*nenya* Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Κυρίως αγοράζω. Επειδή συνήθως ψάχνω πολύ παλιές κυκλοφορίες, βρίσκω τα CD και με 3 ευρώ οπότε κομπλέ.
-nick- Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Σχεδον αποκλειστικα κατεβαζω, ειδικα πλεον. Αν βγαλω ποτε λεφτα ενα σεβαστο ποσο θα παει σε cd και βινυλια βεβαια
veteranos123 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Κατεβάζω γιατί τo metropolis κοντά στο σπίτι μου έκλεισε.
iniohos Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 αγοραζα, μεχρι την στιγμη που μου χαλασε ενα και δεν επαιζε πουθενα (Nirvana-Bleach) και πηγα να το ξαναπαρω και συνηδητοποιησα πως θα το πληρωνα πιο ακριβα απο την πρωτη αγορα! Εξακολουθω να αγοραζω αλλα πλεον σε μικροτερη ποσοτητα και απο εξωτερικο συνηθως.
icedale Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Κυρίως κατεβάζω, ενώ κατά καιρούς αγοράζω κάποια cd/βινύλια εάν τυχαίνει να έχουν αξιοπρεπή(ή σχεδόν αξιοπρεπή) τιμή. Θα έπαιρνα περισσότερα πράγματα εάν οι τιμές ήταν πιο ρεαλιστικές/προσιτές στα Ελληνικά καταστήματα. Έχω πλέον προσανατολιστεί σε μαγαζιά του εξωτερικού, παθαίνω σοκ με τις τιμές όταν χαζεύω τα ίδια πράγματα σε Ελληνικά μαγαζιά.
tool1983 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Eγω θυμαμαι παλια δεν ξοδευα το χαρτζιλικι μου στο σχολειο για να μαζεψω να παρω cd/dvd ακομη κ κασσετες,τα τελευταια χρονια αγοραζω σπανια, μονο απο μπαντες που ειμαι δεμενος μαζι τους. Τα πιο πολλα λεφτα παντως μου τα εχω δωσει στους dream theater,παλια κοστιζαν τα cd τους λες κ ηταν απο χρυσο.
Metal_Throne Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Το κατέβασμα για μένα παίζει καθαρά ενημερωτικό ρόλο. Ότι μου αρέσει το αγοράζω χωρίς δεύτερη σκέψη.
ntg1980 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Το κατέβασμα για μένα παίζει καθαρά ενημερωτικό ρόλο. Ότι μου αρέσει το αγοράζω χωρίς δεύτερη σκέψη. Τα ίδια με τον από πάνω μου... βέβαια κι αυτό εξαρτάται. Θα αγοράσω album ΜΟΝΟ αν αξίζουν τουλάχιστον 4-5 κομμάτια του! Κι επειδή αυτό συμβαίνει (πλέον) σπάνια, θα ψάξω να βρω singles. Αν δε τα βρω, τότε κατεβάζω! Και ΔΕΝ αγοράζω μουσική σε ψηφιακή μορφή... sorry guys, αλλά θέλω το CD στα χέρια μου, κι όχι απλά δεδομένα που θα αποθηκευθούν σε έναν σκληρό δίσκο με digital booklets και με συμπιεσμένη ποιότητα ήχου. Κυρίως αγοράζω παλιές (επανα)κυκλοφορίες, αλλά κι αυτές με μεγάλη προσοχή και ψάξιμο, επειδή το digital remastering ή θα απογειώσει τον ήχο ή θα τον καταστρέψει εντελώς (όπως έγινε με την επανακυκλοφορία του Nevermind των Nirvana που χάρη στο loudness war γ@μ...κε όλος ο ήχος του album). Και σαφώς λατρεύω τα βινύλια!! Αν βρω album που κυκλοφόρησε σε CD & LP, θα επιλέξω χωρίς δεύτερη σκέψη το LP, εκτός κι αν το CD έχει πολλά bonus tracks μέσα (που αξίζουν) ή κυκλοφορήσει διπλό σε Special Edition. Παρόλα αυτά θεωρώ τον ήχο του CD πολύ "ψυχρό" μπροστά στα βινύλια... Μάλιστα ορισμένες φορές γίνεται τόσο κάκιστη μεταφορά σε CD, που δε ξέρεις πραγματικά αν πρέπει ν'απολυθούν οι εκάστοτε παραγωγοί που το γράψανε! Πχ το 21 της Adele έχει όντως ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορά στο (χάλι μαύρο) CD σε σχέση με το βινύλιο, όπως άλλωστε διάβασα και σε πολλά reviews στο amazon. Flat ήχος στα όρια του μονοφωνικού, πολύ ισχυρό μπάσο, μελωδία "γειά σας"!! Πάντως τους καλλιτέχνες που αγαπάω και σέβομαι τους υποστηρίζω. Άλλωστε δε χάθηκε ο κόσμος με 10€ μια στο τόσο, όσο κοστίζει πλέον ένα νέο album.
Defector Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Για μένα μουσική είναι η όλη διαδικασία του να ψάξεις ένα βινύλιο από την συλλογή σου, να το πιάσεις στα χέρια σου, να νιώσεις αυτήν την μαγεία, να ακουμπήσεις τη βελόνα... 'Ντάξει και το σιντί είναι πάνω κάτω ίδια φάση, αλλά ο ήχος του δε συγκρίνεται, απλά. Άρα, για μένα, βινύλιο rules. Τα mp3 ούτε καν τα αναφέρω.
RealYoghurt Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Μόνο απο έξω αγοράζω που έχουν καλές τιμές. Αλλιώς κατεβαζω. Sent from my iPod touch using Insomnia
lampisch Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 παντα κατεβασμα!! Sent from my iPhone using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα