Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδες εχω τα windows xp home edition version 2002 service pack 3 και επειδη μου παρουσιαστηκε ενα προβλημα θελω να κανω repair οχι φορματ...εχω 2 σκληρουσ δισκους τα windows τα εχω στον c και εχω και ακομα ενα σκληρο χωρισμενο στα 2 μερη τον d kai e οπου εχω τα δεδομενα μου...θελω να σας ρωτησω αν κανω repair πρεπει να κανω back up τα δεδομενα μου??? τους drivers και τα προγραμματα που εχω στον c θα τα χασω????? και πως θα κανω repair θα βαλω το cd τον windows και θα πατησω εγκατασταση τον windows??? αν μπορειτε να με πειτε την διαδικασια(μονο για repair οχι για φορματ)

Σας ευχαριστω ολους εκ των προτερων

Δημοσ.

Καλησπερα παιδες εχω τα windows xp home edition version 2002 service pack 3 και επειδη μου παρουσιαστηκε ενα προβλημα θελω να κανω repair οχι φορματ...εχω 2 σκληρουσ δισκους τα windows τα εχω στον c και εχω και ακομα ενα σκληρο χωρισμενο στα 2 μερη τον d kai e οπου εχω τα δεδομενα μου...θελω να σας ρωτησω αν κανω repair πρεπει να κανω back up τα δεδομενα μου??? τους drivers και τα προγραμματα που εχω στον c θα τα χασω????? και πως θα κανω repair θα βαλω το cd τον windows και θα πατησω εγκατασταση τον windows??? αν μπορειτε να με πειτε την διαδικασια(μονο για repair οχι για φορματ)

Σας ευχαριστω ολους εκ των προτερων

Την καλησπερα μου φιλε μου εχεις το cd των windows xp home edition version 2002 περιεχομενο το service pack 3 ; (λογικα αν το αγορασες μετα το 2008 να περιεχει το sp3 μεσα ενσωματομενο οχι ξεχωριστα).

Αν εχεις το cd τοτε θα το βαλεις μεσα στην μοναδα cd/dvd-rom σου οπου θα πατησεις το πλητρο enter εκει που θα σου βγαλει το μηνυμα Pree and key to boot form CD..... και θα μπεις στην εγκατασταση των xp home sp3 εκει θα πατησεις εγκατασταση το πλητρο enter και μετα F8, μετα απο αυτο θα σου εμφανισει τα διαμερισματα που εχεις δηλαδη c: , d: και e: εσυ για να καεις επιδιορθωση θα πατησεις στο c: και μετα το πλητρο r αν δεν κανω λαθος αλλα δες και το σχετικο εδω: http://www.windowsreinstall.com/winxphome/installxpcdrepair/indexfullpage.htm μπας και βοηθησεις καλυτερα απο μενα :-)

Παρε ενα backup ομως για καλο και για κακο.

Ευχομαι να σε βοηθησα.

Δημοσ.

οκ φιλος θα το δοκιμασω αυτο που εστειλες και αν εχω κανα προβλημα θα κανω post παλι........ ναι μπορω να μπω στο λειτουργικο για backup

σας ευχαριστω και παλι

Δημοσ.

οκ φιλος θα το δοκιμασω αυτο που εστειλες και αν εχω κανα προβλημα θα κανω post παλι........ ναι μπορω να μπω στο λειτουργικο για backup

σας ευχαριστω και παλι

[/quote[]

Να σαι καλα εμεις εδω θα μαστε να βοηθαμε οσο μπορουμε φιλε Γιαννη.

Δημοσ.

οκ το εκανα ετσι οπως ειπες και ολλα κομπλε.... τα δεδομενα δεν τα εχασα ουτε τα προγραμματα....πιστευω να λυθηκε το προβλημα με το repair που εκανα γιατι οταν πατουσα απενεργοποιηση με πετουσε μπλε οθονη...τωρα προς το παρων δεν με πεταξε μπλε οθονη...μακαρι να εγινε... ευχαριστω και παλι

το σιντι το ειχα το γνησιο αλλα ειχε μεσα service pack 2 ....το εκανα και update και εγινε service pack 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...