mchrisober Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Καλημερα παιδια, Θα ηθελα να ρωτησω εαν εχει κανενας αυτο το αξεσουαρ στο καινουργιο ipad? Αξιζει να δωσω 50 ευρο για να βλεπω hd ταινιες στην τηλεοραση η θα κολλαει του θανατα. Εαν το εχει καποιος ας δωσει feedback.
georgeadams Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Σε iPad 2, παίζει τέλεια. Δεν βλέπω το λόγο γιατί να κολλάει στο iPad 3ης γενιάς.
mchrisober Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 παιδια επανερχομαι λεγοντας το εξης, διαβασα σε αλλα φορουμ αλλα και κριτικες οτι ο ανταπτορας στο ipad3 πεταει ενα error και αυτο ειναι σπαστικο. Μερικοι λενε οτι για το ipad3 θα πρεπει να παρεις τον ανταπτορα που ειναι σε συσκευασια κουτιου και οχι σε φακελακι οπως ηταν. Οι χρηστες του καινουργιου ipad που εχουν το εξαρτημα ας δωσουν πληροφοριες.
basilis5 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 να πω κατι που ισως ειναι χαζο; Γιατι 50 ευρω για adaptor και οχι 100 euro για ενα apple tv ; αφου θα μπλεξεις που θα μπλεξεις με itunes
mchrisober Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 οχι φιλε, δεν θα μπλεξω, γιατι παιζω τις ταινιες με avplayer στο ιπαδ και ειμαι οκ. συμφωνω βεβαια οτι τα 50 ευρο ειναι υπερβολικα γι αυτο το ψαχνω αρκετα να δω εαν θα μπορω να κανω αυτο που θελω χωρις προβληματα.
georgeadams Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 οχι φιλε, δεν θα μπλεξω, γιατι παιζω τις ταινιες με avplayer στο ιπαδ και ειμαι οκ. συμφωνω βεβαια οτι τα 50 ευρο ειναι υπερβολικα γι αυτο το ψαχνω αρκετα να δω εαν θα μπορω να κανω αυτο που θελω χωρις προβληματα. Μέσω Airplay & Wi-Fi, μπορείς να στέλνεις το video από το iPad στο Apple TV...
matman Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Και εγώ συμφωνώ και έτσι κάνω . Apple tv και είσαι μια χαρουλα ,κατευθείαν από το iPad σου στην τηλεόραση σου. Sent from my iPad using Insomnia
mchrisober Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Παιδια αυτο λεγεται υπερκαταναλωτισμος. Δεν θελω να παιρνω μαζι μου ολο το apple tv, παρ ολο που ειναι μικρο. Θελει ρευμα, θελει καλωδιο hdmi και δεν συγκρινεται με την φορητοτητα που σου δινει το ipad. Εχετε φυγει απ το θεμα... Συγνωμη αλλα επρεπε να το πω.
freelove Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Μπορώ ότι βλέπω στο iPad να το βλέπω στην οθόνη laptop παρακαλώ?? Δοκίμασα με adapter USB c se hdmi αλλά παίζει μόνο σε οθόνη από pc όχι σε laptop. Υπάρχει λύση??
atheatos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 20 ώρες πριν, freelove είπε Μπορώ ότι βλέπω στο iPad να το βλέπω στην οθόνη laptop παρακαλώ?? Δοκίμασα με adapter USB c se hdmi αλλά παίζει μόνο σε οθόνη από pc όχι σε laptop. Υπάρχει λύση?? Μέσω WiFi δικτύου ή Ethernet με προγραμμα σαν το x- mirage. https://x-mirage.com Υπάρχουν και αλλά αντίστοιχα προγράμματα που κάνουν το ίδιο. Ψάξε για airplay receiver program. Επίσης θα ήθελα να μας εξηγήσεις αν είναι εύκολο που έχεις δει λαπτοπ να παίζει στην οθόνη του ότι συνδέεις στην hdmi έξοδο του?
atheatos Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 17 ώρες πριν, soundou είπε υπαρχει καλωδιο lighting to hdmi Υπάρχει . Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι βάζεις στην hdmi έξοδο του λαπτοπ το καλωδιο και βλέπεις στην οθόνη σου το iPad. Ακόμα περιμένω να απαντήσουν αυτοί που λένε ότι γίνεται να συνδέσεις σε μια έξοδο hdmi ενός οποιαδήποτε υπολογιστή μια πηγή και να εμφανιστεί στην οθόνη του υπολογιστή…. Βασικά δεν έχω δει ακόμα υπολογιστή με είσοδο HDMI και θα ήμουν πολύ ευγνώμων αν κάποιος μου έδειχνε ένα τέτοιο μηχάνημα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα