petbizim Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Γεια σας! Μιας και πλησιαζει καλοκαιρι που ειναι η εποχη των παρτυ και εχω και λιγο ελευθερο χρονο αποφασισα να ασχοληθω λιγο με το να φτιαχνω remixes! Ειμαι εντελως ασχετος και θελω ενα προγραμμα σχετικα ευκολο δηλαδη θελω να ασχοληθω με απομωνωση μουσικης και στοιχων να προσθεσω αλλη μουσικη να τροποποιησω την παλια και διαφορα τετοια πραγματα. Αν εχετε κανα προγραμμα να προτεινετε ανυπομωνω να ακουσω
petbizim Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Εχω δοκιμασει το virtual dj την εκδοση 7 αλλα δεν εχει τοσες πολλες δυνατοτητες παρα μονο μερικα εφε θα δοκιμασω το ableton,ελπιζω να με βολεψει.
zizu10 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 http://www.ableton.com/ Φαίνεται πολύ καλό και δεν το ήξερα... Θα το δοκιμάσω και εγώ. Ευχαριστώ!!!
guitarist4u Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Το ableton είναι ίσως το καλύτερο στην αγορά, αλλά πραγματικά θέλει πολύ-πολύ δουλειά για να το μάθεις!
alexzzz Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Μεταφέρεται στην ενότητα "Video και Audio Software"
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα