dimitris2006 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Η Sony ξεκίνησε σήμερα σταδιακά την αναβάθμιση όλων των συσκευών Xperia S στην τελευταία έκδοση του Android Ice Cream Sandwich, κάνοντας έτσι πράξη την υπόσχεσή της για ενημέρωση των συσκευών μεταξύ του Μαίου και του Ιουνίου. Εκτός από τα νέα χαρακτηριστικά που φέρει το Ice Cream Sandwich, οι κάτοχοι των Xperia S smartphones θα παρατηρήσουν βελτιώσεις στην οθόνη κλειδώματος αλλά και τη δυνατότητα τροποποίησης τους μεγέθους των Widgets. Η αναβάθμιση στο Android 4 μπορεί να πραγματοποιηθεί μέσα από κάποιο ασύρματο δίκτυο WiFi, από την web έκδοση του Xperia Update, ή ακόμη μέσα από τις ειδικές εφαρμογές για υπολογιστές με λειτουργικό σύστημα Windows ή OS X. Το αρχείο της ενημέρωσης είναι 200MB, ενώ όταν η συσκευή σας θα είναι έτοιμη για αναβάθμιση θα λάβετε σχετικό ενημερωτικό μήνυμα σε αυτή. Υπενθυμίζεται ότι η αναβάθμιση έχει ξεκινήσει σταδιακά και πρόκειται να είναι διαθέσιμη για όλες τις συσκευές Xperia S μέσα στις επόμενες εβδομάδες. Site: sonymobile.com Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
manwlis77 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Καιρος ηταν Αντε με το καλο και το Sola! καπου διαβασα οτι ιουνιο - ιουλιο και το σολα οποτε οπου να ναι!!
memtsas Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 να δουλευε και το bridge για το mac ρε sony, ολα καλα θα ηταν......... after sales support σου λεει μετα
xtrmsnpr Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Ισχυει και για το arc S? Ναι..Τώρα το arc s;Δω και κανά μήνα είναι έτοιμο για την 4.0.3...Και πριν μια βδομάδα ήταν έτοιμο και για την 4.0.4 και την έχω περάσει..Πιο σταθερό,αν και πάλι αργεί στις επαφές. Αλλά με τόση λίγη ram,μας τα χαλάει..
savatage2009 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Ξέρεις κανείς αν βγήκε ενημέρωση για το SONY U??Και όταν βγει πως θα την εγκαταστήσω?
SETH-X Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Να δούμε η LG πότε θα αναβαθμίσει το optimus 2x γιατι τα έχω πάρει..
weber122 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 μπράβο στη sony. είπε Ιούνιο και την έβγαλε τελικά την αναβάθμιση. διάβασα πως κάνει το κινητό να πετάει. την έβαλε κανείς την αναβάθμιση
raldi13 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Παιδιά μπορεί να μου πει κάποιος πως μπορώ να αναβαθμίσω το Xperia V???
celarg Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 μπράβο στη sony. είπε Ιούνιο και την έβγαλε τελικά την αναβάθμιση. διάβασα πως κάνει το κινητό να πετάει. την έβαλε κανείς την αναβάθμιση Πολυ θα το θέλα αλλα ακόμα δε το έχω αποφασίσει να το πάρω! Είδα και τα features που έχει στο βίντεο και μου άνοιξαν την όρεξη!!
weber122 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 ένα από τα features που μαμάνε είναι το 4s (4 screen). πολύ βολικό ποστεύω να χειρίζεσαι πολλές συσκευές με το κινητό σου
Dimgi Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Αυτό το ξέραμε από όταν βγήκε το κινητό, μάλλον λέει για τα καινούργια που ήρθαν με το ICS (π.χ. εμένα μ'αρεσε το bandwidth delimiter και το face lock της οθόνης από αυτά που λέει στο βίντεο).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα