kostas_dr Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Μου άρεσε πολύ το πρώτο. Ελπίζω και το δεύτερο να είναι ανάλογο. Είδα ότι έχει σε βασικούς ρόλους το ίδιο καστ. Καλό αυτό.
benign Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Καλη ηταν η πρωτη ταινια ,αλλα δεν καταντα λιγο ρατσιστικο?Παλι ο ιδιος λαος δαιμονοποιειται?Δεν υπαρχουν αλλοι λαοι με καθαρματα?Αμερικανοι,Βρεττανοι,κ.τ.λ.? Οι Ιταλοι με την γνωστη Μαφια τους?
kostas_dr Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 ΌΧΙ άλλη ταινία με την Ιταλική Μαφία. Έλεος! Δηλαδή αυτό δεν είναι ρατσιστικό;
benign Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 ΌΧΙ άλλη ταινία με την Ιταλική Μαφία. Έλεος! Δηλαδή αυτό δεν είναι ρατσιστικό; Γιατι ποια καλη ταινια με την Ιταλικη μαφια εχουμε δει τα τελευταια 20 χρονια? Ρατσιστικο ειναι οταν συνεχως βαζεις εναν μικρο φτωχο λαο στο στοχαστρο.Ενταξει,υπαρχει ιστορικη βαση για το ανεξελεγκτο εγκλημα στην Αλβανια,και ειδαμε μια πολυ καλη ταινια δρασης στο πρωτο Taken και ο πρωταγωνιστης ειναι εξαιρετικος ηθοποιος.Εχω δει τις πιο πολλες του ταινιες.Αλλα και η Γερμανια,Αγγλια και αλλες χωρες εχουν εγκληματικοτητα και θα μπορουσε ο σκηνοθετης να σκεφτει καποιους αλλους ''κακους'',νομιζω. Τελος παντων να μην βγαινω off topic αλλα ελπιζω την επομενη φορα οι κακοι να ειναι Αμερικανοι εμποροι οπλων η Δυτικοι μισθοφοροι στην Αφρικη που σκοτωνουν και βιαζουν και λεηλατουν κατα κορο.
kostas_dr Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Έχω δει άπειρες ταινίες με το σενάριο που λες. Κακές αμερικανικές εταιρείες, κακοί Γερμανοί (ΕΛΕΟΣ) Βγάζουν ξανα ταινίες με θέμα τον Α.Παγκόσμιο Πόλεμο. Δεν είμαστε καλά.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Άλλος σκηνοθέτης...τουλάχιστον είναι πάλι του Besson.
kalidor Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Σιγουρα θα ειναι ΤΟΣΟ καλο σαν το 1ο...αγαπημενος ηθοποιος ο Liam..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα