kavroulis Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Γεια σας παιδια, εχω ενα notebook acer aspire 5750g το οποιο εχει δυο καρτες γραφικων , μια ενσωματομενη intel(τελειωσ βλακεια) και μια nvidia gt540m 1gb cuda. θα ηθελα λοιπον να απενεργοποιησω την onboard και να δουλευει μονο με την nvidia! γινετε? απλα δεν μου αρεσει εστι οπωσ δουλευουν μαζι! διοτι στο kmp player αλλα και σε αλλα προγραμματα δεν μου τα ανοιγει η gt540 παρολο που την εχω βαλει προεπιλογη απο το nvidia panel. οποια απαντηση σας δεκτη
Xristaras12 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 να την ανεπεργοποιησεις τελειως δεν γινεται αλλα μπορεις να την "παρακαμψεις" μεσα απο το control panel της nvidia Παντως η HD3000 που εχει ειναι μια χαρα για αναπαραγωγη 1080p ταινιων(χωρις την δυνατοτητα dxva ομως) στο dell της υπογραφης εχω ως βασικη την ιντελ και δεν εχω δει καποιο κολλημα Παρ ολα αυτα στο control panel εχει καπου ποιες εφαρμογες να συσχετιζοναι με την GT540(δυστυχως δεν εχω καποιο λαπτοπ)με το nvidia γραφικα ωστε να σου πω που ειναι ακριβως η ρυθμιση τουτη!
kavroulis Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 να την ανεπεργοποιησεις τελειως δεν γινεται αλλα μπορεις να την "παρακαμψεις" μεσα απο το control panel της nvidia Παντως η HD3000 που εχει ειναι μια χαρα για αναπαραγωγη 1080p ταινιων(χωρις την δυνατοτητα dxva ομως) στο dell της υπογραφης εχω ως βασικη την ιντελ και δεν εχω δει καποιο κολλημα Παρ ολα αυτα στο control panel εχει καπου ποιες εφαρμογες να συσχετιζοναι με την GT540(δυστυχως δεν εχω καποιο λαπτοπ)με το nvidia γραφικα ωστε να σου πω που ειναι ακριβως η ρυθμιση τουτη! Ναι το ξερω οτι εχει αυτη την επιλογη! αλλα υπαρχουν καποιες εφαρμογες που δεν τις τρεχει ακομα και αν το επιλεξεις! πχ. εχω το minecraft που ειναι ενα παιχνιδι και επειδη ειναι σπασμενο το ανοιγω απο mesw java γτ ειναι .jar file και δεν εχει την επιλογη το PANEL THS NVIDIA για αυτο. τεσπα! ευχαριστω παντως
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα