Etherovamon Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Γεια σας, παιδιά. Μήπως γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει κάποιος δωρεάν οδηγός στο διαδίκτυο που να εξηγεί λεπτομερώς και με κατανοητά και απλά παραδείγματα ποια είναι η χρηση των βασικότερων συναρτήσεων του excel; Ποιος δηλαδή είναι ο σκοπός της καθεμιάς. Είμαι κάπως αρχάριος στο θέμα αυτό και αν μπορούσατε να μου δώσετε κάποια links θα σας ήμουν ευγνώμων. Αν εμπεριέχονται και βίντεο, ακόμη καλύτερα. Θα προτιμούσα τα tutorials να είναι στα ελληνικά. Ευχαριστώ προκαταβολικά!
hawkpilot Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Γεια σας, παιδιά. Μήπως γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει κάποιος δωρεάν οδηγός στο διαδίκτυο που να εξηγεί λεπτομερώς και με κατανοητά και απλά παραδείγματα ποια είναι η χρηση των βασικότερων συναρτήσεων του excel; Ποιος δηλαδή είναι ο σκοπός της καθεμιάς. Είμαι κάπως αρχάριος στο θέμα αυτό και αν μπορούσατε να μου δώσετε κάποια links θα σας ήμουν ευγνώμων. Αν εμπεριέχονται και βίντεο, ακόμη καλύτερα. Θα προτιμούσα τα tutorials να είναι στα ελληνικά. Ευχαριστώ προκαταβολικά! Γιατί δεν ξεκινάς από τον ιστότοπο της μάικρο$oft για το office?
aris2025 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 (επεξεργασμένο) Γεια σας, παιδιά. Μήπως γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει κάποιος δωρεάν οδηγός στο διαδίκτυο που να εξηγεί λεπτομερώς και με κατανοητά και απλά παραδείγματα ποια είναι η χρηση των βασικότερων συναρτήσεων του excel; Ποιος δηλαδή είναι ο σκοπός της καθεμιάς. Είμαι κάπως αρχάριος στο θέμα αυτό και αν μπορούσατε να μου δώσετε κάποια links θα σας ήμουν ευγνώμων. Αν εμπεριέχονται και βίντεο, ακόμη καλύτερα. Θα προτιμούσα τα tutorials να είναι στα ελληνικά. Ευχαριστώ προκαταβολικά! επειδή ειναι ενα εργαλείο που ότι και να κάνεις θα σου χρησιμεύσει παντού και πάντα, εγω θα πρότεινα να πας amazon, ebay και να ψάξεις για Excel Formulas βιβλία από John Walkenbach. Πιστεύω είναι ότι το καλύτερο έχει βγει αυτή τη στιγμή στην παγκόσμια αγορά. όταν εισαι πια οκ με τα βασικά, γράψου στο http://chandoo.org/excel-formulas/index.shtml (στο subscription option που εχουν και θα σε βοηθήσει πολύ - ενας ινδός το χει). Τέλος, όταν πια εξοικειωθείς και με τις συνδυαστικές φόρμουλες θα καταλάβεις οτι το επόμενο βήμα ειναι VBA προγραμματισμός σε excel οπότε αγοράζεις ενα δευτερο βιβλίο απο Walkenback. Το τελευταίο βήμα αν το απαιτεί η δουλειά σου. μολις βρηκα αυτό εδω που μπορεί να σε βοηθησει αρκετά. Εκτυπωσέ το, άνοιξε το Excel και άρχισε να ανακαλύπτεις: http://spreadsheetpage.com/downloads/xl/worksheet%20functions.xlsx Επεξ/σία 28 Ιουνίου 2012 από aris2025
ask Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 εχω την εξης απορια μηπως εχει κπ κατι κατα νου. εχω ενα πινακα με εξισωσεις ας πουμε 4.αυτες οι εξισωσεις θα εχουν δυο μεταβλητες που τη μια θα την οριζω εγω.θελω να μου προτεινει τιμες για τη δευτερη μεταβλητη με βαση ενα στοχο που θα του οριζω παλι εγω.δεν ξερω αν εγινα κατανοητος..
flik Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Προσωπικά δεν κατάλαβα. να σου προτείνει τιμές για την μεταβλητή; Αφού είναι μεταβλητή; Ναι σου προτείνει τι δηλαδή; και βασικά με ποιο κριτήριο θα μπορούσε να είναι μια τέτοια πρόταση;
paperpakis Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Δουλεψα ενα πολυ καλο add-on απο το store που ειχε εξαιρετικα τρικακια, ψαξε να το βρεις κατι στο στορε.
ask Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Προσωπικά δεν κατάλαβα. να σου προτείνει τιμές για την μεταβλητή; Αφού είναι μεταβλητή; Ναι σου προτείνει τι δηλαδή; και βασικά με ποιο κριτήριο θα μπορούσε να είναι μια τέτοια πρόταση; δλδ εχω: ονομα1 τιμη1 τιμη2 ονομα2 τιμη1 τιμη2 στοχος εγω θα οριζω την τιμη 1 και στο ονομα1 και στο ονομα2.επισης θα οριζω το στοχο.οποτε με βαση αυτα να μου προτεινει τις τιμη2 και στο ονομα1 και στο ονομα2 οι οποιες τιμη2 θα ειναι μεσα σε κπ ορια
pkatsou Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Εγκατέστησε το solver στο excel. Ειμαι σε κινητό οπότε δε μπορώ να σου πω περισσότερα για το πως να το βάλεις. Είναι add on και κάνει αυτό που θες όπως και μεγιστοποίηση/ελαχιστοποίηση. Googlαρε solver excel να δεις πως θα το περάσεις και θα κάνεις αυτό που θες
savoukos Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 δλδ εχω: ονομα1 τιμη1 τιμη2 ονομα2 τιμη1 τιμη2 στοχος εγω θα οριζω την τιμη 1 και στο ονομα1 και στο ονομα2.επισης θα οριζω το στοχο.οποτε με βαση αυτα να μου προτεινει τις τιμη2 και στο ονομα1 και στο ονομα2 οι οποιες τιμη2 θα ειναι μεσα σε κπ ορια Εγκατέστησε το solver στο excel. Ειμαι σε κινητό οπότε δε μπορώ να σου πω περισσότερα για το πως να το βάλεις. Είναι add on και κάνει αυτό που θες όπως και μεγιστοποίηση/ελαχιστοποίηση. Googlαρε solver excel να δεις πως θα το περάσεις και θα κάνεις αυτό που θες Αν θα βάλεις παραμέτρους μέσα για το πως θα βγαίνουν οι τιμές -δλδ -η τιμή 2 είναι μικρότερη από την τιμή 1 κτλ είναι το solver που σ λέει ο pkatsou.Είναι Στο αρχείο/επιλογές/πρόσθετα/ το κάνεις activate και κομπλέ.Το πως το χρησιμοποιείς μπορείςνα βρείς ένα tutorial ή αν κολλήσεις στείλε μνμ...
ask Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 το ειχα βρει και γω και προσπαθησα να το εγκαταστησω αυτο το add on και μου εβγαζε καποια error messages.θα το ξαναδω και θα σας ρωτησω.μεχρι τοτε θενξ αλοτ
basilis5 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 ποσο συνθετη ειναι η εξισωση; μηπως μπορεις απλα να λυσεις εσυ ως προς τον αγνωστο να τελειωνεις;
ask Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 ειναι ζητουμενο να μου βγαινει αυτοματα το αποτελεσμα
flik Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Συνεχίζω να μη καταλαβαίνω. Θες να σου βγαίνει το αποτέλεσμα που δεν έχεις, με μια μεταβλητή που επίσης δεν έχεις. Υπάρχει κάποιο pattern για το αποτέλεσμα; Δεν περιγράφεται το σύστημα σου απο κάποια συνάρτηση/εξίσωση; Για να μιλήσουμε με αυστηρούς όρους γιατί έτσι δεν βγαίνει άκρη.
ask Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 εχω τα εξης δεδομενα:μηλα θερμιδες_χ1 υδατανθρακες_ψ1 ποσοτητα_ω1 πορτοκάλια θερμίδες_χ2 υδατανθρακες_ψ2 ποσοτητα_ω2 συκα θερμίδες_χ3 υδατανθρακες_ψ3 ποσοτητα_ω3 στοχος θερμιδες_α υδατανθρακες_β ποσοτητα_γ και ουτω καθεξεις.εγω θα οριζω ολα τα χ και τα ψ οπως και τα α,β,γ καθως αποτελουν τους στοχους μου.οποτε αυτο που θελω ειναι να μου προτεινει συνδυασμους για τις ποσοτητες ωστε να πετυχω το στοχο μου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα