει να βαλω στο Extender?

θα εβαζα 192.168.2.254

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

α.ξαναπαμε απο την αρχη.

καταρχην καντο firmware update με το τελευταιο firmware πριν κανεις οτιδηποτε αλλο.

β.αν το adsl router σου ειναι πχ 192.168.2.1 τοτε εσυ το πρωτο πραγμα που θα κανεις θα ειναι να μπεις στο tp link πχ με την 192.168.1.254 και να την κανεις 192.168.2.254 για να συμβαδιζει με το ρουτερ.αφου κανεις αυτο τοτε θα μπεις μεσα μετα ξανα με την νεα ip και θα το βαλεις Universal repeater.θα κανεις site survey θα βρεις το adsl router σου και θα συνδεθεις εκει.μετα μην ξεχασεις να βαλεις και τους κωδικους οπως και τον τυπο κλειδωματος που εχει το adsl router σου.και μετα πρεπει να εισαι οκ.

αν ολα τα εχεις κανει καλα σε οποιο και απο τα 2 να συνδεθεις θα πρεπει να μπορεις να κανεις Ping και την 192.168.2.254 και την 192.168.2.1 που ειναι το adsl router σου .( ή οποιες αλλες ip χρησιμοποιησες).sorry για το delay αλλα ηταν Hell week.αν δεν παιξει τοτε βγαλε τελειως το κλειδωμα απο το adsl router σου μηπως για καποιο λογο τρωει σκαλωμα με το κλειδωμα.αν παιξει μετα απλα το ξανακλειδωνεις και δοκιμαζεις αλλο κλειδωμα.εννοειται οτι σε καθε δοκιμη που κανεις και αλλαζεις κλειδωμα θα πρεπει να κανεις και αλλαγη απο το repeater επισης.

Με το που αλλάζω την IP από 192.168.0.254 σε 192.168.1.254 όπως είναι το router μου (VDSL) δεν συνδέεται στην σελίδα επίσεις δεν μπορώ να το κάνω με τίποτα να δουλέψει το ρημάδι!

http://www.insomnia.gr/topic/541951-tp-link-repeater-%CF%80%CF%81%CF%8C%CE%B2%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%83%CF%8D%CE%BD%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%B7/ 

poulino κοίταξε αυτό αν μπορείς!

Δημοσ.

Με το που αλλάζω την IP από 192.168.0.254 σε 192.168.1.254 όπως είναι το router μου (VDSL) δεν συνδέεται στην σελίδα επίσεις δεν μπορώ να το κάνω με τίποτα να δουλέψει το ρημάδι!

http://www.insomnia.gr/topic/541951-tp-link-repeater-%CF%80%CF%81%CF%8C%CE%B2%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%83%CF%8D%CE%BD%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%B7/ 

poulino κοίταξε αυτό αν μπορείς!

δεν θα βαλεις την ιδια Ip με το ρουτερ διοτι λογικο να μην παιζει.θα βαλεις στο ιδιο δικτυο απλα.αν το ρουτερ ειναι 192.168.1.254 τοτε το repeater 192.168.1.253 και dhcp κλειστο.αν εχουν συνδεθει μεταξυ τους τοτεε θα μπορεις να μπεις και στα 2.αν δεν εχουν συνδεθει επειδη εχεις κλεισει τον dhcp θα πρεπει να βαλεις καρφωτες Ip στο Pc και μετα να συνδεθεις παλι για να πειραξεις οτι θες.

αλλιως ασε ανοιχτο και τον dhcp στο repeater αν σε δυσκολευει να βαλεις καρφωτες Ip στο Pc.και οταν αλλαξεις την Ip κανε ενα reboot το pc/ή κανε disable enable Την καρτα για να παρει νεα ip.δεν σου λεω με Ipconfig release renew Γιατι θα σε μπερδεψω.

Δημοσ.
είμαι νέος στο forum και θα ήθελα να σας ρωτήσω μήπως γνωρίζετε..πως να ρυθμίσω το tp link wa801nd ως client?

το έχω ψάξει με πολύ κόπο αλλα δεν έχω καταφέρει τίποτα..

Δημοσ.

είμαι νέος στο forum και θα ήθελα να σας ρωτήσω μήπως γνωρίζετε..πως να ρυθμίσω το tp link wa801nd ως client?
το έχω ψάξει με πολύ κόπο αλλα δεν έχω καταφέρει τίποτα..

διαλεγεις client mode Μεσα απο το 801Nd .μετα θα κανεις survey για να βρεις το ασυρματο δικτυο που θες να κανεις Repeat και θα βαλεις τον κωδικο του

http://www.tp-link.com/Resources/document/TL-WA801ND_V2_User_Guide.pdf

σελιδα 11 του Manual.

επισης και σελιδα 30.

αν θες να τα κανεις ολα μαζι να φτιαξεις δηλαδη και Ip και ολα αυτα μπορεις να τρεξεις τo wizard.

απλα δυο βασικα πραγματα.

α.πριν κανεις οτιδηποτε κατεβασε το τελευταιο firmware updatε απο το site Της tp link.

επισης οταν θα τρεξεις το wizard σε καποιο σημειο θα σε ρωτησει για την Ip του tp link>απο default ειναι 192.168.0.254

εσυ δεν θα αφησεις αυτην.αν το ρουτερ σου πχ ειναι 192.168.1.254 τοτε θα βαλεις 192.168.1.χ. οπου χ οτιδηποτε εκτος απο 254.πχ 192.168.1.253.

αν ειναι 192.168.2.1 τοτε θα βαλεις το tp link 192.168.2.254 και παει λεγοντας.για να ειναι στο ιδιο δικτυο.λογικα τον dhcp μπορεις να τον κλεισεις.δεν θα χρειαστει κατι.τωρα αν καποιος θελει μπορει να τον αφησει ανοιχτο αρκει να δινει διαφορετικες Ip απο οτι δινει ο Dhcp του adsl router.

αν ολα πανε καλα θα πρεπει το μηχανημα που θα συνδεεις στο tp link να μπορει να εχει ιντερνετ και να μπορει να μπει στο Interface και του adsl router και του repeater.

client ειναι οτι παιρνει ασυρματα και δινει με καλωδιο πχ να δωσει σε εναν αποδικοποιητη σε μια τηλεοραση σε ενα playstation.

• Like 1
Δημοσ.

διαλεγεις client mode Μεσα απο το 801Nd .μετα θα κανεις survey για να βρεις το ασυρματο δικτυο που θες να κανεις Repeat και θα βαλεις τον κωδικο του

http://www.tp-link.com/Resources/document/TL-WA801ND_V2_User_Guide.pdf

σελιδα 11 του Manual.

επισης και σελιδα 30.

αν θες να τα κανεις ολα μαζι να φτιαξεις δηλαδη και Ip και ολα αυτα μπορεις να τρεξεις τo wizard.

απλα δυο βασικα πραγματα.

α.πριν κανεις οτιδηποτε κατεβασε το τελευταιο firmware updatε απο το site Της tp link.

επισης οταν θα τρεξεις το wizard σε καποιο σημειο θα σε ρωτησει για την Ip του tp link>απο default ειναι 192.168.0.254

εσυ δεν θα αφησεις αυτην.αν το ρουτερ σου πχ ειναι 192.168.1.254 τοτε θα βαλεις 192.168.1.χ. οπου χ οτιδηποτε εκτος απο 254.πχ 192.168.1.253.

αν ειναι 192.168.2.1 τοτε θα βαλεις το tp link 192.168.2.254 και παει λεγοντας.για να ειναι στο ιδιο δικτυο.λογικα τον dhcp μπορεις να τον κλεισεις.δεν θα χρειαστει κατι.τωρα αν καποιος θελει μπορει να τον αφησει ανοιχτο αρκει να δινει διαφορετικες Ip απο οτι δινει ο Dhcp του adsl router.

αν ολα πανε καλα θα πρεπει το μηχανημα που θα συνδεεις στο tp link να μπορει να εχει ιντερνετ και να μπορει να μπει στο Interface και του adsl router και του repeater.

client ειναι οτι παιρνει ασυρματα και δινει με καλωδιο πχ να δωσει σε εναν αποδικοποιητη σε μια τηλεοραση σε ενα playstation.

φιλε μου ειμαι πληρης ασχετος..τι ειναι το wizard?

και θα πρεπει να εχω συνδεσει το tp link με το pc με ethernet για να κανω τις ρυθμισεις σωστα;

Δημοσ.

φιλε μου ειμαι πληρης ασχετος..τι ειναι το wizard?

και θα πρεπει να εχω συνδεσει το tp link με το pc με ethernet για να κανω τις ρυθμισεις σωστα;

αν και τα ειπαμε και με Pm ναι οι αρχικες ρυθμισεις γινονται με καλωδιο.

και αφου τελειωσεις μετα γινονται οι δοκιμες.επισης οταν μιλαμε για repeater και clint και τετοια βαζουμε στο repeater ip στο ιδιο δικτυο με το adsl router και πρληπτικα εκτος dhcp server.αν για καποιο λογο χρειαστει να ανοιξουμε και τον Dhcp του repeater/client τοτε βαζουμε ενα ευρος που να μην ειναι ιδιο με του adsl router και σαν gateway δινουμε το adsl router.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...