nikosops Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Καλησπερα θα ηθελα να μαθω πως μπορω να συνδεσω σε υπολογιστη επαγγελιαμτικα ηχεια ή ηχεια στουντιο. Τι χρειαζεται για να συνδεθουν σε υπολογιστη?Τι μαρκες παιζουν?Αυτα τα ηχεια ειναι ενεργα ή παθητικα? Ψαχνομαι σχειτικα με το θεμα επειδη θα ηθελα να συνδεσω στον υπολογιστη ηχεια καλυτερα απο τα Logitech Z906!! Πιο δυνατα και με μεγαλυτερα μπασα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Μπορείς να πάρεις σετ ηχεία ενισχυτή με είσοδο rca(ή optical ή 7.1 ή ό,τι θες) και να συνδέσεις τον Η/Υ σου εκεί. Σκέτα ηχεία θα πρέπει αν έχεις καλή κάρτα ήχου(ή τέλος πάντων μια που αντέχει) για να βάλεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosops Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Δηλαδη ενα ηχειο με ενσωματομενο ενισχυτη μπορει να συνδεθει στην καρτα ηχου του υπολογιστη και ολα μια χαρα? Εχεις να προτεινεισ καποιο συγκεριμενο ηχειο? Τα παθητικα ηχεια πως συνδεονται στον υπολογιστη? τα επαγγελματικα ηχεια εχουν ενσωματομενο ενισχυτη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
graphist83 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Τα παθητικα ηχεια θελουν ενισχυτη. Οτι κατηγοριας και ειναι. Τα monitor ηχεια που ειναι ενεργά συνδέονται κατευθείαν στην καρτα ηχου. Παντως στο θεμα μπασου δεν θα σε ικανοποιησουν. Εχουν πολυ flat ηχο. Θες και sub. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosops Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Α αφου εχουν φλατ ηχο δεν με ικανοποιουν.Εγω θελω να τριζει ολο το σπιτι οποτε να παρω μονο Sub woofer. Ποιον κατασκευαστη να προτημησω? Τι αλλο πρεπει να ξερω? με αυτο θα ειμια μια χαρα http://www.technosou...product_id=1439 ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jay_D Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Α αφου εχουν φλατ ηχο δεν με ικανοποιουν.Εγω θελω να τριζει ολο το σπιτι οποτε να παρω μονο Sub woofer. Ποιον κατασκευαστη να προτημησω? Τι αλλο πρεπει να ξερω?με αυτο θα ειμια μια χαρα http://www.technosou...product_id=1439 ? Το subwoofer που ποσταρες θελει κ "δυνατα" ηχεια να το συνοδευουν αλλιως το μονο που θα ακους ειναι μπασα κ τπτ αλλο! Τι ηχεια εχεις; Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosops Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Συμφαιρει να παρω ενα woofer αυτοκινητου με 80 ευρω(μπασοκουτι μπορω να βρω πολυ φτηνα) και να παρω εναν ενισχυτη σπιτιου? Νομιζω οτι τα γουφερ αυτοκινητου εχει πιο δυνατα μπασα Το subwoofer που ποσταρες θελει κ "δυνατα" ηχεια να το συνοδευουν αλλιως το μονο που θα ακους ειναι μπασα κ τπτ αλλο! Τι ηχεια εχεις; Sent from my iPhone using Insomnia ειναι 2 ηχεια των 100 RMSτο καθενα Αυτο που ποσταρα συνδεεται μια χαρα, ετσι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jay_D Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Συμφαιρει να παρω ενα woofer αυτοκινητου με 80 ευρω(μπασοκουτι μπορω να βρω πολυ φτηνα) και να παρω εναν ενισχυτη σπιτιου?Νομιζω οτι τα γουφερ αυτοκινητου εχει πιο δυνατα μπασα ειναι 2 ηχεια των 100 RMS Μπορεις να μου πεις το μοντελο ακριβως;;; Οσο για το woofer αυτοκινητου δεν ξερω να σου πω! Σε τι δωματιο θα τα βαλεις;;; Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosops Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 δεν ξερω πιο μοντελο ειναι αλλα ο πατερσ μου μου ειπε οτι ειναι ακριβα. και παιζουν οντωσ πολυ δυνατα! το δωματιο ειναι μεγαλο μενω σε μονοκατοικια Αλλα αυτο που ποσταρα συνδεεται χωρισ προβλημα ετσι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jay_D Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 δεν ξερω πιο μοντελο ειναι αλλα ο πατερσ μου μου ειπε οτι ειναι ακριβα. και παιζουν οντωσ πολυ δυνατα!το δωματιο ειναι μεγαλο μενω σε μονοκατοικια Αλλα αυτο που ποσταρα συνδεεται χωρισ προβλημα ετσι? Κοιτα τα παντα μπορουν να συνδεθουν χωρις προβλημα! Εγω σε ρωτησα πιο πανω γιατι αν δεν ειχαν ενταση τα ηχεια κ δεν ηταν μεγαλα με ενα τετοιο woofer απλα θα τα εθαβες! Αφου λες οτι εχουν ομως τοτε ΛΟΓΙΚΑ θα εισαι οκ! Επειδη δεν ειμαι σπιτι δεν μπορω να κοιταξω να σου πω για το woofer το συγκεκριμενο! Απλα να σου πω οτι behringer k m-audio δεν ειναι κ απο τις πιο αξιοπιστες μαρκες! (στο λεω γιατι ασχολουμε πολυ με αυτα πολλα χρονια τωρα κ εχω δει κ ακουσει πολλα) Επισης ηχο απο τον υπολογιστη πως θα βγαζεις; Απο την onboard σε ενισχυτη;;; Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosops Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Επισης ηχο απο τον υπολογιστη πως θα βγαζεις; Απο την onboard σε ενισχυτη;;; Sent from my iPhone using Insomnia Τι εννοεισ δεν το καταλαβα? Σχετικα με τη συνδεση δεν ξερω και πολλα. Τωρα αρχιζω να ασχολουμαι με το θεμα! Εξηγησε μου αν θες! Αυτο το γουφερ που ποσταρα ΑΚΥΡΟ το ειδα σε βιντεο και ειναι ολοκληρο θηριο ! Θα τα καλυπτει σιγουρα τα δικα μου. Καλα ελεγες! ποια εταιρια ειναι αξιοπιστη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Πόσες φορές πρέπει να το ακούσεις... Ο Η/Υ βγάζει ήχο που δεν είναι ενισχυμένος οπότε πρέπει να το βγάλεις σε ηχεία που έχουν δικό τους ενισχυτή,οπότε πρέπει να τα πάρεις όλα σετάκι,ή τον βγάζεις σε ενισχυτή που συνδέεις ό,τι αυτός αντέχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosops Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Δηλαδη αν παρω ενα που εχει ενσωματομενο ενισχυτη μπορω να το συνδεω στον υπολογιστη και ολα μια χαρα? Εχεισ να μου προτεινεισ εσυ καποιο σετακι ή καποιο γουφερ με ενσωματομενο ενισχυτη?Δινω περ. 200ευρω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Δεν πας σε ένα κατάστημα να τα δεις μόνος σου;;; Άποψη μου αφού έχει έτοιμα καλά ηχεία,βρες το μοντέλο τους,πάνε σε ένα κατάστημα και ρώτα τους τι ενυσχητη μπορείς να τους βάλεις που να παίρνει και sub, καλύτερα με ενισχυτή αφού θα μπορείς να συνδέσεις και διάφορες άλλες συσκευές πάνω του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosops Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 ΟΚ σε ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια σου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα