pavlos0160 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Καλησπερα...Θελω να αγορασω εναν σκληρο 2ΤΒ για ταινιες, μουσικη κτλ και θελω να μου πειτε την γνωμη σας...Να αγορασω αυτον ή αυτον ?? Σε περιπτωση που παω στον 2ο μπορω να παρω και καποια θηκη που να τον βγαζει σε usb ωστε να τον εχω σαν εξωτερικο?? Επισης εχω μπανισει και αυτον, τι ειναι ακριβως αυτος, καμια ειδικη κατηγορια??
The-Doctor Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Αυτοι ειναι για σταθερο πι σι εσυ ειπες θες εξωτερικο δισκο οποτε γιατι να μην παρεις εναν σαν αυτον που ειναι φοβερος και γρηγορος για την δουλεια που τον θες! Εμπιστεψου με εχει εναν ιδιο ενας φιλος μου εδω και χρονια και δεν εχει παθει τιποτα απολυτως!Το μονο κακο ειναι οτι θελει απαραιτητα πριζα! Τωρα αν θες να πας σε καποιον σατα και να τον μετατρεψεις σε γιου ες μπι τοτε δικο σου θεμα αλλα δεν θα το προτεινα
antonl Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Παλιότερα έλεγε να πάρεις έναν 3.5" και μια θήκη της επιλογής σου γιατί είχαν μεγαλύτερες εγγυήσεις απ τους εξωτερικούς. Τώρα, σχεδόν όλοι έχουν την ίδια, καν 2 χρόνια, οπότε δεν είναι ισχυρό κίνητρο. Αν πάρεις εξωτερικό, να είναι usb 3 αφού κι η μητρική σου το υποστηρίζει. Αν δεν χρειάζεται να τον μεταφέρεις, σκέψου λίγο παραπάνω την αγορά εσωτερικού. Είναι πιο εύκολο να τους ψύξεις καλύτερα και δεν κινδυνεύουν να πάνε άκλαφτοι από καμιά απρόσεχτη κίνηση/πτώση. Δεν είναι ανάγκη να ναι γρήγορος αφού τον θες για storage. Ένας green σαν αυτούς που λες, θα σου ναι μια χαρά. Όσο για τον τελευταίο δίσκο που λες, δε βλέπω να χει κάτι το ιδιαίτερο.
pavlos0160 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Παλιότερα έλεγε να πάρεις έναν 3.5" και μια θήκη της επιλογής σου γιατί είχαν μεγαλύτερες εγγυήσεις απ τους εξωτερικούς. Τώρα, σχεδόν όλοι έχουν την ίδια, καν 2 χρόνια, οπότε δεν είναι ισχυρό κίνητρο. Αν πάρεις εξωτερικό, να είναι usb 3 αφού κι η μητρική σου το υποστηρίζει. Αν δεν χρειάζεται να τον μεταφέρεις, σκέψου λίγο παραπάνω την αγορά εσωτερικού. Είναι πιο εύκολο να τους ψύξεις καλύτερα και δεν κινδυνεύουν να πάνε άκλαφτοι από καμιά απρόσεχτη κίνηση/πτώση. Δεν είναι ανάγκη να ναι γρήγορος αφού τον θες για storage. Ένας green σαν αυτούς που λες, θα σου ναι μια χαρά. Όσο για τον τελευταίο δίσκο που λες, δε βλέπω να χει κάτι το ιδιαίτερο. Ναι για αυτο λεω μηπως παρω τον caviar green γιατι το κουτι μου(HAF-X) εχει μπροστα κατι σαν σιρταρακια που μπορεις να βαλεις σκληρους...
Vasilis 07 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Πάρε τον φτηνότερο εσωτερικό 2ΤΒ Green που θα βρείς.
pavlos0160 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Πάρε τον φτηνότερο εσωτερικό 2ΤΒ Green που θα βρείς. πρεπει να εχω ενεργοποιημενο και το ahci στο bios??
Vasilis 07 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 πρεπει να εχω ενεργοποιημενο και το ahci στο bios?? Όχι για storage δεν παίζει ρόλο. Αυτό γίνετε μόνο αν έχουμε SSD.
pavlos0160 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Όχι για storage δεν παίζει ρόλο. Αυτό γίνετε μόνο αν έχουμε SSD. δλδ απλα τον συνδεω την ωρα που λειτουργει το pc και ολα comple?
Vasilis 07 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 δλδ απλα τον συνδεω την ωρα που λειτουργει το pc και ολα comple? Κάτσε μιλάς για εσωτερικό ή εξωτερικό ? Για εσωτερικό για ποιό λόγο να τον συνδέσεις όταν θα λειτουργεί το PC ?
pavlos0160 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Κάτσε μιλάς για εσωτερικό ή εξωτερικό ? Για εσωτερικό για ποιό λόγο να τον συνδέσεις όταν θα λειτουργεί το PC ? για τον εσωτερικο τον caviar green λεω, μπορω να τον συνδεω μπροστα στο κουτι μου ετσι??αφου εχει ειδικες θηκες για να βαζω δισκους...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα