alexx Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Καλησπερα παιδια, εχω το WA801ND και θελω να ενισχυσω το σημα του ρουτερ που εχω. Βαζω universal repeater δινω την μακ του ρουτερ χειροκινητα αλλα δεν μπορω να συνδεθω με το ρουτερ. Καμια ιδεα το τι κανω λαθος?
sarisn Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Το ιδιο προβλημα ειχα κι' εγω. Διαβασε τα προηγουμενα posts μηπως βρεις λυση. Αν οχι, ο... poulinos εδω ειναι
alexx Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Τωρα παλι κατι πειραξα και δεν μπορω να συνδεθω στην 192,168,1,254. Εκανα και ρεσετ αλλα τιποτα!!!!
poulinos Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 α.ξαναπαμε απο την αρχη. καταρχην καντο firmware update με το τελευταιο firmware πριν κανεις οτιδηποτε αλλο. β.αν το adsl router σου ειναι πχ 192.168.2.1 τοτε εσυ το πρωτο πραγμα που θα κανεις θα ειναι να μπεις στο tp link πχ με την 192.168.1.254 και να την κανεις 192.168.2.254 για να συμβαδιζει με το ρουτερ.αφου κανεις αυτο τοτε θα μπεις μεσα μετα ξανα με την νεα ip και θα το βαλεις Universal repeater.θα κανεις site survey θα βρεις το adsl router σου και θα συνδεθεις εκει.μετα μην ξεχασεις να βαλεις και τους κωδικους οπως και τον τυπο κλειδωματος που εχει το adsl router σου.και μετα πρεπει να εισαι οκ. αν ολα τα εχεις κανει καλα σε οποιο και απο τα 2 να συνδεθεις θα πρεπει να μπορεις να κανεις Ping και την 192.168.2.254 και την 192.168.2.1 που ειναι το adsl router σου .( ή οποιες αλλες ip χρησιμοποιησες).sorry για το delay αλλα ηταν Hell week.αν δεν παιξει τοτε βγαλε τελειως το κλειδωμα απο το adsl router σου μηπως για καποιο λογο τρωει σκαλωμα με το κλειδωμα.αν παιξει μετα απλα το ξανακλειδωνεις και δοκιμαζεις αλλο κλειδωμα.εννοειται οτι σε καθε δοκιμη που κανεις και αλλαζεις κλειδωμα θα πρεπει να κανεις και αλλαγη απο το repeater επισης.
taslikos Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Για σας το έχω και εγώ εμένα δουλεύει μια χαρά για να το ρυθμίσω μπήκα 192.168.1.254 αρχικά δεν εμπενε έπρεπε να αλλάξω τις ρυθμίσεις του δικτύου αυτά που λέει και στο βιβλίο δηλαδή ip:192.168.1.100 και... Έτσι μπήκε στο interface πατάω wireless >universal repeater >search κλικ στο δίκτυο που θέλω μετά save και στην καρτέλα που επιλέγεις ασφάλειες κλπ.. Βάζεις ΑΚΡΙΒΏΣ την ίδια ασφάλεια -κωδικό... Με το ρουτερ σου τέλος reboot. Από το Interface και εισαι οκ
poulinos Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 απλα η Ip του tp link καλο ειναι να ειναι στο ιδιο δικτυο που ειναι και το adsl router και ας μην κανει dhcp.αλλιως μπορει να μην σε αφηνει μετα να μπεις στο Tp link εκτος αν δωσεις καρφωτα ip
skiouros16 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 μια ερωτηση.εαν το βαλω universal repeater δεν μπορω να διαλεξω αλλη SSID απο αυτη του ρουτερ? δηλαδη αν το ρουτερ εxei onoma connex και θελω σε universal repeater να βαλω ονομα 2nd floor.. γιατι σε μερικα access point μηχανακια εχουν τετοια επιλογη..ευχαριστω..
poulinos Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 ναι σε μερικα γινεται να αναμεταδοσεις με αλλο ονομα.με το tp link δεν το θυμαμαι να σου πω την αληθεια.στο manual γραφει την διαφορα repeater με Universal repeater αλλα δεν νομιζω οτι η διαφορα ειναι στο ssid.το universal repeater συνηθως θελουν ολοι και ετσι σεταρουν το tp link.να πιασει και να αναμεταδωσει.ιδιο καναλι ιδιο ssid.καποιοι το ειχαν δοκιμασει σε Repeater και δεν ειχε παιξει.δεν θυμαμαι την διαφορα τωρα.πρεπει να ξαναδω το Manual αλλα δεν ηταν στο ssid νομιζω.
GREGKERKYRA Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 α.ξαναπαμε απο την αρχη. καταρχην καντο firmware update με το τελευταιο firmware πριν κανεις οτιδηποτε αλλο. β.αν το adsl router σου ειναι πχ 192.168.2.1 τοτε εσυ το πρωτο πραγμα που θα κανεις θα ειναι να μπεις στο tp link πχ με την 192.168.1.254 και να την κανεις 192.168.2.254 για να συμβαδιζει με το ρουτερ.αφου κανεις αυτο τοτε θα μπεις μεσα μετα ξανα με την νεα ip και θα το βαλεις Universal repeater.θα κανεις site survey θα βρεις το adsl router σου και θα συνδεθεις εκει.μετα μην ξεχασεις να βαλεις και τους κωδικους οπως και τον τυπο κλειδωματος που εχει το adsl router σου.και μετα πρεπει να εισαι οκ. αν ολα τα εχεις κανει καλα σε οποιο και απο τα 2 να συνδεθεις θα πρεπει να μπορεις να κανεις Ping και την 192.168.2.254 και την 192.168.2.1 που ειναι το adsl router σου .( ή οποιες αλλες ip χρησιμοποιησες).sorry για το delay αλλα ηταν Hell week.αν δεν παιξει τοτε βγαλε τελειως το κλειδωμα απο το adsl router σου μηπως για καποιο λογο τρωει σκαλωμα με το κλειδωμα.αν παιξει μετα απλα το ξανακλειδωνεις και δοκιμαζεις αλλο κλειδωμα.εννοειται οτι σε καθε δοκιμη που κανεις και αλλαζεις κλειδωμα θα πρεπει να κανεις και αλλαγη απο το repeater επισης. Κάνω ακριβώς ότι λες και δεν μπορώ να το συνδέσω, (wa901nd) ενώ στο σπίτι μου που έχω 192.168.1.1 router (zte) μπορώ και το κάνω και παίζει απροβλημάτιστα, σε ένα φίλο που έχει δωμάτια τουριστικά και router με ip 192.168.2.1 (sagem) κάνω ακριβώς αυτά που πρέπει (σετάρω τις ip σε 192.168.2.xx) και δεν μπορεί με τίποτα να συνδεθεί. Τι μπορεί να φταίει pls help!
poulinos Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 αν δεν μπορεις να κανεις το tp link 192.168.2.254 τοτε κανε το ρουτερ σου το adsl 192.168.1.254
GREGKERKYRA Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Αυτό είναι το θέμα το κάνω το tplink 192.168.2.254 το συνδέω και με το router (search να πάρει την MAC) κανονικά όλα τα βήματα βάζω και ασφάλεια/κωδικούς και ανταλλαγή πακέτων δεν κάνει καθόλου. Σαν βάζω λάθος κωδικό ας πούμε, δεν επικοινωνούν (ούτε ping τπτ) Δεν θέλω να πειράξω το router (μην τον αφήσω χωρίς νετ καθόλου με καμιά γκαντεμιά), παίζει κάποια ρύθμιση να μου μπλοκάρει την επικοινωνία εκεί; Aν γυρίσω το router σε 1.1 μόνο του αλλάζω την ip και θα παίξει; ή θέλει και άλλες ρυθμίσεις;
poulinos Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Αυτό είναι το θέμα το κάνω το tplink 192.168.2.254 το συνδέω και με το router (search να πάρει την MAC) κανονικά όλα τα βήματα βάζω και ασφάλεια/κωδικούς και ανταλλαγή πακέτων δεν κάνει καθόλου. Σαν βάζω λάθος κωδικό ας πούμε, δεν επικοινωνούν (ούτε ping τπτ) Δεν θέλω να πειράξω το router (μην τον αφήσω χωρίς νετ καθόλου με καμιά γκαντεμιά), παίζει κάποια ρύθμιση να μου μπλοκάρει την επικοινωνία εκεί; Aν γυρίσω το router σε 1.1 μόνο του αλλάζω την ip και θα παίξει; ή θέλει και άλλες ρυθμίσεις; δεν νομιζω οτι φταινε οι Ip αλλα οκ. αν μπορεις κανε free to router να δεις μηπως κατι γινεται με το κλειδωμα.να εχει βαλει κλειδωμα με mac filtering δυσκολο.επισης στο tp link firmware update προληπτικα.
GREGKERKYRA Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 δεν νομιζω οτι φταινε οι Ip αλλα οκ. αν μπορεις κανε free to router να δεις μηπως κατι γινεται με το κλειδωμα.να εχει βαλει κλειδωμα με mac filtering δυσκολο.επισης στο tp link firmware update προληπτικα. Το δοκίμασα με άλλα 2 router και έπαιξε και γιαυτό δεν έκανα firmware update, θα δοκιμάσω και αυτό και να το κάνω τελείως free το δίκτυο. Αύριο θα σου πω αποτέλεσμα, ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις. (το δοκίμασα μόλις εδώ σπίτι να κάνω το ρουτερ μου 2.1 και πάλι έπαιξε ) αν αύριο δεν βγάλω πάλι άκρη θα τρελαθώ
poulinos Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 to firmware update καντο ετσι και αλλιως.γα παρα πολλους λογους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα