Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πιστεύω οτι θα είναι χρήσιμο σε όλους μας να αναφέρουμε τα addons που έχει εγκαταστήσει ο καθένας μας στο Mozilla Firefox, ώστε να πάρουμε ιδέες για το πως θα μπορουσε να γίνει καλύτερος ο browser και η περιήγηση μας ευκολότερη.

Αυτά που χρησιμοποιώ εγώ προς το παρόν είναι:

• Xmarks
  • Webmail Notifier
  • Tab Mix Plus
  • Speed Dial
  • Read It Later
  • Forecastfox
  • Flashblock
  • Adblock Plus
  • Add to search bar
  • Autopager
  • Tab counter

@@@ Θα πρότεινα να κρατήσουμε "καθαρό" το θέμα χωρίς να εμπλακούμε σε αναλύσεις τι είναι αυτο, τι κάνει, δε μου δουλεύει, κολλάει κτλ.

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Χρησιμοποιω το :

1. Lightshot
  2. TinyURL generator
  3. Adblock plus
  4. greasemonkey
  5. ενα που δειχνει σε ποια χωρα ειναι ο σερβερ του site που ειμαι καθε φορα (απο περιεργεια ο χα βαλει :P )
  6. greekenglish spelling directory
  7. tinyeye reverse image search

πριν κανω ,προσφατα, format ειχα και αλλα που δε θυμαμαι καν ωστε να τα ξαναβαλω! :P

Δημοσ.

ενα που δειχνει σε ποια χωρα ειναι ο σερβερ του site που ειμαι καθε φορα (απο περιεργεια ο χα βαλει :P

το flagfox λες.. :rolleyes:

Δημοσ.

Εγώ βάζω πάντα τα εξής:

1) adblock plus (say boodby to ads, η απουσία του στον ie είναι ο λόγος που τον σιχαίνομαι σαν browser)

2) greasemnkey με link checker (να ξέρουμε τουλάχιστον αν τα λινκ δουλεύουν πριν τα δοκιμάσουμε)

3) video download helper (υπάρχει πολύ και σπάνιο υλικό στο yt)

4) lazarus (δεν μπορώ να φανταστώ να γράφω σε forums χωρίς αυτό)

5) Ελληνικός ορθογράφος (εντάξοι, δεν ίμασται ταιλοίος ανωρθωγραυει αλα μαιρεικά λάθοι βγάζουν μάτια :-) )

6) Tabmix plus (αλλιώς άντε να βγάλεις άκρη αν έχεις ανοιγμένα 10+ tabs)

Δημοσ.

Τα απολυτως αναγκαια

- adblock

- flashblock

επειδη το κακο εχει παραγινει με τις διαφημησεις και το flash, και το

- downloadhelper

για τα αυτονοητα.

Οφτοπικ. Ο ie εχει native adblock, δεν εχει αναγκη απο προσθετα, και η λιστα σε αυτο μπαινει με ενα κλικ (σε ie9).

http://www.fanboy.co.nz/ie.html

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα addons που χρησιμοποιώ είναι τα εξής:

Movable Firefox Button Μου επιτρέπει την τοποθέτηση του πλήκτρου menu του browser, σε όποιο σημείο

θέλω στη μπάρα.

Μy Homepage Σε κάθε νέο tab που ανοίγω, αντικαθιστά το λευκό κενό, με την αρχική σελίδα μου.

NetVideoHunter Downloader που "αρπάζει" βίντεο, ακόμα και απο ορισμένα sites με προστασία(βλ. ert/archives)!

Priv3 Αποτρέπει στα social sites(πχ facebook), να συλλέγουν πληροφορίες για το που σερφάρω(ακόμα και αν δεν πατήσω το like σε site που βρίσκομαι).

Vacuum Places Improved Πραγματοποιεί defragmentation στη βάση ιστορικού του browser,

προκειμένου την επιτάχυνσή του(εναλλακτικό του speed up).

Tην παραπάνω ομάδα addons, τα θεωρώ ένα με τον firefox μου, όπου πάει δηλαδή ο browser πάνε κι αυτά, πακέτο σαν να λέμε... :-D

Επεξ/σία από sargio01

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...