Προς το περιεχόμενο

Πως συνδεω Ηχεια Επαγγελιαματικα/Studio σε PC?

nikosops

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Για τα ηχεια σου θες ενισχυτη. Το τι ενισχυτη θελω μοντελο και μαρκα των ηχειων σου ακριβως. Η βγαλε μια φωτο το ταμπελακι τους. Για sub οι ενισχυτες ηχου δεν παρεχουν ενισχυση. Μονο προενισχυση η αλλιως line out. Αρα θες ενεργο sub. Και μαλιστα οικιακο. Οχι professional που ποσταρες. Τα 200 ευρω και για τα 2 δεν αρκουν ουτε για αστειο. Με 200 ομως παιρνεις ενα mini ηχοσυστημα απο τα all in ome και θα εχεις και περισσοτερη ενταση και περισσοτερο μπασο απο τα logi. Εαν θες αγρια πραγματα μαζεψε λεφτα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχικα καλο θα ηταν να ξερω τι ηχεια εχεις.

Μιας και δεν θες να ξοδεψεις πολλα πας σε καποιο οικονομικο av ενισχυτη μιας και προσφερουν μπόλικα watt σε χαμηλός τιμες. Και αυτο γιατι οι av απαξιώνονται ευκολα λογω των νεων φορμα. Περαν αυτου ειναι οι μονοι που δινουν ετοιμη κροσαρισμενη εξοδο για sub.

Καλη και τιμια προταση ειναι ο Pioneer VSX-420-K Ειναι καταργημενο μοντελο αλλα τον βρισκεις γυρω στα 180 σχεδον παντου. Εχει 130w rms ανα καναλι. Εσυ θα τον δουλευεις στο stereo mode για να δουλευει ξεκούραστα το τροφοδοτικο του.

Για sub φθηνες και δοκιμασμένες προτασεις ειναι τα

Crystal Audio THX-10SUB 300 ευρω.

Yamaha YST-RSW300 279 ευρω

Η πολυ φθηνα αλλα θα βγαλουν αξιοπρεπές χαμηλο (ποσοτικα οχι ποιοτικα) ειναι και αυτα.

Koda SW-10A 115 ευρω

Koda GW-212 170 ευρω Το οποιο ειναι και το μονο 12 αρι απο ολα.

τα ηχεια μου ειναι Clatronic.Δεν γραφουν μοντελο. πισω λεει 4ΩΜ και 60-20.000HZ

Πολλα λεφτα ομως! Θα το σκεφτο πολυ αν κανω μια τετοια αγορα. Απλα εγω σκεφτομουν να αγοραζα ηχεια το καλοκαιρι και ελεγα για τα Ζ906 αλλα τα ακουσα απο κοντα και θελω καλυτερο μπασα.Αλλα απο ποιοτητα ηχου ειναι αριστα. Γι αυτο ψαχνομαι με αυτη τη λυση!

εγω που πηρα αυτο : http://www.antoniou24.gr/p.Energo-Sub-Woofer-10-me-enischyti-80-W-Rms-me-rythmisi-sychnotitas-kai-entasis-fonis-gia-Home-Theater-Koda-SW-1000.503116.html το συνδιασα με : http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.704060

αλλα το woofer δεν το ανοιγω παντα και οταν το ανοιγω δεν το εχω τερμα το εχω στη μεση περιπου και το stereo το εχω τερμα ο ηχος δεν αλοιωνεται απο τα ηχειακια. ^_^ βεβαια αν βαλω το woofer τερμα τα ηχειακια δεν ακουγονται και πολυ...αλλα σπανια θα βαλω τερμα και τα ηχεια και το woofer !

παντος το woofer αξιζει τα λεφτα του!!! :mrgreen:

τα ηχεια μου ειναι Clatronic.Δεν γραφουν μοντελο. πισω λεει 4ΩΜ και 60-20.000HZ

Πολλα λεφτα ομως! Θα το σκεφτο πολυ αν κανω μια τετοια αγορα. Απλα εγω σκεφτομουν να αγοραζα ηχεια το καλοκαιρι και ελεγα για τα Ζ906 αλλα τα ακουσα απο κοντα και θελω καλυτερο μπασα.Αλλα απο ποιοτητα ηχου ειναι αριστα. Γι αυτο ψαχνομαι με αυτη τη λυση!

Δεν ειναι και πολλα σχεδον 300 ευρω ειναι. Ο ενισχυτης κανει 180. Ξεκινα με αυτον και το στηνεις σιγα σιγα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...