c0prse_grinder Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 (επεξεργασμένο) Καλησπερα, προσπαθω να κανω τους υποτιτλους να δουλεψουν σε μια ταινια 3d που κατεβασα.. ενω ολα καλα με την εικονα.. οι υποτιτλοι βγαινουν πολυ περιεργα (μισοι αριστερα και μισοι δεξια).. και σκετομαι πως θελει καποια ρυθμιση..ξερει κανεις τι πρεπει να κανω? Επεξ/σία 21 Ιουνίου 2012 από c0prse_grinder Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
denexo Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Αυτό που κάνω εγώ για το Netgear NTV550 που έχω : χρησιμοποιώ το 3DSubtitler για να φτιάξω το sup αρχείο με τους 3d υπότιτλους, τους οποίους ενσωματώνω με το mkvmerge. Το αποτέλεσμα με ικανοποιεί πάρα πολύ καθώς έχει πολλές επιλογές παραμετροποίησης του οπτικού αποτελέσματος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Εγώ θα σου πρότεινα να φτιάξεις idx/sub υπότιτλους. Μόνο τους sub θα χρησιμοποιείς. Τους βάζεις μετά σε ένα πρόγραμμα το VLC πχ και είσαι έτοιμος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nyne Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 3DSubtitler και το παιζεις απο vlc και εισαι αρχοντας... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα