tstavrou Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Πιστεύω οτι θα είναι χρήσιμο σε όλους μας να αναφέρουμε τα addons που έχει εγκαταστήσει ο καθένας μας στο Mozilla Firefox, ώστε να πάρουμε ιδέες για το πως θα μπορουσε να γίνει καλύτερος ο browser και η περιήγηση μας ευκολότερη. Αυτά που χρησιμοποιώ εγώ προς το παρόν είναι: Xmarks Webmail Notifier Tab Mix Plus Speed Dial Read It Later Forecastfox Flashblock Adblock Plus Add to search bar Autopager Tab counter @@@ Θα πρότεινα να κρατήσουμε "καθαρό" το θέμα χωρίς να εμπλακούμε σε αναλύσεις τι είναι αυτο, τι κάνει, δε μου δουλεύει, κολλάει κτλ. Ευχαριστώ
panosno1com Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Χρησιμοποιω το : Lightshot TinyURL generator Adblock plus greasemonkey ενα που δειχνει σε ποια χωρα ειναι ο σερβερ του site που ειμαι καθε φορα (απο περιεργεια ο χα βαλει ) greekenglish spelling directory tinyeye reverse image search πριν κανω ,προσφατα, format ειχα και αλλα που δε θυμαμαι καν ωστε να τα ξαναβαλω!
varemenos2003 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 ενα που δειχνει σε ποια χωρα ειναι ο σερβερ του site που ειμαι καθε φορα (απο περιεργεια ο χα βαλει το flagfox λες..
accipio Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Τα δικά μου είναι: - Adblock Plus - EPUBReader - Tab Mix Plus
tolis_01 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 - Adblock Plus - Video DownloadHelper - HTTPS-Everywhere - NoScript - Scriptish (ελληνικά)
damastes Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 1. Adblock plus 2. Ghostery 3. Https-everywhere 4. Secure login 5. Greek-english spelling dictionary 6. Vertical toolbar 7. Print edit 8. Read it later
micos000 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Εγώ βάζω πάντα τα εξής: 1) adblock plus (say boodby to ads, η απουσία του στον ie είναι ο λόγος που τον σιχαίνομαι σαν browser) 2) greasemnkey με link checker (να ξέρουμε τουλάχιστον αν τα λινκ δουλεύουν πριν τα δοκιμάσουμε) 3) video download helper (υπάρχει πολύ και σπάνιο υλικό στο yt) 4) lazarus (δεν μπορώ να φανταστώ να γράφω σε forums χωρίς αυτό) 5) Ελληνικός ορθογράφος (εντάξοι, δεν ίμασται ταιλοίος ανωρθωγραυει αλα μαιρεικά λάθοι βγάζουν μάτια ) 6) Tabmix plus (αλλιώς άντε να βγάλεις άκρη αν έχεις ανοιγμένα 10+ tabs)
jim_p Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Τα απολυτως αναγκαια - adblock - flashblock επειδη το κακο εχει παραγινει με τις διαφημησεις και το flash, και το - downloadhelper για τα αυτονοητα. Οφτοπικ. Ο ie εχει native adblock, δεν εχει αναγκη απο προσθετα, και η λιστα σε αυτο μπαινει με ενα κλικ (σε ie9). http://www.fanboy.co.nz/ie.html
sargio01 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 (επεξεργασμένο) Τα addons που χρησιμοποιώ είναι τα εξής: Movable Firefox Button Μου επιτρέπει την τοποθέτηση του πλήκτρου menu του browser, σε όποιο σημείο θέλω στη μπάρα. Μy Homepage Σε κάθε νέο tab που ανοίγω, αντικαθιστά το λευκό κενό, με την αρχική σελίδα μου. NetVideoHunter Downloader που "αρπάζει" βίντεο, ακόμα και απο ορισμένα sites με προστασία(βλ. ert/archives)! Priv3 Αποτρέπει στα social sites(πχ facebook), να συλλέγουν πληροφορίες για το που σερφάρω(ακόμα και αν δεν πατήσω το like σε site που βρίσκομαι). Vacuum Places Improved Πραγματοποιεί defragmentation στη βάση ιστορικού του browser, προκειμένου την επιτάχυνσή του(εναλλακτικό του speed up). Tην παραπάνω ομάδα addons, τα θεωρώ ένα με τον firefox μου, όπου πάει δηλαδή ο browser πάνε κι αυτά, πακέτο σαν να λέμε... Επεξ/σία 22 Ιουνίου 2012 από sargio01
hariskar Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Έχω τα εξής: -Adblock plus -Firebug -NoScript -Page Speed
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα