infamous2456 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Γεια σας παιδια.. Θελω να κανω φορματ σε ενα παλιο pc με windows xp αλλα δεν εχω το cd..εχω to product key και θελω να μου πειτε αν μπορω να κετεβασω απο καπου τα xp γνησια και να περασω εγω το δικο μου product key! Ευχαριστω!
hawkpilot Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Γεια σας παιδια.. Θελω να κανω φορματ σε ενα παλιο pc με windows xp αλλα δεν εχω το cd..εχω to product key και θελω να μου πειτε αν μπορω να κετεβασω απο καπου τα xp γνησια και να περασω εγω το δικο μου product key! Ευχαριστω! Καλησπέρα, δεν υπάρχει επίσημη πηγή που να μπορείς να κατεβάσεις τα xp σε iso μορφή. Πρέπει να δανειστείς cd από γνωστό σου.
infamous2456 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Καλησπέρα, δεν υπάρχει επίσημη πηγή που να μπορείς να κατεβάσεις τα xp σε iso μορφή. Πρέπει να δανειστείς cd από γνωστό σου. και δηλαδη δεν υπαρχει αλλος τροπος φορματ εε??κριμα..
shodan Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Σε κανένα τορεντ ψαξου. Δε μπορω να σου πω κάτι άλλο, απογορευεται η συζήτηση σχετικά με πειρατικο υλικό. Υπόψιν, πρέπει είτε απο φίλο σου είτε με άλλο τροπο να βρεις ακριβώς την έκδοση στην οποία αντιστοιχεί το κλειδι. Αν είχες πχ home ελληνικά πρέπει να βρεις τα ίδια αλλιώς δεν θα δεχτεί το κλειδι. Sent from my iPhone using Insomnia
twiner Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 αν δεν έχεις ειδικές απαιτήσεις που σχετίζονται με windows, μπορείς να εξετάσεις και την περίπτωση xubuntu linux.
haris013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 αν δεν έχεις ειδικές απαιτήσεις που σχετίζονται με windows, μπορείς να εξετάσεις και την περίπτωση xubuntu linux. αξιζει με τα 1000 η μεταβαση!αμα δεν παιζεις παιχνιδια λεει πολυ
in2dark Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Τι εκδοση ψαχνεις; Sent from my android using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα