halobump Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Καλημέρα, έχω windows 7 και συχνά (τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα) αλλάζει η ώρα κάτω δεξιά στην γραμμή εργασιών από μόνη της καθώς και η ημερομηνία, δείχνοντας συνήθως πχ καμιά ώρα πίσω, μια μέρα πίσω και ίσως αλλάζει και το μμ σε πμ κτλπ. Γιατί συμβαίνει αυτό, ενώ τόσα χρόνια δεν μου έχει συμβεί? Πως μπορώ να το σταματήσω?
accipio Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Πιθανόν να χρειάζεται νέα μπαταρία η μητρική, ειδικά αν ο υπολογιστής είναι μερικών ετών.
halobump Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Πιθανόν να χρειάζεται νέα μπαταρία η μητρική, ειδικά αν ο υπολογιστής είναι μερικών ετών. Δεν νομίζω, είναι σχετικάς καινούριος, 2 χρονων . Εν το μεταξύ (ίσως για να προλάβω μερικούς) την ζωνη ώρας την έχω Καναδα -8 ώρες και όταν πάω να την δοκιμάσω Αθηνα Βουκουρεστι +2 δείχνει λάθος ώρα.
NikosKallithea Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Δεν νομίζω, είναι σχετικάς καινούριος, 2 χρονων . Εν το μεταξύ (ίσως για να προλάβω μερικούς) την ζωνη ώρας την έχω Καναδα -8 ώρες και όταν πάω να την δοκιμάσω Αθηνα Βουκουρεστι +2 δείχνει λάθος ώρα. Βαλε +2 και συγχρόνισε τον υπολογιστή να με κάποιον server (πχ time.windows.com) να παίρνει την ωρα μόνος του
halobump Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Βαλε +2 και συγχρόνισε τον υπολογιστή να με κάποιον server (πχ time.windows.com) να παίρνει την ωρα μόνος του Μπα δεν νομίζω να αποτελεί λύση αυτό, καθώς και δεν ξέρω πως γίνεται αλλά απ'ότι βλέπω είναι και με πληρωμή. Τόσα χρόνια λειτουργούσαν όλα καλα, άρα υπάρχει λύση να γίνουν τα πράγματα ως είχαν Τελικά άλλαξα την ζώνη σε Αθήνα και έβαλα την ώρα στην σωστή, λογικά έτσι δεν θα ξαναλλάξει.
corrupted Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Τι πληρωμη βρε, feature των Windows ειναι. Πατας πανω στο ρολοι στη μπαρα, "Change date and time settings", πας στην καρτελα "Internet time", πατας "change settings" και τικαρεις το "Synchronize with an Internet time server". Αν εχεις ελληνικα windows, κανε τις μεταφρασεις. Επισης, αν δεν εχεις πειραξει τιποτα απο εκει, θα ειναι ηδη ενεργοποιημενο το να συγχρονιζεται ο υπολογιστης με καποιον time server. Οποτε βαλε ζωνη ωρας GMT+2 και αλλαξε την ωρα manually ή κανε τον συγχρονισμο...
halobump Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Τι πληρωμη βρε, feature των Windows ειναι. Πατας πανω στο ρολοι στη μπαρα, "Change date and time settings", πας στην καρτελα "Internet time", πατας "change settings" και τικαρεις το "Synchronize with an Internet time server". Αν εχεις ελληνικα windows, κανε τις μεταφρασεις. Επισης, αν δεν εχεις πειραξει τιποτα απο εκει, θα ειναι ηδη ενεργοποιημενο το να συγχρονιζεται ο υπολογιστης με καποιον time server. Οποτε βαλε ζωνη ωρας GMT+2 και αλλαξε την ωρα manually ή κανε τον συγχρονισμο... Για το site time.windows.com ελεγα με πληρωμή, οτι ειναι με συνδρομη. Αυτα που ανέφερες εσύ έκανα πιο πριν και όλα κομπλε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα