spaek Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Καλησπερα παιδια Εχω ενα Vaio AW και ενω το εχω σηκωμενο ωστε να παιρνει καλυτερα αερα, εχω τις παρακατω θερμοκρασιες Χρειαζεται να παρω βαση με ανεμιστηρα η φταει κατι αλλο?
spyros__ Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 δεν ειναι και τρελα ανεβασμενες αλλα λιγο υψηλες ειναι...
Xristaras12 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 το λαπτοπ ειναι καινουριο; το εχεις ανοιξει για κανενα καθαρισμα κλπ εσωτερικα; οι θερμοκρασιες αυτες δεν μας λες ποτε ειναι.Ειναι μετα απο gaming; ειναι μετα απο σερφαρισμα; γιατι αν ειναι απο σερφαρισμα ψηνεται λιγακι
spaek Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Καθαρο ειναι μεσα. Μονο σελιδες και youtube.
Xristaras12 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 το εχεις ανοιξει και δεν εχει μπουκωσει η ψυκτρα του δηλαδη ετσι; αν εχεις αυτες τις θερμοκρασιες φιλε μου κανοντας οσα εγραψες παραπανω μου φαινονται ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΕΣ! Ισως χρειαζεται αλλαγη θερμοαγωγιμης παστας,ισως δεν δουλευει σωστα ο ανεμιστηρας δεν ξερω περιμενε να σου απαντησει κανενας περισσοτερο γνωστης του θεματος. το ανεμιστηρακι σιγουρα δουλευει;
spaek Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Ναι δουλευει γιατι το ακουω. Δε ξερω αν παιρνουν παστα (επεξεργατης-καρτα γρ) γιατι εχει ενα αλλο υλικο.
spaek Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) Ειχα περασει τους καινουριους driver Nvidia 8..... Τελικα εκανα downgrade σε αυτους της vaio και ειδα μια μικρη πτωση στις θερμοκρασιες. Λετε να ηταν αυτο η ειναι και κατι αλλο? Επεξ/σία 17 Ιουλίου 2012 από spaek
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα