Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα, εχω ενα hp pavilion dv6500 και χθες επεσε ενα βαρυ αντικημενο στο λαπτοπ ενω ηταν ανοιχτο με αποτεσμα να σβησει τελειος και να μην ξανα ανοιξει ποτε. Ρευμα δινει το τροφοδοτικο αλλα κατω αριστερα το λαμπακι τροφοδοσιας δεν ανοιγει. Παταω το κουμπι και τιποτα. Παιζει να καηκε η μητρικη???

Δημοσ.

Καλησπερα, εχω ενα hp pavilion dv6500 και χθες επεσε ενα βαρυ αντικημενο στο λαπτοπ ενω ηταν ανοιχτο με αποτεσμα να σβησει τελειος και να μην ξανα ανοιξει ποτε. Ρευμα δινει το τροφοδοτικο αλλα κατω αριστερα το λαμπακι τροφοδοσιας δεν ανοιγει. Παταω το κουμπι και τιποτα. Παιζει να καηκε η μητρικη???

Ήταν συνδεδεμένο στο ρεύμα όταν έγινε το κακό;Το λαμπάκι που έχει στο πλάϊ εκεί που συνδέεται το βύσμα στο laptop ανάβει;Κάποιο άλλο λαμπάκι φαίνεται να τρεμοσβήνει άμα το βάλεις μπρος;

Δημοσ.

Ηταν συνδεδεμενο στο ρευμα. Το λαμπακι στο πλαι αναβει. Δεν τρεμοσβηνει τιποτα. Δεν ανοιγει καν το λαπτοπ τωρα. Το ανοιξα να δω αν καμια ταινια που συνδεεται με το κουμπι εχει φυγει και δεν δινει εντολη αλλα ειναι οκ. Και δεν ξερω που να κοιταξω με μετριτη ρευματος να δω αν πηγαινει ρευμα στην μητρικη. Καμια ιδεα τιποτα??

Ξεχασα να αναφερω οτι οταν καποια στιγμη εφαλα τις ταινιες και τις ξαναεβαλα πατησα καταλαθος το κουμπι του quickplay και αναψαν ολα τα φωτακια του λαπτοπ και το wifi με πορτοκαλι λαμπακι αλλα δεν αναβε τιποτα στην οθονη

Δημοσ.

Προφανώς έκαψες με το βραχυκύκλωμα (που προκάλεσε η βίαια αποκόλληση του βύσματος απ' το laptop) κάποιο smdάκι ή κάτι απ' τα ψιλολοΐδια που απαρτίζουν την εξομάλυνση τάσης εισόδου.

Θες ηλεκτρονικό με υπομονή.

Πιστεύω να μη δουλεύει και με τη μπαταρία,ε;

Δημοσ.

Η μπαταρια δεν λειτουργει εδω και χρονια. λες να θελουν αλλαγες οι ταινιες που πηγαινουν απο την πλακετα στα κουμπια???? Το να εχει καει η μητρικη το αποκλειουμε????

Δημοσ.

Άμα λέμε "κάηκε η μητρική",τί εννοούμε;Απλά χαλάει κάποιο εξάρτημα και σταματάει η ομαλή ροή του ηλεκτρισμού...

ΔΕΝ κάηκε κάποια καλωδιοταινία,γιατί δεν μου είπες ότι έγινε κομμάτια,έτσι;Και μετά,η καλωδιοταινία δεν καίγεται,πρέπει να πάρει φωτιά όλο για να καούν τα καλώδια.Απλά ξεκολάνε οι κολήσεις αν βγουν βίαια απ' τη θέση τους.

Δημοσ.

Δεν βγηκαν βιαια τα καλοδια......Ευχαριστω για την βοηθεια. Θα το παω σε καποιον τεχνικο να δω τι θα μου πει.

Μηπως υπαρχει τροπος να παρακαμψουμε το κουμπι ανοιγματος ???

Δημοσ.

Ναι,με επισφαλείς μεθόδους...

Κοινώς,ξέχνα την επέμβαση για να παρακάμψεις το κουμπί έναρξης.

Πήγαινε σε μάστορα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...