jmallen3 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Είμαι στην αναζήτηση αγοράς ενός ssd οικονομικού (αλλά με προτίμηση στον 830 της samsung,χωρις να λεω οχι και σε καποιον αλλο) και ενος μηχανικου σκληρου που θα λειτουργει σαν αποθηκη με 500gb να μου επαρκουν. Τι προτεινετε? Μπορουμε να βρουμε κατι μεχρι 110-120€ max και για τους 2 μαζι? για τον μηχανικο δεν θα με πειραζει εαεν εβρισκα και μεταχειρισμενο, οποτε εαν εχει παρει κατι το ματι σας, ήρθε η ώρα να το πείτε
Vasilis 07 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 110-120 Ευρώ για SSD και 500αρη αποθήκη ? Πιό εύκολο είναι η Ελλάδα να κατακτήσει το Euro από αυτό που ζητάς. ΥΓ: Γιατί δεν κρατάς τον Momentus για αποθήκη και με 100 να πάρεις τον 830 ?
Δεινόσαυρος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Γιατί πουλώντας τον momentus θα πάρει και ssd και αποθήκη. Δες την αγγελία.
jmallen3 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Γιατί ο momentus που δίνω ειναι δικος μου και τον δινω γιατι πουλησα το λαπτοπ που εχω, και ο ssd + ο σκληρος για αποθηκη ειναι για laptop φιλου. @Δεινόσαυρος: για ποιο λογο τετοιο σχολιο, βρισκεις εξωπραγματικη την τιμη πωλησης που εχω βαλει οταν εχει αγοραστει 120€ και έχει στο skroutz αρχιζει απο 125€ και πανω?
Vasilis 07 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Γιατί ο momentus που δίνω ειναι δικος μου και τον δινω γιατι πουλησα το λαπτοπ που εχω, και ο ssd + ο σκληρος για αποθηκη ειναι για laptop φιλου. Ευκαιρία να του τον δώσεις τότε. Οι φίλοι στα δύσκολα φαίνονται.
jmallen3 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Προτάσεις ζηταω και θα ηθελα να μου πειτε, τα υπολοιπα δεν εχουν σημασια μιας και εαν ηταν να δωσω στο φιλο τον δικο μου σκληρο θα το ειχα κανει χωρις να ανοιξω θεμα εδω. Και κατι ακομα, πως μπορω να δω εαν η μητρικη του υποστηριζει Sata 2 η Sata 3?
Δεινόσαυρος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Με τα λεφτά που δίνεις παίρνεις έναν 60αρη ssd και έναν μεταχειρισμένο 500αρη hdd. Εννοείται ότι δεν υπάρχουν προτιμήσεις αλλά παιρνεις τους φτηνότερους. Ποιά είναι η μητρική σου?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα