Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, guys.

Μέχρι χθες το βράδυ το internet στον windows XP SP3 υπολογιστή μου δούλευε κανονικότατα. Σήμερα το πρωί όταν το άνοιξα, μου έβγαλε ένα μήνυμα ότι εντοπίστηκε νέο υλικό Ελεγκτής Ethernet και μου έβγαλε έναν οδηγό εγκατάστασης νέου υλικού. Ακόμη εξαφανίστηκαν οι συνδέσεις δικτύου μου και κάτω στο system tray δεν εμφανίζεται το εικονίδιο με τους υπολογιστές που είναι η σύνδεση στο internet. Έψαξα στην διαχείριση συσκευών και το εικονίδιο ethernet controller έχει ένα κίτρινο ερωτηματικό. Στο router μου δουλεύουν όλα τα λαμπάκια κανονικά και αν το συνδέσω σε ένα άλλο mac υπολογιστή, το internet δουλεύει κανονικά. Στο windows pc δεν δουλεύει λόγω όλων των προηγουμένων.

- Δοκίμασα να ακολουθήσω τον οδηγό εγκατάστασης νέου υλικού, έκανε αναζήτηση και δεν βρήκε τίποτα

- Δοκίμασα να εγκαταστήσω τους drivers του ethernet από το CD της μητρικής. Τζίφος, το πρόβλημα παραμένει και μετά από restart μου ξαναβγάζει το μήνυμα ότι εντοπίστηκε νέο υλικό και να το εγκαταστήσετε.

- Δοκίμασα να κατεβάσω από το site της μητρικής τους drivers, αλλά ήταν οι ίδιοι με αυτούς του CD και εγκατέστησε ουσιαστικά το ίδιο πράγμα το οποίο δεν δούλευε.

- Πήρα τηλέφωνο στην υποστήριξη connx και ο υπάλληλος μου είπε ότι μπορεί να λυθεί το πρόβλημα αγοράζοντας νέα εξωτερική κάρτα δικτύου. Αλλά εγώ πιστεύω θα μπορεί να υπάρχει κάποιος ευκολότερος τρόπος, δεν μπορεί.

Σημείωση 1: κίτρινο ερωτηματικό μου έβγαζε και σε έναν ελεγκτή ενιαίου σειριακού διάυλου usb, στο οποίο όταν πάτησα στην διαχείριση υλικού ενημέρωση των drivers, δούλεψε και το απεκατέστησε το ερωτηματικό.

Με τον ethernet controller όμως δεν ξέρω τι να κάνω πραγματικά.

Σημείωση 2: Format είχα κάνει πολύ πολύ καιρό πριν. πρέπει να είναι πάνω από χρόνος, αλλά δεν μου είχε εμφανίσει κάποιο τέτοιο πρόβλημα μετά το format.

Η μητρική μου είναι Intel d845gbv. Κατέβασα κι ένα πρόγραμμα για να δω τι συσκευή είναι ο ethernet controller γιατι μου το εμφάνιζε σαν αγνωστη συσκευη και μου έβγαλε ότι είναι Beyertone AG Germany. Το γκούγκλαρα μπας και βρω drivers από το site της κατασκευάστριας, αλλά δεν βρήκα κάτι....

ΒΟΗΘΕΙΑ, σας παρακαλώ!

Δημοσ.

Οι drivers για την καρτα δικτυου ειναι εδω.

Αυτους κατεβασες?

Μην τρεχεις το setup, κανε χειροκινητη εγκατασταση εντοπιζοντας το αρχειο .inf στο φακελο PRO100/PRO1000 (αναλογα ποια εχεις).

Δημοσ.

Καλού κακού δοκίμασε αν μπορείς να ξεκινήσεις τον υπολογιστη με ένα live cd Linux να σιγουρευτεις ότι δεν είναι πρόβλημα υλικού.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...