Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα, έχω ένα σκληρό δίσκο από Laptop, όπου το laptop δεν τον αναγνωρίζει. Τον βάζω και σε ένα dock station που έχω και εκεί τα ίδια. Λογικά έιναι καμμένος έτσι; Υπάρχει τρόπος να βρω κάποια αρχεία από τον σκληρό δίσκο;

Δημοσ.

Αν δεν αναγνωρίζεται πουθενά, δυστυχώς όχι. Αν είναι sata, μπορείς να δοκιμάσεις να τον συνδέσεις εσωτερικά σε κάποιο pc (δε χρειάζεσαι adaptor απ ό,τι θυμάμαι) αλλά και πάλι δεν είμαι και πολύ αισιόδοξος.

Αν πρόκειται για αναντικατάστατα δεδομένα μπορείς ν απευθυνθείς σε κάποια σχετική εταιρία αλλά θα στοιχίσει αρκετά. Επίσης ίσως παίζει η πατέντα να του αλλάξεις την πλακέτα (εφόσον είναι αυτή που χει καεί) από έναν όμοιο δίσκο αλλά δεν ξέρω λεπτομέρειες για τη δυσκολία/διαδικασία του θέματος.

Δημοσ.

Αυτό με την πλακέτα θα το δοκιμάσω ισως σαν τελευταία επιλογή. Ευχαριστώ πάντως.

Όταν τον βάζω στο dock station ο υπολογιστής κάνει τον ήχο οπως όταν βάζεις ή βγάζεις φλασάκι. Αλλά μετα τίποτα. Δεν υπαρχει πουθενά.

Δημοσ.

Αυτό με την πλακέτα θα το δοκιμάσω ισως σαν τελευταία επιλογή. Ευχαριστώ πάντως.

Όταν τον βάζω στο dock station ο υπολογιστής κάνει τον ήχο οπως όταν βάζεις ή βγάζεις φλασάκι. Αλλά μετα τίποτα. Δεν υπαρχει πουθενά.

Άρα ο δίσκος δεν έχει πεθάνει. Πιθανόν να μην έχει καν πρόβλημα. Πήγαινε στη διαχείριση δίσκων να δεις αν τον βλέπει (κάποιο unallocated τόμο) & επίσης έλεγξε στη διαχείριση συσκευών να δεις αν βλέπεις τη συσκευή.

Δημοσ.

Τον δοκιμασα μόνο στο Laptop που ήταν και δεν τον έβλεπαν ούτε τα ΒΙΟS (στο οποίο έβαλα έναν άλλο και τον έβλεπε κανονικά). Θα τον δοκιμάσω και στον σταθερό μου.

Τον σύνδεσα και στον σταθερό και δεν τον βλέπουν ούτε τα BIOS..

Δημοσ.

Άρα ο δίσκος δεν έχει πεθάνει. Πιθανόν να μην έχει καν πρόβλημα. Πήγαινε στη διαχείριση δίσκων να δεις αν τον βλέπει (κάποιο unallocated τόμο) & επίσης έλεγξε στη διαχείριση συσκευών να δεις αν βλέπεις τη συσκευή.

...μάλλον ο "ήχος όπως φλασάκι που συνδέεις-αποσυνδέεις" = "κλανγκ-κλανγκ"=head slapping=....

Δημοσ.

...μάλλον ο "ήχος όπως φλασάκι που συνδέεις-αποσυνδέεις" = "κλανγκ-κλανγκ"=head slapping=....

Είπα & 'γω θα σώσουμε το δίσκο... @@

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...