pavlos0160 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Καλησπερα....Αυτην την στιγμη εχω Prolimatech Magahalems rev. B αλλα σκεφτομαι να αγορασω την Corsair Η80 οχι τοσο πολυ για την διαφορα στις θερμοκρασιες του επεξεργαστη(τωρα εχω 38-43 σε idle) αλλα πιο πολυ γιατι ο ψυκτρα που εχω τωρα γεμιζει ολο κουτι και μου "την σπαει" λιγο... Τι λετε?? Επισης απο που να την αγορασω?? Την εχει το visionstudio στα 106.62 ευρω αλλα μπορω να την παρω και απο amazon αν την βρω και συμφερει μαζι με τα μεταφορικα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos1982 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Καλησπερα....Αυτην την στιγμη εχω Prolimatech Magahalems rev. B αλλα σκεφτομαι να αγορασω την Corsair Η80 οχι τοσο πολυ για την διαφορα στις θερμοκρασιες του επεξεργαστη(τωρα εχω 38-43 σε idle) αλλα πιο πολυ γιατι ο ψυκτρα που εχω τωρα γεμιζει ολο κουτι και μου "την σπαει" λιγο... Τι λετε?? Επισης απο που να την αγορασω?? Την εχει το visionstudio στα 106.62 ευρω αλλα μπορω να την παρω και απο amazon αν την βρω και συμφερει μαζι με τα μεταφορικα... τζαμπα λεφτα να πας σε Η80 μονο επηδει σου την σπαει που σοθ γεμιζει το κουτι.εχεις μια πολυ καλη ψυχτρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavlos0160 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 τζαμπα λεφτα να πας σε Η80 μονο επηδει σου την σπαει που σοθ γεμιζει το κουτι.εχεις μια πολυ καλη ψυχτρα. οι θερμοκρασιες θα ειναι πανω κατω ιδιες?? επισης το κουτι δεν θα εχει καλυτερο airflow? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δεινόσαυρος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Οι full load θερμοκρασίες σε ενδιαφέρουν. Idle όλες οι ψύκτρες πάνω κάτω στο ίδιο καζάνι βράζουν. Π.χ. έγώ με μια πολυ χειρότερη από την megahalems έχω τις ίδιες και μικρότερες θερμοκρασίες σε idle. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos1982 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 οι θερμοκρασιες θα ειναι πανω κατω ιδιες?? επισης το κουτι δεν θα εχει καλυτερο airflow? εγω που πηγα απο Α70 στην Η80 ναι ειδα διαφορα.εσυ δεν νομιζω να δεις την σουπερ διαφορα στης θερμοκρασιες.και καλυτερα που εχεις αυτη γτ ετσι οπως φυσαει δροσίζει οσο νανε και τις μνημες το chipset και τα mofsets της μητρικης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Δεν ξέρω για την H80 αλλά η h70 ειχε χειρότερη απόδοση και όχι μόνο από την megahalem σε έναν i5 760 που είχα παλιότερα.Τώρα..δικά σου ειναι τα λεφτά ότι θές τα κάνεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ColdFusion Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Δεν αγοράζεις ένα ssd.Δες καλύτερα στις προσφορές και σίγουρα τα 100 ευρώ θα πιάσουν τόπο. Sent from my GT-I9000 using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavlos0160 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Δεν αγοράζεις ένα ssd.Δες καλύτερα στις προσφορές και σίγουρα τα 100 ευρώ θα πιάσουν τόπο. Sent from my GT-I9000 using Insomnia ssd εχω παρει τον samsung 830 256GB απο amazon στα 193 ευρω αλλα δεν τον εχω βαλει ακομα μιας και δεν εχω χρονο λογο εξετασεων... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα