Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδώ και περίπου μια βδομάδα ο υπολογιστής έχει να αρχίσει να κάνει επανεκκινήσεις χωρίς να βγάζει κανένα error, χωρίς να κάνω κάτι συγκεκριμένο(έχει συμβεί όταν είμαι στον firefox, chrome, explorer και όταν παίζω παιχνίδια, ακούω μουσική ή βλέπω κάποιο έργο). Ενώ κάνω ότι κάνω ξαφνικά μαυρίζει η οθόνη χωρίς όμως να σβήνει το φως του υπολογιστή στο power που δείχνει πότε είναι ή δεν είναι ανοικτός ο υπολογιστής και ξανά κάνει εκκίνηση κανονικά. Στην εκκίνηση μου βγάζει αν θέλω να το ανοίξω με safe mode και όλα τα συναφή ή αν θέλω να το ανοίξω κανονικά.

Άνοιξα πριν λίγο το κουτί και καθάρισα όσο μπορούσα το ανεμιστηράκι το οποίο ήταν γεμάτο σκόνη. Οι θερμοκρασίες είναι αρκετά υψηλές αν και ο υπολογιστής είναι σε πολύ καλό σημείο, δίπλα από παράθυρο που φυσάει αρκετά.

Έχω κάνει αναζήτηση σε άλλα θέματα, αλλά δεν με βοήθησαν πολύ.

Εδώ είναι μερικές φωτογραφίες από ότι βρήκα χρήσιμο:

http://imageshack.us/f/31/77081679.png/

http://imageshack.us/f/88/11233444.png/

http://imageshack.us/f/542/123123v.png/

Αν πρέπει να σας δείξω ή να κάνω κάτι άλλο, πείτε μου τι, αλλά και που θα το βρω ή τι ακριβώς να κάνω γιατί είμαι κάπως άσχετος.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

Το pc σου βραζει και κλεινει απο μονο του για να προστατευθει.. πιθανον να χρειαζεσαι εκτος απο πολυ καλο καθαρισμα , αλλαγη της παστας στην ψυκτρα του επεξεργαστη. λογικα με τις ζεστες επιδεινωθηκε το προβλημα γι αυτο συμβαινει το τελευταιο καιρο. κατεβασε ομως και το Hwmonitor, εγκατεστησε το και δειξε μας κ εκεινο τι θερμοκρασιες σου δειχνει. Σε εκεινο θα βρεις και της καρτας γραφικων τη θερμοκρασια και γενικα θεωρειται πιο αξιοπιστο.

(Επισης βεβαιωσου οτι δεν χαλασε και δεν γυρναει καποιο ανεμιστηρακι)

Δημοσ.

Η πρώτη φωτογραφία είναι από ότι βρήκα στο hwmonitor. Οι άλλες δύο είναι από το tuneup utilities. Η πάστα τι ακριβώς είναι και πόσο περίπου κάνει;

Μόνο ένα ανεμιστηράκι υπάρχει και δουλέυει κανονικά.

Ο υπολογιστής είναι από multirama και τον είχα πάρει σε πακέτο, οπότε ό,τι έχει είναι από εκεί, δεν του έχω αλλάξει τίποτα.

Δημοσ.

Το pc σου βραζει και κλεινει απο μονο του για να προστατευθει..

Άψογες είναι οι θερμοκρασίες για την εποχή και για στοκ ψύξη. Το 74 που βλέπεις δεν είναι θερμοκρασία, αλλά το Tmax.

Δημοσ.

Άψογες είναι οι θερμοκρασίες για την εποχή και για στοκ ψύξη. Το 74 που βλέπεις δεν είναι θερμοκρασία, αλλά το Tmax.

Και τότε τι φταίει για τις επανεκκινήσεις;

Μου το έκανε και κανένα χρόνο πριν και πάλι είχα καθαρίσει τον υπολογιστή και του είχα κάνει defrag. Έχω κάνει και τώρα 2 φορές αλλά δεν είχα δει διαφορά.

Δημοσ.

Το τροφοδοτικό είναι: MODEL LPK9-4 500W

Μου έχουν πει ότι είναι για πέταμα, αλλά δεν έχω πολυασχοληθεί γιατί δεν έχω ιδέα από τέτοια και το πιο πιθανό είναι να πάρω κανένα πιο μάπα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...