Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παίζω ένα game...επάνω αριστερά στην οθόνη μου γράφει τα fps που τρέχει....όλα καλά όλα ωραία...τρέχω συνήθως γύρω στα 35 με 50 κυμαίνεται...και ping στα 75-90

Τις τελευταίες μέρες....ξαφνικά με το που ξεκινάω μια μάχη πέφτει στα 5-7 σταθερά και τέλος + το ping το πάει στο 120-130...τι settings αλλάζω τι restart το game θα μείνει κολλημένη εκεί στα 5...

Αν κάνω restart το pc ολόκληρο ξεκολλάει και αρχίζει να τρέχει πάλι κανονικά στα 35 με 50 ώσπου μετά απο κάποια ώρα ξανά το ίδιο....μπορεί κάπιος να μου πει τι γίνετε?...δεν μπορώ να βγάλω άκρη τι σκατά συμβαίνει ξαφνικά στο pc και τραβάει τέτοιο κόλλημα...

Δημοσ.

H συγκεκριμένη κάρτα δεν κάνει downclock όταν ανεβάσει θερμοκρασίες άρα δεν ευθύνεται αυτό. Την έχω γι αυτό το λέω. Ποιο παιχνίδι είναι;

Δημοσ.

Για το downclock και εγώ σκεφτόμουν και τώρα αυτό έψαχνα στο google....

Θερμοκρασίες σύμφωνα με ένα γκατζετάκι στο desktop στην αδράνεια είναι στους 50C

Με World Of Tanks ασχολούμαι δεν είναι και κανένα τρομερά απαιτητικό...δεν έχω χρόνο για πολλά πολλά αλλά μου έσπασε τα νεύρα τώρα...τόσο καιρό μια χαρά ήταν και σπάω το κεφάλι μου δεν άλλαξα κάτι στο pc...

απο την άλλη υπάρχουν μερικοί που λένε ότι κάνει downclock...και η κατάσταση που γίνετε να μην ξεκολάει απο τα 5 με 7 πάει μετά 4 ...κάτι τέτοιο ψιλιάζομαι...!?!?!?! δεν ξέρω help!!!

Είμαι 1 ώρα τώρα έξω στο internet δεν παίζω κάτι...αν μπείς πάλι στο game η κάρτα δεν ξεκολλάει...πρέπει να γίνει restart το pc....θα συνεχίσω να το βλέπω ως το βράδυ...τι να πω...

Δημοσ.

Το φαντάστηκα οτι λες για αυτό. Με ίδια κάρτα ανάλογα το χάρτη και τέρμα settings παίζω απο 40 μέχρι 120fps. Λέω οτι δεν κάνει downclock επειδή είχα 2 gtx470 και η μία τα τίναξε απο θερμοκρασίες, έφτανε 110C και απλά έκλεινε το pc. Μήπως έχεις κάνα torrent ανοιχτό;

Δημοσ.

Ακριβώς όπως τα λες...σε μερικά σημεία και χάρτες όντως πάει ψηλά...αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τραβάει τέτοιο κόλλημα....υπάρχει τίποτα να δούμε αν τρέχει η κάρτα σωστά όπως πρέπει?....τι επιδόσεις βγάζει αυτή τη χρονική στιγμή?...

Torrents και συναφή όχι έχω πλήρη επίγνωση τι γίνετε στο pc ....και αυτός είναι ο λόγος που σπάζω το κεφάλι μου...δεν έχω αλλάξει κάτι ξαφνικά το κάνει απο χτες συνέχεια...χτες το έκανε μια το απόγευμα...έκανα restart έστρωσε και το βραδάκι έπεζα κανονικά χωρίς πρόβλημα...σήμερα ξανά...κάνω restart ξεκολάει...και δεν έχει 2 ώρες ξανά τα ίδια...

Αφού για να φανταστείς...αν μπεις στο game...ΧΩΡΙΣ να ξεκινήσεις μάχη....στα menu αν είσαι και απλά κλικάρεις απο τανκ σε τανκ η στατιστικά...καταλαβαίνεις πως υπάρχει ένα κόλλημα ελαφρό το ποντίκι κουνιέτε σαν να έχει χρονοκαθυστέρηση...

Αδράνεια το pc τώρα λέει GPU 57με60C - PCB 44C το γκατζετάκι

Δημοσ.

Μετά απο restart παίζει τώρα κανονικά... 86C έχει σε load...

Δεν έχω μέσα κανένα άλλο game να το δω... :(

Δημοσ.

Και κάτι που μου διέφυγε σχετικά με το ping γιατί δε νομίζω να φταίει η κάρτα. Yποθέτω είσαι συνδεδεμένος με ethernet έτσι; Μια φορά πήγα να παίξω σε ασύρματη σύνδεση και μου ανέβαζε ping στο θεό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...