Stefanos.X Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Γιατί δεν ανοίγει το HTC sense που είναι και για τον εντοπισμό του τηλεφώνου; https://www.htcsense.com/
damastes Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Μπορείς να γίνεις λίγο ποιο συγκεκριμένος; το sense είναι γραφικό περιβαλλον της HTC για τα κινητά της. Τι θέλεις να κάνεις;
p8grs Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Φιλε πριν απο πεντε λεπτα μιλησα με την HTC γτ κ γω εχω HTC κ ουτε κ εμενα δουλευε κ.μου ειπαν πως στο site εχουν απεργοποιηθει οι λειτουργιες κ οτι ακουγετε αλλα δεν ειναι επισημο οτι θα φτιαχτει καινουριο site
damastes Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Πάντως αν θέλετε εναλλακτική για λειτουργίες εντοπισμού ρίξτε μια ματιά στο avast mobile security, το anti-theft module που περιλαμβάνει είναι κορυφαίο, με απίστευτες δυνατότητες.
p8grs Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Εγω χρησιμοποιω το Kaspersky mobile security και εχει λειτουργιες εντοπισμου και ειναι τελειο. Το avast καταρχας θελει root αλλα ειναι καλυτερο δλδ αξιζει να αλλαξω antivirus?
damastes Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 το avast απλα με root έχει περισσότερες δυνατότητες. Δεν απαιτείται root όμως για τα βασικά. Δεν το έχω για το antivirus, το έχω βάλει μόνο για το antitheft. Οχι μόνο έχει εντοπισμό, αλλά και παρακολούθηση (φωτογραφίες από την κάμερα, ακούς απο το μικρόφωνο του κινητού χωρίς ο αλλος να το ξέρει), αν μπεί άλλη sim σου στέλνει το νέο νούμερο, μπορείς να υποκλέψεις sms, επάφές. Αν κάνεi root ο "νεος" κάτοχος μπορείς ακόμα να βρείς το κινητό σου (εδώ χρειάζεται το root). Η avast αγόρασε ολόκληρη εταιρία για το antitheft. Δοκίμασε το.
Stefanos.X Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Για τον εντοπισμό του τηλεφώνου ενδιαφερόμουν. Ευχαριστώ παιδιά!!!!!!!!!!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα